Nidace - bolest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.3.25 18:43

Nidace - bolest

Zdravím, zajímalo by mě, jaké bolesti jste měli během nidace? Pocítili jste to? Jsem dnes 6 DPO a celý den mě škrábe v děloze, spíše nalevo, možná levým vaječníku. Dost intenzivně. Nenazývala bych to jako menstruační bolest, ale spíš takové škrábání/píchání nebo jakoby mi něco naráželo do nervu, nevím jak to popsat. Je mi jasné, že to může být cokoliv, ale asi obecně mě napadá, že se odpovědi mohou hodit i někomu dalšímu. 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
25.3.25 19:17

Já to při prvním těhotenství necítila vůbec. Týden před ms mě bolelo v podbřišku chvilku několikrát za den. Myslela jsem že ms přijde dřív. Ale tehdy jsem tomu dávala volný průběh a myslela si že těhotná nejsem. Takže bylo překvapení když jsem o týden později uviděla dvě čárky. Bohužel se z toho vyklubal potrat. Tento měsíc mě jinak bolí v podbřišku a cítím asi podobné škrábání jako popisujete a bohužel jsem ve fázi kdy se dost pozoruju každý měsíc. Takže si myslím že z toho nic nebude. Ale jestli to bylo ono nebo se se dozvím tak za týden 😅 já jsem 11DPO a test negativní. Ale cítím i takový tlak v podbřišku který obvykle necítím. Moje PMS je obvykle takové že po ovu mě začnou bolet prsa, a mítá. Týden před vyloženě ms křeče chvilkové, což teď nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.3.25 20:50

Já jsem cítila v průběhu dvou dní takový zvláštní pocit v podbřišku, opravdu jak kdyby se tam něco zavrtávalo :D a bylo to ono:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 20:56

Díky moc za zkušenosti :) zatím se mi nic takového za dobu snažení nestalo, vsugerované to není, ale určitě to může být tím, že se prostě moc sleduju, víte jak…😃 Tak třeba ještě někdo přidá svoji zkušenost. A @miamia142 držím palce!😊

• Citovat
  • Upravit
1729
25.3.25 22:00

Necítila jsem nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
3.4.25 23:24
@Anonymní píše: Více

Tak jak jsi dopadla? Já tento měsic nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.25 14:01

@miamia142 nic z toho není, ale klidně bych řekla, že se k něčemu schylovalo 🙂 tak uvidíme dál a tobě držím palce, ať to příště vyjde :hug:

• Citovat
  • Upravit
785
4.4.25 14:38
@Anonymní píše: Více

taky ti držím pěsti, ať to brzy vyjde. Já měla ovu brzo, si 8DC. teď jsem 30DC (2 dny zpoždění) a na testu ani náznak ničeho. a příznaky taky žádné nemám, ani bolest prsou. Takže to očekávám každým dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí