Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Testuj po termínu MS, ne před. Na testu nic nevidím ![]()
Taknjá teda na tom druhém testu vidím ducha. Musíš vydržet pár dní, ale mě tady z takových duchů pár dní před MS běhají tři děti. Tak držím palce
Taky vidim ducha a jsme na tom podobně. Mam teda do ms tři dny a stejného ducha, zítra budu zkoušet další test a ve středu zkusím clear blue. Četla jsem, že mamatesty dělají falešně pozitivní, tak čekám co z toho bude… ![]()
Držím palce ![]()
@tejuna ahoj, dej vědět, jak si dopadla ❤️ děkuji moc ❤️ taky držím pěsti ❤️ ❤️
@Anny2148 kéž by to byla pravda 🙏🏻 už jsem zoufalá, člověk si myslel, že do půl roku tomu dá čas a najednou se přehoupl rok a stále nic 🥹 jsem objednaná do endo kliniky, ale jenom z mé vůle pro jistotu, když mám u svého gynekologa všechno já i přítel v pořádku ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak u mě to byly opravdu falešňáci.
Dnes jsem dostala ms ![]()
@tejuna potvora jedna červená 🤮 jak dlouho se snažíte? ❤️ Určitě ti to brzy vyjde🙏🏻
Ahoj holky, prosím vás, máte některá zkušenost s tímto? Celý rok zkouším mamatest a ani náznak čárky max bílá ryska, která šla vidět stěží no a teď dva dny po sobě mám nějakou čárku, co pořádně nevím, co je… Hlavně každej test je z jiného balení, že bych si řekla špatné balení… Už jsem z toho zoufalá 😀 mám dva dny do MS… Jakože čekám, že ne většina napíše, že je to ryska, ale za celý rok se mne to nestalo