Hotel v Krkonoších pro děti

622
24.8.15 22:59

Hotel v Krkonoších pro děti

Prosím, nemáte někdo dobré zkušenosti s nějakým hotelem v Krkonoších? Potřebuji aby u něj byl svah pro děti ale i pro dospělé a dobře tam vařili :-)

děkuji mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
24.8.15 23:11

Mám. Dokonce se dvěma. Ale když chceš ten svah, tak ten je jen u jednoho. Hotel F Friesovy boudy ve Strážném, na hřebenech, mezi Pecí a Špindlem. Byli jsme tam teď týden v červenci a byli jsme hrozně moc spokojení. Hotel je Baby friendly, je to rodinný podnik a pro rodiny s dětmi opravdu super. Pro děti herna hned vedle restaurace, pro ty větší PC místnost, venku dětské hřiště, autíčka, koloběžky a odrážedla, hotelová stezka s hledáním pokladu. Velké rodinné pokoje, vstup do bazénu v ceně a kdykoliv. Hotelová kuchyně úžasná, žádné blafy, všechno kvalitní a čerstvé suroviny, spoustu si toho berou od místních pěstitelů. Mají vlastní sjezdovku přímo u hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 23:19

Hotel Bára, Krkonoše, Benecko. Hřiště, prolézačky, písek, trampolína, minigolf, bazén, uvnitře veškeré zázemí pro mami i mimi, dětský koutek, koutek pro přípravu stravy apod. Udělěn certfikát Baby friendly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.8.15 23:54

@Darcakarca My jezdili v létě na chatu do Krkonoš a pod ní byl Hotel Atlas. Hned naproti vleku, dobře vařili, na rovince, spousta procházek okolo, nedaleko sportovního parku. Bylo to v Peci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4684
25.8.15 00:56

My byli teď na Erlebachově boudě - svah tam je, ale nevím, jak moc pro dospělé, vlek mi připadá krátký, ale nemám to v oku, my jezdíme na hory jen v létě. ostatní podmínky ale splňuje - pro děti dva dětské koutky, venku prolézačka, relax zona se zvířátky (koníci, kozy, ovce). na větším svahu mě napadá Moravská bouda - tam jsme se byli teď jen podívat, vypadá to tam moc pěkně, pro děti tam zázemí je také, dřív tam vařili dobře, teď jsme tam nejedli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.8.15 07:05

@Darcakarca já mám výbornou zkušenost s tímto hotelem v Špindlu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
25.8.15 08:21
@Kotatko03 píše:
@Darcakarca já mám výbornou zkušenost s tímto hotelem v Špindlu :kytka:

My bydleli v hotelu Hubertus a sem jsme docházeli  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
25.8.15 08:41

My jezdíme s dětmi sem http://www.hotelbara.cz/ je to tam skvělý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.2.16 08:11
@Liz píše:
My jezdíme s dětmi sem http://www.hotelbara.cz/ je to tam skvělý :)

ahoj, jak velké porce dávají dospělým? nevím, zda prckovi 2,5 roku koupit taky polopenzi nebo se nají od nás. Jí tak normláně, :) děkuju
a jak velké jsou pokoje, na netu to vypadá maličkaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
26.2.16 09:30

Pokoje nijak velké nejsou. Můžeš si ale objednat dvoupokoj. Porce normál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí