Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, vybíráme pozdní dovču a rádi bychom Moravu, ale absolutně nemáme pojem kam a jak… ocením vaše tipy, kde jste byli, kde se vám líbilo a kde se vám nelíbilo
veškeré vaše poznatky a klidně i odkazy.
Díky moc ![]()
Hodně moc se mi líbilo v Luhačovicích, krásné procházky, zajeli jsme si do ZOO v Lešné, cenově to taky šlo. Můžu doporučit
Miluju Karlovu Studánku a Rejvíz v Jeseníkách. Na Rejvíze Mechové jezírko, nenáročná procházka i pro kočárky. Z Karlovy Studánky je to kousíček na Praděd, opět se dá pěkně vyjít i s kočárkem.
Co se ubytování na Rejvíze týče, nebrat Eko farmu Orlí vrch. Na čumendu pěkné, jídlo dobré, ale podruhé už bych tam bydlet nemusela
.
Jinak na Sev. Moravě jsou hezké Hukvaldy, Štramberk…
Záleží, jak to chcete pojmout, jestli máte děti a jak velké…
Nene, děti nemáme… cestováním určitě, víno, gastro, zámky, zoo… a tak holky ![]()
Za 14 dní o víkendu bude ve Znojmě znojemské vinobraní… je to velká akce.
http://www.znojemskevinobrani.cz/
bez dětí asi dobrá akce.
@Scharlota píše:
Za 14 dní o víkendu bude ve Znojmě znojemské vinobraní… je to velká akce. bez dětí asi dobrá akce.
Jo, to je moc fajn, navíc, Znojmo je krásné, okolí taky.
Takže byste doporučovali okolí Znojma holky? V životě jsem na Moravě nebyla, vím ostuda
Čechy máme procestované celé, ale Moravu vůbec, klidně může písnout nějaká moravačka ![]()
@Scharlota píše:
Za 14 dní o víkendu bude ve Znojmě znojemské vinobraní… je to velká akce. bez dětí asi dobrá akce.
Koukáááááám, vypadá to hodně dobře… to by stálo za to teda
tak už se mi začínají pomalu v hlavě rýsovat plány jak bychom to udělali
![]()
Tak my zase máme v tomhle koutě republiky nejraději Beskydy. Hezký hotel s bazénem a saunama, tůry po kopcích ale i zámky a jiné zajímavosti. To by byla moje Moravská dovolená ve dvou.
@Lady Bee Kromě Znojma budou ten víkend taky Slavnosti vína a otevřených památek v Uherském Hradišti - www.slavnostivinauh.cz
@Lady Bee píše:
Koukáááááám, vypadá to hodně dobře… to by stálo za to tedatak už se mi začínají pomalu v hlavě rýsovat plány jak bychom to udělali
![]()
a vylet smer Lednicko-Valticky areal. pripadne pres hranice do Krems nebo Melk - tam je nadherne.
Byli jsme na Pálavě v soukromém ubytování. Víno tam je, zámky poblíž taky, výlet na Dívčí hrady, Café Fara v Klentnici… Je to hezká oblast.
Morava je strašně široký pojem. Další krásné oblasti: Beskydy, Jeseníky, Vysočina.
@Lady Bee a co okolí pasohlávek? Zámky sou kousek, procházka okolo nádrže ujde, víno maj všude, blízko je i aqualand..