Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@evill Tak jsem manželovi volala, ať jede a prý mě tu nechce nechat samotnou. Ono asi čert vem peníze (i když to naštve), ale spíš nám jde o to společné trávení času. Ještě padl návrh, že by odvezl dceru a prarodiče a sám se vrátil domů. Aspoň by to nepropadlo, ale zase jsou to další náklady navíc.
Ja tedy nevim, ale v Turecku kdykoliv dali atb tak rikali ze se na slunicko smi, koupat taky… nechapu ze u nas se tvrdi ze opravdu ne…
@Amelie Záleží na druhu antibiotik, s některými se na sluníčko opravdu nesmí, stejně jako u některých nesmíš jíst nic výrazně kyselého…
Co se týče změny jména, u ubytování by to problém být neměl, u letenky by to bylo složitější
@Moise píše: . Hned po dobrání atb bych asi s tak malým taky nejela - bude oslabený, mohl by tam i něco výživného chytit
Tak o tom se snad radši vůbec nebavit. Já totiž doufala, že by pobyt u moře mohl pomoct a my se vyhrabali z bludného kruhu neustálých nemocí. I proto jsme chtěli jet na 2 týdny.
@fatin je pravda, že tohle se asi řeší mnohem snáz, než letenky atd…
Dobré ráno, tak to nakonec dopadlo tak, že manžel veze na dovču dceru s jeho rodiči. Oni tam zůstanou, on se zítra vrátí. Mám z toho trochu obavy, protože oni nejsou moc zcestovalí, ale zase dceru milují a udělají pro ni první poslední.
@fatin píše:
Dobré ráno, tak to nakonec dopadlo tak, že manžel veze na dovču dceru s jeho rodiči. Oni tam zůstanou, on se zítra vrátí. Mám z toho trochu obavy, protože oni nejsou moc zcestovalí, ale zase dceru milují a udělají pro ni první poslední.
Moc to sice nechápu, já bych určitě manžela přesvědčila, ať tam zůstane s nimi a také se trochu zrelaxuje, ale tak je to váš život, vaše řešení.
A jak to uděláte s tím druhým týdnem pobytu?
@Meha Já jsem mu říkala, ať tam zůstane, ale že prý bez nás ne… No a na druhý týden doufáme, že vyrazíme. Ale přiznám se, že teď jsem v takovém rozpoložení, že se mi ani nikam nechce.