Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anonym 57493787
A co chceš slyšet jinýho? Ty testy jsou jen orientační. Pozitivní znamená, že jsi těhotná, negativní, že nejsi. Všechno ostatní je hen odhad plus mínus.
A o co ti přesně jde? Udělej klasický test, když bude mít //, budeš mít jistotu, že těhotná jsi. Jak dlouho, to ukáže až ultrazvuk ![]()
Klasicky testy jsem si dělala, na všech byla silná čárka, me zajímá, jak je možný takový skok na digitálním testu. Za 6 dní z 1-2 na 3+
@anonym 57493842
Tak asi jsi při tom prvním testování byla na horní hranici 1-2 a po týdnu jsi na dolní hranici 3+, když se v tom chceš tak rýpat… je to jen orientační odhad ![]()
@anonym 57493842
Musis si to vypocitat, da se dohledat tabulka hcg. 3+ je nekde od 2700 hcg.
Pokud pochybujes udelej si dalsi, ikdyz si myslim, ze uplne zbytecne…neni to podstatne.
Dulezity je ultrazvuk
Je to uplne normalni. Ten test to vyhodnocuje jen na zaklade ty carky, jak se vybarvi. Mela jsem to uplne stejne. Spis bych resila, kdyby tam bylo furt 1-2, to by se mi nelibilo, tohle je normal. ![]()
Zdravím, chci se optat. V patek minulý týden jsem si dělala test digitální, výsledek byl 1-2, to jsem mela 5+0 nebo jak se to počítá
. Dnes jsem si ze zvedoavosti dělala test znova a čekala jsem, ze výsledek budek budu 1-2,nebo 2-3, ale me se tam dnes po 5ti dnech ukázalo 3+ a to jsem si ho nedelalá z ranní moči jako ten předešlej ale teď. Co to znamená? Dnes bych mela vyt podle poslední MS 5+6 tt