Podsvícený těhotenský test

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.3.25 16:34

Podsvícený těhotenský test

Ahoj holky, prosím kdo má potřebu nadávat nebo moralizovat, tak si to prosím odpuste, snažím se o miminko rok a zoufalý lidé dělají zoufalé činy, proto bych se chtěla zeptat pouze té, která má s tímto zkušenosti. Jsem devátý nebo osmý den po ovu. Ráno jsem z nedočkavostí zkusila test, něco jsem tam viděla, když jsem ho nechala položený na pračce, ale musela jsem do práce, když jsem se vrátila, tak jsem šla s testem k oknu a jak svítilo sluníčko, tak jsem tam zřetelně uviděla i druhou silnou čárku, proto mě napadlo test zkusit podsvitit. Proto bych se chtěla zeptat, zkoušela ste to nějaká případně jak to dopadlo? Vím že je ta čárka takhle i na novém testu, ale čekala bych že po namočení by vypadala jinak. Moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35593
21.3.25 16:37

Test se vyhodnocuje do 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
21.3.25 16:38
@Anonymní píše: Více

Nic tam nevidím a nevidím důvod, proč s tím dělat nějaké kreace. Druhá čárka má být vidět normálně, ne přes filtry, podsvícení, atd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3013
21.3.25 16:48

Svého času jsem zkoušela každou koninu a dopadlo to vždy jen mojí bezednou frustrací a zoufalstvím.
U druhého dítěte jsem si tohle zakázala a nesla jsem to o dost líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
21.3.25 17:19

Tohle nemá smysl. Přestaň si ty testy kupovat a takhle se týrat. Testovat nejdřív týden poté, co nedorazí menzes. Bude se ti žít o dost klidněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
21.3.25 17:22

Test se vyhodnocuje do 5 minut a opravdu se nepodsvicuje. Akorát se tímhle ještě více ničíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
21.3.25 18:24
@Anonymní píše: Více

Zkus zase zitra a uvidis, takhle extremne brzy ti nikdo nic stejne nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí