Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Trinetka píše:
@rotrekl69 dá se ubytovat i jinde než v merkuru.. Já odtud pocházím, takže přímo ubytování odzkoušené nemám.. A tím,,lidi,, myslíte personál?
Personal ne, mám na mysli ubytovaní.
Ahoj, prosím o tipy na dovolenou pod stan na Moravě.
Jsme bezdětný pár a dovolenou si představuji odpočinkově, chceme být v kempu s občerstvením, rádi bychom byli blízko vody (třeba i koupaliště), s nějakou večerní zábavou - hudba, občerstvení. Kdyby byla blízko možnost zábavy - minigolf, ping pong,…, bylo by dobře. Po loňské zkušenosti, kde večer byl kemp zavřený a bylo mrtvo, bych ráda změnu. Možnost výletu po okolí také uvítáme. Jen nechceme dovolenou založenou na tom, že bychom někde přespali a celé dny si museli zábavu hledat jen samými výlety, hrady, pěší tůry,… Prostě aby to i v kempu nebo u vody trošku žilo.
Nějaké nápady?
@bwemy Tam jsme byli předloni, tak tam znovu asi ne, ale děkuji
Ještě jsem se dívala na Vranovskou přehradu, okolo je několik kempů. Tak jsem zvědavá, co mi na to řekne přítel, až přijde z práce ![]()
Jo na vranově je taky krásne mi byli camping vranovská pláž a docela dobrý
Kemp Vranovská pláž - byli jsme minulý rok, ne v kempu, ale tam to žilo dost:
http://www.vranovska-plaz.cz/cs/
@Anonymní píše:
Kemp Vranovská pláž - byli jsme minulý rok, ne v kempu, ale tam to žilo dost:
http://www.vranovska-plaz.cz/cs/
@bwemy A nevíte, jak to vypadá v kempu Bítov? Ta Vranovská pláž nevypadá zle, ale je o dost dražší jak za člověka, za stan, za auto… Dokonce i ten rekreační poplatek je o 4Kč dražší/osobu/noc
Takže se ještě rozhodujeme. ![]()
V kempu Bítov jsem nebyla, pouze z toho Vranova jsme jeli na hrad Bítov.:) Ten je moc pěkný. Jinak si zkus vyhledat recenze. Pokud chcete, aby to tam žilo, tak na Vranovské pláži určitě. Je tam možnost i procházek po hrázi, kde je plno restaurací a o víkendu diskotéka. Na mostě probíhá pro zájemce bungee jumping.:) My tam byli minulý rok přes ty červencové svátky (ne v kempu, ale v penzionu), vyšlo počasí a v kempu bylo zcela narváno, už ani nepřijímal. Pak ke konci už se počasí zhoršilo a dost lidí z kempu odjelo. Nám se na Vranově líbilo. Jak u moře např. Chorvatsko Makarská.:) Chyběly jen vlny.:)