Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím, nemáte někdo dobré zkušenosti s nějakým hotelem v Krkonoších? Potřebuji aby u něj byl svah pro děti ale i pro dospělé a dobře tam vařili ![]()
děkuji mooooc
Mám. Dokonce se dvěma. Ale když chceš ten svah, tak ten je jen u jednoho. Hotel F Friesovy boudy ve Strážném, na hřebenech, mezi Pecí a Špindlem. Byli jsme tam teď týden v červenci a byli jsme hrozně moc spokojení. Hotel je Baby friendly, je to rodinný podnik a pro rodiny s dětmi opravdu super. Pro děti herna hned vedle restaurace, pro ty větší PC místnost, venku dětské hřiště, autíčka, koloběžky a odrážedla, hotelová stezka s hledáním pokladu. Velké rodinné pokoje, vstup do bazénu v ceně a kdykoliv. Hotelová kuchyně úžasná, žádné blafy, všechno kvalitní a čerstvé suroviny, spoustu si toho berou od místních pěstitelů. Mají vlastní sjezdovku přímo u hotelu.
Hotel Bára, Krkonoše, Benecko. Hřiště, prolézačky, písek, trampolína, minigolf, bazén, uvnitře veškeré zázemí pro mami i mimi, dětský koutek, koutek pro přípravu stravy apod. Udělěn certfikát Baby friendly.
@Darcakarca My jezdili v létě na chatu do Krkonoš a pod ní byl Hotel Atlas. Hned naproti vleku, dobře vařili, na rovince, spousta procházek okolo, nedaleko sportovního parku. Bylo to v Peci.
My byli teď na Erlebachově boudě - svah tam je, ale nevím, jak moc pro dospělé, vlek mi připadá krátký, ale nemám to v oku, my jezdíme na hory jen v létě. ostatní podmínky ale splňuje - pro děti dva dětské koutky, venku prolézačka, relax zona se zvířátky (koníci, kozy, ovce). na větším svahu mě napadá Moravská bouda - tam jsme se byli teď jen podívat, vypadá to tam moc pěkně, pro děti tam zázemí je také, dřív tam vařili dobře, teď jsme tam nejedli ![]()
@Darcakarca já mám výbornou zkušenost s tímto hotelem v Špindlu ![]()
@Kotatko03 píše:
@Darcakarca já mám výbornou zkušenost s tímto hotelem v Špindlu
My bydleli v hotelu Hubertus a sem jsme docházeli ![]()
My jezdíme s dětmi sem http://www.hotelbara.cz/ je to tam skvělý ![]()
@Liz píše:
My jezdíme s dětmi sem http://www.hotelbara.cz/ je to tam skvělý
ahoj, jak velké porce dávají dospělým? nevím, zda prckovi 2,5 roku koupit taky polopenzi nebo se nají od nás. Jí tak normláně,
děkuju
a jak velké jsou pokoje, na netu to vypadá maličkaté.
Pokoje nijak velké nejsou. Můžeš si ale objednat dvoupokoj. Porce normál.