Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ukázal se Vám někomu Clearblue test ultra časný pozitivní a bylo to falešné?
Mám 2 dny zpoždění a včera se mi ukázal pozitivní, od včera čárka vybledla, dnes jsem dělala test od Dr. max a byl negativní.
Jaké máte zkušenosti? ![]()
Na tom clearblue je to spis duch nez carka. Ten Drmax mi ukazal i slabou carku
asi bych spis pocitala s negativnim, za predpokladu ze oba dva testy byly delany z ranni moci. Kazdopadne za dva dny bych zopakovala. Pokud by mel byt pozitivni, mela by byt carka silnejsi. ![]()
Určitě zopakuji, pokud se nedostaví MS. Já jen, že jsem na ten CB četla dost negativních recenzí, tak jestli věřit nebo ne. Ale počkám a uvidíme.
Ja ty negativni recenze taky cetla. Hodne i na ten digitální test co ukazuje i tydny. Pri te cene jsou to vyhozene penize, jelikoz za cca 24hodin se vypne, tak nejde uchovat ani na pamatku jako napr ten ruzovy z tve fotky.
V tom zacatku to je silena loterie, a ovlivnit to prostě neovlivnis. ![]()
Já četla negativní snad na všechny testy. Ono záleží asi na uživatelce. No nic, počkám do pondělí zda nepřijde ms a budu zkoušet dál. Ovulace byla a miminko je vysněné, tak snad to dopadne.
A když ne, povede se jindy ![]()
Super pristup
a treba se tam ta carka nakonec vybarvi a klapne to ![]()
@Luca879 jak jste tedy dopadla? Ja mam ted take clear blue pozitivní 1-2 týdny a testy na čárky negativní, ale testovala jsem 3 dny před MS 😟
@Kate877 dopadlo to dobře, momentálně jsem 19tt, přibližně týden od CB testu byly již pozitivní Mamatest. 😇 A Vy?
@Luca879 ukončeny 7 tyden, čárky se nakonec začaly ukazovat a sílit asi o 2 dny později než CB 🙂
Ahoj všem!
Dneska mám 3. Den zpoždění MS
Dělala jsem obycejny mamatest ráno byl negativní.
Pak po obědě jsem našla doma dr max degitalni a zkusila jsem ho udělat. A byl tam +.
Tak teď nevím čemu mam věřit 😅
Přemýšlím ještě udělat Clerblue ale až zítra od rána.
A trošku jsem z toho nervózní 🫣
@Anička2795 mě třeba digitální nic neukázaly. Ono je to s těma testama takové zvláštní. Mě ukázal CB slabě pozitivní a žádný jiný to neukázal. Pak po pár dnech už jsem měla Mamatest pokaždé pozitivní, ale žádný jiný už jsme nezkoušela.
jak jsi dopadla?
Bohužel to nevyšlo. Měla jsem pak biochemie těhotenství.
ale snažíme s manželem dal a snad jeste letos to podaří ![]()