Clearblue test a Dr. Max test

8
7.12.24 11:56

Clearblue test pozitivní a Dr. Max test negativní

Ahoj, ukázal se Vám někomu Clearblue test ultra časný pozitivní a bylo to falešné?
Mám 2 dny zpoždění a včera se mi ukázal pozitivní, od včera čárka vybledla, dnes jsem dělala test od Dr. max a byl negativní.
Jaké máte zkušenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
7.12.24 13:21

Na tom clearblue je to spis duch nez carka. Ten Drmax mi ukazal i slabou carku :nevim: asi bych spis pocitala s negativnim, za predpokladu ze oba dva testy byly delany z ranni moci. Kazdopadne za dva dny bych zopakovala. Pokud by mel byt pozitivni, mela by byt carka silnejsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.12.24 13:23

Určitě zopakuji, pokud se nedostaví MS. Já jen, že jsem na ten CB četla dost negativních recenzí, tak jestli věřit nebo ne. Ale počkám a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.12.24 13:54

Ja ty negativni recenze taky cetla. Hodne i na ten digitální test co ukazuje i tydny. Pri te cene jsou to vyhozene penize, jelikoz za cca 24hodin se vypne, tak nejde uchovat ani na pamatku jako napr ten ruzovy z tve fotky. :nevim: V tom zacatku to je silena loterie, a ovlivnit to prostě neovlivnis. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.12.24 13:58

Já četla negativní snad na všechny testy. Ono záleží asi na uživatelce. No nic, počkám do pondělí zda nepřijde ms a budu zkoušet dál. Ovulace byla a miminko je vysněné, tak snad to dopadne. :) A když ne, povede se jindy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.12.24 17:10

Super pristup :hug: a treba se tam ta carka nakonec vybarvi a klapne to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.12.24 07:55

@lany2 tak Mamatest už 2× pozitivní. Tak snad to dopadlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.12.24 19:18

Tak supeeer :dance: hodne stesti, at to vse dopadne dobre. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.3.25 07:39

@Luca879 jak jste tedy dopadla? Ja mam ted take clear blue pozitivní 1-2 týdny a testy na čárky negativní, ale testovala jsem 3 dny před MS 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.3.25 19:57

@Kate877 dopadlo to dobře, momentálně jsem 19tt, přibližně týden od CB testu byly již pozitivní Mamatest. 😇 A Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.3.25 20:14

@Luca879 ukončeny 7 tyden, čárky se nakonec začaly ukazovat a sílit asi o 2 dny později než CB 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.25 17:34

Ahoj všem!
Dneska mám 3. Den zpoždění MS
Dělala jsem obycejny mamatest ráno byl negativní.
Pak po obědě jsem našla doma dr max degitalni a zkusila jsem ho udělat. A byl tam +.
Tak teď nevím čemu mam věřit 😅
Přemýšlím ještě udělat Clerblue ale až zítra od rána.
A trošku jsem z toho nervózní 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.9.25 09:27

@Anička2795 mě třeba digitální nic neukázaly. Ono je to s těma testama takové zvláštní. Mě ukázal CB slabě pozitivní a žádný jiný to neukázal. Pak po pár dnech už jsem měla Mamatest pokaždé pozitivní, ale žádný jiný už jsme nezkoušela. :) jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.25 12:18

Bohužel to nevyšlo. Měla jsem pak biochemie těhotenství. :( ale snažíme s manželem dal a snad jeste letos to podaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí