Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jde o to že já morče měla.. Asi před rokem a nestarala sem se o něj a teď ho máme v králíkarně ale ja ani nevím proč sem si ho dřív kupovala když sem ho ani moc nechtěla no ale že teď bych je chtěla zase vrátit domů(koupili jsme ještě jedno takže máme dvě) ale rodiče mi to nedovolují protože si myslí že bych se o ně zase nestarala ale ja právě nemám jak jim dosvedcit ze se o ně starat budu a v tom bych potřebovala pomoct jak je přesvědčit… Prosimmmm pomoctee mi já je potřebuji zpět????????????????
@Jdani píše:
Tak začni tím, že se o ně budeš starat v té králíkárně
Díky, budu se snažit 😊
Začni se o morčatka starat, každý den je nakrm, dej vodu. A vyklízej jim králíkárnu. Kupuj jim seno a granule. Mazli se s nima.
A staráš se o ně, když jsou teď v králíkárně? Asi moc ne, že? Rodiče můžeš přesvědčit nejvíc tak, že se o ně začneš starat. Každý den jim dej krmení (ráno, večer), měň jim vodu, čisti králíkárnu atd. Věnuj se jim.
@bartsch píše:
A staráš se o ně, když jsou teď v králíkárně? Asi moc ne, že? Rodiče můžeš přesvědčit nejvíc tak, že se o ně začneš starat. Každý den jim dej krmení (ráno, večer), měň jim vodu, čisti králíkárnu atd. Věnuj se jim.
Dobře, a myslíte že kdyby viděli ze se o ně staram a povolili by mi je domu myslíte že by mi ještě dovolili králíčka? Chtěla bych s ním skakat pres mini překážky a králíčka si preju dlouho
@nelca12307 Tak chceš vlastně králíka nebo zpátky domů ta morčata?
Zatím se zkus o svá morčátka starat a uvidíš sama, jak ti to půjde a jak tě to bude bavit
My ty naše pískající loudilky máme moc rádi, je s nimi legrace a jsou roztomilé, ale taky se mým dětem nějak extra nechce čistit klec ![]()
Jo a s králíkem budeš ještě víc práce. Morčata se spolu zabaví, ale králík bude potřebovat hodně tvou společnost a péči. Není to jen o hraní si s ním.
@bartsch jo to vím a jakože chtela bych obojí tak já se jim jdu teď věnovat a diky za radu❤️️
Takhle mamka by mi ty morčatka domu možná dovolila ale teď je tu můj nevlastní otec a ten mi to zakázal a že se o ně staram to ho nezajímá…poslední dobou se ke mě chová hnusně nechápu proč mi je nedovolí domu třeba klidně za nějakou dobu až se dozví že se o ně opravdu staram stejně je pendler a není doma pres tejden a o víkendu je doma ale každej vikend s nima by přežil.. 🙄 🙄