Kde "udat" zájezd?

1011
28.8.15 13:49

Kde "udat" zájezd?

Ahojky, nemáte někdo tip, kde „udat“ zájezd? Určitě jste to řešil i někdo jiný. Koupili jsme zájezd, na který jsme se moc těšili, ale bohužel nám onemocnělo dítko (angína). Zítra máme odjet, ale je jasné, že neodjedeme. V CK nám nabídli zpět 10% za storno zájezdu, tak teď řešíme, co dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.8.15 13:53

@fatin zkusit přeprodat např přes FB, mezi známými atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
28.8.15 13:54

Pokusit se udat v rámci rodiny ale i to bude těžké. Je to hodně narychlo. Jinak poučení pro příště, vždycky dovolenou s dětma pojistit pro případ storna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
28.8.15 13:59

Holky, díky. Sítě po rodině a známých jsme rozhodili. A ano - je to poučení pro příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.8.15 14:00

To je blbá situace ale asi se smiř s tím, že zdraví je hold důležitější než peníze :( zákon schválnosti funguje :zed:
já bych ze dne na den nejela asi ani zadarmo, ne všichni mají pas, připojištění…
nějaké info o zájezdu zkus dát, když už píšeš tady, třeba se někdo chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
28.8.15 14:03
@fatin píše:
Holky, díky. Sítě po rodině a známých jsme rozhodili. A ano - je to poučení pro příště.

Zkus napsat nějaké podrobnosti o zájezdu, za pokus nic nedáš. Popravdě slušná cestovka to pojištění mívá v ceně. Pak ti sice nevrátí všechno ale tak 80% a to je přece jenom lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
28.8.15 14:03

@fatin zájezd s odjezdem zítra se vám bude udávat hodně blbě i na tom facebooku :? Zkus takovou skupinu, kde je hodně lidí, ale nedávám tomu moc šancí.. to bys musela nabídnout za hodně nízkou cenu. Příště pojištění

Neuvažovali jste třeba i možnost odjet sami a dcerku nechat třeba prarodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
28.8.15 14:05
@ivašot. píše:
Zkus napsat nějaké podrobnosti o zájezdu, za pokus nic nedáš. Popravdě slušná cestovka to pojištění mívá v ceně. Pak ti sice nevrátí všechno ale tak 80% a to je přece jenom lepší.

Málokdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.8.15 14:06
@fatin píše:
Ahojky, nemáte někdo tip, kde „udat“ zájezd? Určitě jste to řešil i někdo jiný. Koupili jsme zájezd, na který jsme se moc těšili, ale bohužel nám onemocnělo dítko (angína). Zítra máme odjet, ale je jasné, že neodjedeme. V CK nám nabídli zpět 10% za storno zájezdu, tak teď řešíme, co dál. :nevim:

Chtela bych se zepata kam jste mneli jet a odkud a cena dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.8.15 14:07

Podle me bys to mozna i udala, ale musela by si jit s cenou hodne dolu, vic jak o polovinu. A co odjet bez dcerky? Angina neni zas az tak zavazna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
28.8.15 14:08
@Moise píše:
Málokdy

Pravda, že my jezdíme jen s Fischerem a ten to má automaticky v ceně zájezdu, včetně pojištění léčebných výloh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
28.8.15 14:09
@lauraka píše:
Podle me bys to mozna i udala, ale musela by si jit s cenou hodne dolu, vic jak o polovinu. A co odjet bez dcerky? Angina neni zas az tak zavazna.

Já znám dokonce střelce, co letěli do Egypta stejný den, kdy jejich syn dostal atb na angínu. Jemu teda bylo už asi 14 a paradoxně to tam jediný přežil bez zažívacích potíží. Jinak já bych si to netroufla ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.8.15 14:11

@ivašot. No uprimne receno, me tohle taky napadlo, ale nechtela jsem tu virit vodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.8.15 14:15

Prosim o porobnejsi info o zajezdu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
28.8.15 14:16
@ivašot. píše:
Pravda, že my jezdíme jen s Fischerem a ten to má automaticky v ceně zájezdu, včetně pojištění léčebných výloh.

Tak tohle mě docela zaujalo, protože my to máme od CK Nev Dama a ta by měla být nějak spolčená s Fischerem… Každopádně když tam muž volal, tak mu bylo řečeno, že stornovat to lze, ale zpět dostaneme pouze 10 %. Paradoxní na tom je, že jsem zvažovala, koupit zájezd přes agenturu, která měla přímo uvedeno, že k zájezdům nabízí pojištění storna zdarma. Bohužel manžel to koupil dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí