Dovolená na Moravě - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
9.10.15 21:34
@Trinetka píše:
@rotrekl69 dá se ubytovat i jinde než v merkuru.. Já odtud pocházím, takže přímo ubytování odzkoušené nemám.. A tím,,lidi,, myslíte personál?

Personal ne, mám na mysli ubytovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.7.16 11:02

Ahoj, prosím o tipy na dovolenou pod stan na Moravě.
Jsme bezdětný pár a dovolenou si představuji odpočinkově, chceme být v kempu s občerstvením, rádi bychom byli blízko vody (třeba i koupaliště), s nějakou večerní zábavou - hudba, občerstvení. Kdyby byla blízko možnost zábavy - minigolf, ping pong,…, bylo by dobře. Po loňské zkušenosti, kde večer byl kemp zavřený a bylo mrtvo, bych ráda změnu. Možnost výletu po okolí také uvítáme. Jen nechceme dovolenou založenou na tom, že bychom někde přespali a celé dny si museli zábavu hledat jen samými výlety, hrady, pěší tůry,… Prostě aby to i v kempu nebo u vody trošku žilo. :) Nějaké nápady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.7.16 12:20

KOukni na kemp Merkur :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.7.16 14:52

@bwemy Tam jsme byli předloni, tak tam znovu asi ne, ale děkuji :kytka: Ještě jsem se dívala na Vranovskou přehradu, okolo je několik kempů. Tak jsem zvědavá, co mi na to řekne přítel, až přijde z práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.7.16 15:23

Jo na vranově je taky krásne mi byli camping vranovská pláž a docela dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.16 17:03

Kemp Vranovská pláž - byli jsme minulý rok, ne v kempu, ale tam to žilo dost:
 http://www.vranovska-plaz.cz/cs/

• Citovat
  • Upravit
9374
22.7.16 10:14
@Anonymní píše:
Kemp Vranovská pláž - byli jsme minulý rok, ne v kempu, ale tam to žilo dost:
http://www.vranovska-plaz.cz/cs/

@bwemy A nevíte, jak to vypadá v kempu Bítov? Ta Vranovská pláž nevypadá zle, ale je o dost dražší jak za člověka, za stan, za auto… Dokonce i ten rekreační poplatek je o 4Kč dražší/osobu/noc :roll: Takže se ještě rozhodujeme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 11:09

V kempu Bítov jsem nebyla, pouze z toho Vranova jsme jeli na hrad Bítov.:) Ten je moc pěkný. Jinak si zkus vyhledat recenze. Pokud chcete, aby to tam žilo, tak na Vranovské pláži určitě. Je tam možnost i procházek po hrázi, kde je plno restaurací a o víkendu diskotéka. Na mostě probíhá pro zájemce bungee jumping.:) My tam byli minulý rok přes ty červencové svátky (ne v kempu, ale v penzionu), vyšlo počasí a v kempu bylo zcela narváno, už ani nepřijímal. Pak ke konci už se počasí zhoršilo a dost lidí z kempu odjelo. Nám se na Vranově líbilo. Jak u moře např. Chorvatsko Makarská.:) Chyběly jen vlny.:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix