Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
posílám poprvé syna na tábor, bude mu 9 let. Jede od CK Robinson, nenajde se tady někdo, kdo už tam měl své dítko na táboře? Jak bylo spokojené a jede znova?
Tady je odkaz http://www.ckrobinson.cz/?…
Děkuji ![]()
Dobry den, nase ditko se chysta na tabor s Ck Robinson. Muzu se zeptat, jak jste byli spokojeni?
@dracen píše:
Dobry den, nase ditko se chysta na tabor s Ck Robinson. Muzu se zeptat, jak jste byli spokojeni?
Dobrý den,
ano, byli
spoustu zážitků, dobrý tým lidí u dětí, bezva komunikace a foto na netu každý druhý den ![]()
Syn byl už 2× a letos pojede zas ![]()
Dekuju moc za odpoved. Dcera jede poprve, tak rada slysim, ze jste byli spokojeni ![]()
@dracen píše:
Dekuju moc za odpoved. Dcera jede poprve, tak rada slysim, ze jste byli spokojeni
Dobrý den,
obnovuji diskusi nějaké zkušenosti s CK Robinson a táborem Harry Potter?
@malilinka píše:
Dobrý den,
obnovuji diskusi nějaké zkušenosti s CK Robinson a táborem Harry Potter?
Ahoj, jsem zakladatelka, syn jezdil několik let s CK robinson, lotos mě bohužel vykolejila ta cena, takže za mě už ne.
Jinak spokojenost, ale za 8600,– na 10 dní mi přijde strašně moc
![]()
![]()
Děkuji za reakci:-) cena je teda šílená pro ty mladší je to teda asi o tisícovku méně než uvádíš ale i tak..
Můj synek jede také letos poprvé na tábor…baví ho Minecraft, takze jsem zagooglila, zeptala se známých a přihlásila malého na vhodný termín. Přihlašovala jsem ho už někdy koncem ledna…cena se mi zdála také šílená…ale…rozpočítala jsem si to tak, aby to vyšlo podle požadavků provozovatelů tábora (termínově) a platila každý měsíc kus. Tolik to nebolelo a když vás tady čtu, tak mám radost, že si prcek užije. Nechtěla bych, aby ho napoprvé tábor odradil. ![]()
Dobry den, syn take jede letos prvne na tabor, vybrali jsme minecraft od ck Robinson.Libi se nam provedeni, jejich prezentace a profesionalni pristup.Byl to prvni tabor u ktereho byl syn ochoten jet, dokonce i sam Cena neni mala, ale kdyz si vezmu, ze skola v prirode na tyden stala 3,5 tis.na sest dni, tak to odpovida. Jeste jsme nasli i jiny tabor s tematem minecraft, ale nevypadalo to tak pekne, ale hlavne nam nevyhovoval termin.Syn uz se moc tesi. Doufam, ze si to vsichni uziji. Davate ditku na tabor holinky? doporucuji je, ale my zadne nemame a nejsem si jista, jestli ma cenu je kupovat kvuli tydnu ![]()
@vonkova.v Dobrý den, na týden to nemá cenu. Holinky jsme ani jednou nevyužili i když lilo jak z konve. Přeji pěkný den.
Dobrý den, chtěl bych vám shrnout co se mi na minecraft táboře líbilo a co ne. +
Skvělá komunita +
Aktivity (spíše pro menší, nedoporučoval bych na tábor posílat děti nad 12 let) -
Jídlo (jasně že za to Robinson nemůže ale jídlu bych dal 2/10 protože mi tam jen 2× chutnalo… (Lites Borovice)) -
Vedoucí si nedokázali za celých 10 DNÍ zapamatovat moje jméno
-
Příšerná cena -
Půlka věcí co psali na webu tam nebylo…
-
Strašné šetření. Když si vezmete cenu a vynásobíte ji počtem dětí vyjde vám několik stovek tisíc. Náš team vyhrál celotáborovou hru a dostal pytlík kde byly… 3 mini bonbóny, 1 malé lízátko, 1 mini pytlík haribo medvídků a jedno lipo… K tomu jsme dostali každý jednu LEBQO figurku…
-
A na závěr to nejhorší…
Poslední den jsme čekali 5 hodin než si pro nás přijeli. To jako vážně nemohli napsat na net že kdo je z okolí mohou si pro něj rodiče přijet dřív a nebo vymyslet nějaký program abychom se nenudili… Ani svačinu jsme nedostali (jen ti co jeli busem…) a k obědu byla jen polívka…
Nedoporučuji ![]()
@JanFedor
Dobry vecer,
Mam na tabore ted syna a jsem z toho dost vynervovana, kdyz ted vidim, ze pisete, jake bylo strasne jidlo.
Co tam jeate nebylo z toho, co psali na webu?
Koukam na webu fotky vsech spokojenych a usmivajicich se deti…
Dobrý den, musím se připojit k hodnocení tábora Minecraft pořádaného CK Robinson ve sportovním areálu Lites Borovice.
Bohužel oba synové, kteří letos byli na uvedeném táboře, mají stejně špatné hodnocení.
Aktivity vhodné pro děti do 10 let. Velké zklamání - spousta prezentovaných aktivit tam vůbec nebyla.
Někteří vedoucí bez velkého zájmu.
Příšerné jídlo - synové hodnotili stravu o 80% horší než ve školní jídelně!!!
Celkové zklamání ze soutěží a výher v průběhu tábora.
Nedoporučuji.
Dobrý den, byli jsme kdysi na tábore rodice s detmi od CK robinson, a to bylo skvely…tak jsem dceru letos poslala na pridorovedecky, a des…prijela hladová, znudena, otravena…vedoucimu bylo 17 a byl protivnej…tak drahy tabor anic z toho…ze se nestydí