Fontána pro psy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
5.5.20 23:33

Fontána pro psy

Máte zkušenost někdo s fontánou pro psy všude uvádí jak pes bude víc pít a že voda bude křišťálově čistá. Je to pravda a nebo se snaží jen z lidí brát peníze??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katastrofaobecna
5.5.20 23:39

No, proudí a jde přes filtr, takže čistá je, my jsme ale doma fontánu dali do sklepa a přešli jsme na systém misek. Psi mají koupené na vodu misky, které jsou původně pro lidi, jeden den dám vodu, ráno ji hodím do myčky, vezmu druhou misku a dám jim vodu. Takže mají stále čistou vodu a stále čistou misku. Mě totiž nebavilo z té fontány čistit vodní kámen. Časem jsem kupovala i nové čerpadlo.

Obecně je to lepší pro kočky, ty totiž mají rády na pití vodu která proudí, tomu psovi je to jedno. Když má žížu, tak mu stačí i kaluž.

• Citovat
  • Upravit
20858
6.5.20 07:22

@Unictag proč by měl víc pít? A když mu každý den dáte čerstvou vodu, tak bude taky křišťálově čistá a navíc ušetříte za tuhle ptákovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.5.20 07:30

No při piji v pohodě musel, kvůli psům bych neporizovala.
Kocour mi čím dál méně pije, takže jsem přemýšlela pro kocoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.5.20 09:28
@Cenarius píše:
@Unictag proč by měl víc pít? A když mu každý den dáte čerstvou vodu, tak bude taky křišťálově čistá a navíc ušetříte za tuhle ptákovinu.

To uvádí v popisku toho výrobků taky mi to přijde jako blbost takže mě zajímala zkušenost lidí jestli fakt toho psa to láká víc pít :D Já psovi měním tak 3× za den vodu takže ji má furt čistou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.20 09:36

Blbost to rozhodně není, zvířata obecně dávají přednost tekoucí vodě, což ve fontáně je. Měla jsem kočku s ledvinovými kameny, bylo to to první, co mi veterinář doporučil a fungovalo to. Navíc je to téměř bez práce (jednou týdně vyčistit) a má přísun čisté vody několik dní. Do misky naslintají a především v létě moc čistá dlouho nezůstane. Za mě je fontána dobrá investice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný