Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No obejdi sousedy a zeptej se, čí to je kočka.
není agresivní, nic ti neudělá, jen je vyděšená, protože se zaoutlala a neví kde je doma.
nesahej na ní, nesnaž se ji chytit, pokud to s kočkama neumíš a bojíš se jich. Podstatné je, že ona se tě nejspíš bojí daleko víc, než ty.
Příspěvek upraven 12.05.20 v 09:32
Kočka škrábající na dveře není agresivní, ale dobývající se dovnitř, nejspíš ti neukousne žádnou část těla. No co asi, šla bych zazvonit na sousedy, jestli jim nechybí kočka.
@Ou
Děkuju za radu, jen nechci aby mi proklouzla do bytu.. Mám doma malé dítě.. Tudíž není moc možné abych mohla obejít tolik sousedů.. ![]()
@Middlemiddle bude chudák vyděšená… Poptej se sousedů, komu zdrhla..kocka není trhac..
@Middlemiddle píše:
@Ou
Děkuju za radu, jen nechci aby mi proklouzla do bytu.. Mám doma malé dítě.. Tudíž není moc možné abych mohla obejít tolik sousedů..
neproklouzne ti do bytu, když zjistí že škrábe na špatné dveře, natož aby něco udělala tvému dítěti.
Ale pokud nejsi schopná situaci řešit, tak holt budeš muset být zavřená a panikařit z toho, že na chodbě je ztracená kočka.
Jinak tedy vřele doporučuju dopracovat se ke zjištění, že tvoje úzkost nad tebou zcela přebírá kontrolu, protože jsi vyděšená a paralyzovaná z faktu, že někomu utekla domácí (tedy zdravá, čistá a na lidi zvyklá) kočka.
@Middlemiddle píše:
@Ou
Děkuju za radu, jen nechci aby mi proklouzla do bytu.. Mám doma malé dítě.. Tudíž není moc možné abych mohla obejít tolik sousedů..
Tak ji vyfot a hoď inzerát na net, že se našla kočka. Nejspíš se ztratila nějaká gaučovka.
Dej ji aspoň misku s vodou. Nekrmit, nebo ti tam už zůstane ![]()
Mě se tohle stalo v minulém bytě, kočku jsem vzala do bytu, aby se neztratila, dole do domu jsem dala velkou ceduli s telefonním číslem. Asi za hodinu volala paní z bytu pod námi,
ještě mi později přinesla nějakou pozornost za kočku.:)
@Rachel_cz píše:
Tak ji vyfot a hoď inzerát na net, že se našla kočka. Nejspíš se ztratila nějaká gaučovka.
Dej ji aspoň misku s vodou. Nekrmit, nebo ti tam už zůstane
no to nejde, to by musela otevřít dveře a čelit líté šelmě! ![]()
Navíc je od sousedů, internet je zcela zbytečný.
@Konnny
Kočku jsem si zkusila vzít do bytu, pak se ozvala sousedka, moc děkuji za radu. ![]()
@Middlemiddle píše:
@Konnny
Kočku jsem si zkusila vzít do bytu, pak se ozvala sousedka, moc děkuji za radu.
a teď už budeš vědět, že kočky nejsou líté šelmy, které zakusují miminka ![]()
A to může být zakladatelka ráda, že se sousedka přihlásila.
Takhle jsme přišli ke kocourovi. Našla jsem ho sedět venku přede dveřma, věděla jsem, že je sousedů, ale ti se k němu nehlásili, ikdyž jsem jim ho šla ukázat.
Jejich mínus, kocour je zlatej, sice už nás vyšel na pěkný peníze, ale je to miláček ![]()