Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to při prvním těhotenství necítila vůbec. Týden před ms mě bolelo v podbřišku chvilku několikrát za den. Myslela jsem že ms přijde dřív. Ale tehdy jsem tomu dávala volný průběh a myslela si že těhotná nejsem. Takže bylo překvapení když jsem o týden později uviděla dvě čárky. Bohužel se z toho vyklubal potrat. Tento měsíc mě jinak bolí v podbřišku a cítím asi podobné škrábání jako popisujete a bohužel jsem ve fázi kdy se dost pozoruju každý měsíc. Takže si myslím že z toho nic nebude. Ale jestli to bylo ono nebo se se dozvím tak za týden 😅 já jsem 11DPO a test negativní. Ale cítím i takový tlak v podbřišku který obvykle necítím. Moje PMS je obvykle takové že po ovu mě začnou bolet prsa, a mítá. Týden před vyloženě ms křeče chvilkové, což teď nemám.
Já jsem cítila v průběhu dvou dní takový zvláštní pocit v podbřišku, opravdu jak kdyby se tam něco zavrtávalo
a bylo to ono:)
Díky moc za zkušenosti
zatím se mi nic takového za dobu snažení nestalo, vsugerované to není, ale určitě to může být tím, že se prostě moc sleduju, víte jak…😃 Tak třeba ještě někdo přidá svoji zkušenost. A @miamia142 držím palce!😊
@miamia142 nic z toho není, ale klidně bych řekla, že se k něčemu schylovalo 🙂 tak uvidíme dál a tobě držím palce, ať to příště vyjde ![]()
@Anonymní píše: Více
taky ti držím pěsti, ať to brzy vyjde. Já měla ovu brzo, si 8DC. teď jsem 30DC (2 dny zpoždění) a na testu ani náznak ničeho. a příznaky taky žádné nemám, ani bolest prsou. Takže to očekávám každým dnem.
Zdravím, zajímalo by mě, jaké bolesti jste měli během nidace? Pocítili jste to? Jsem dnes 6 DPO a celý den mě škrábe v děloze, spíše nalevo, možná levým vaječníku. Dost intenzivně. Nenazývala bych to jako menstruační bolest, ale spíš takové škrábání/píchání nebo jakoby mi něco naráželo do nervu, nevím jak to popsat. Je mi jasné, že to může být cokoliv, ale asi obecně mě napadá, že se odpovědi mohou hodit i někomu dalšímu. 🙂