Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj lidičky, ![]()
mám dotaz. Chceme jet na dovolenou s manželem na Djerbu do Tuniska. Chtěla bych se tedy zeptat na Vaše zkušenosti s cestovní kanceláří Azur Reizen. Dočetla jsem se, že kdysi to byla příšerná CK, ale v posledních dvou letech je super. Má někdo nějakou zkušenost prosím?
Předem moc děkuji za odpovědi.
Uz bych neriskovala dovolenou s mensi cestovkou, kdyz uz, tak vyhlaseny jako EximTours, Cedok a tak. Jedine pres Invii. Tam mas aspon jistotu, ze odjedes.
@Azeretereza invia ovsem neni cestovni kancelar, nic neorganizuje, za nic neodpovida, pouze preprodava
@ahojs píše:
Ahoj lidičky,
mám dotaz. Chceme jet na dovolenou s manželem na Djerbu do Tuniska. Chtěla bych se tedy zeptat na Vaše zkušenosti s cestovní kanceláří Azur Reizen. Dočetla jsem se, že kdysi to byla příšerná CK, ale v posledních dvou letech je super. Má někdo nějakou zkušenost prosím?
Předem moc děkuji za odpovědi.
tak proč chcete jet zrovna s Azur? Na invii najdeš zájezdy na Djerbu od spousty cestovek, cenový srovnání, hodnocení konkrétního hotelu.
@ahojs byli jsme s nimi před několika lety v Tunisu, na Tabarce a bylo to super. Výborní průvodci i delegáti, hotel odpovídající katalogu. Neměli jsme jedinou výtku.
I my byli s Azurem v Tabarce a vse bylo tak jak psali
Za nas spokojenost ![]()
@Moucharda píše:
@Azeretereza invia ovsem neni cestovni kancelar, nic neorganizuje, za nic neodpovida, pouze preprodava
Jo holka, kdybys mi to nenapsala, tak to nevim
Preproda ti zajezd od cestovni kancelare, ktera je dostatecne proverena, kdyz se neco stane, nevymahas od cestovky penize ty, ale agentura. Mas zaruku na to, ze odjedes, to je pro me nejdulezitejsi.
Nám se totiž líbí 2 hotely, které nabízí právě CK azur reisen, a to je ten problém. Jinak bych samozřejmě raději jela s Eximem apod.