Testy po KET 9. den

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
20.3.25 18:37

Testy po KET 9 den

Ahoj, prosím Vás o radu. Jsem devátý den po ket, od 6 dne mám na testu úplně stejného ducha, který je v limitu. Už týden je úplně stejný. Samozřejmě neočekávám nic pozitivní, jedno biochemické už mám za sebou. Snad jen.. kdy bude test zase negativní? Proč testy po týdnu aspoň trochu nezeslábly? Doufala jsem, že půjdu na ket hned znovu, ale s hcg v krvi mě hned na stimulaci nepustí :,( děkuji všem. Posílám pro představu testy asi 6, 7, 8, 9 den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
20.3.25 18:45
@Lucys19 píše: Více

Hele ja mela hcg v krvi 5,6 jednotek a testy dokonce siknejsi nez ty. V den, kdy jsem sla na test z krve zas zacal slabnout, bylo to 10. den nejak. Takze vydrz. S takhle slabou carkou ta hladina bude nizka, urcite pujde jit na ket znovu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.3.25 18:49

@DandátkoP Děkuju za odpověď :srdce: :srdce: minule jsem měla v den krve 14 den po ket hodnotu 14, na testu nebylo skoro nic a i tak už mi další KET posunuli:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.3.25 18:59

Tak jdi na krev zitra, budes 10. den a uvidis hodnotu. Muzes jako samoplatce. Zvlastni, ze nechteli udelat KET, kdyz lak normal prijde ms, to jsem snad od nikoho neslysela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
20.3.25 19:27

Tohle jsou evidentně mamatesty, ty prostě tyhle duchy dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.3.25 19:43

@Janli to asi ano, ale asi ne všechny testy a ne týden v kuse ráno i večer :? Už mám zkušenost, minule jsem to měla stejné a dle krve to bylo biochemické, teď je to určitě stejné, můj dotaz byl spíše k něčemu jinému, ale děkuji moc za názor :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.3.25 19:44

@Janli zde test z dnešního odpoledne, nezdá se mi to jako falešný duch na mama testu. No, snad brzy zeslábne a já budu moct na další transfer :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.3.25 19:45

@DandátkoP to bych možná mohla zajít, v pondělí pak Uvidim na kontrole, o kolik to kleslo. Diky moc za rady a čas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
20.3.25 21:53

Tak přesně tohle ty mamatesty dělají. Vyhoď je a začni používat jinou značku. Já chápu na co ses ptala, tak ti píšu, že v krvi hcg mít vůbec nemusíš. Takový test neznamená vůbec nic. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
21.3.25 05:24

Mě tom prijde jako pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.3.25 05:40

@karkarka ahoj, děkuju za odpověď. Test je takto pozitivní, ale už více než týden :( chtěla jsem na další ket a každým dnem doufam, že když teda čárka nesílí, bude aspoň mizet a nic se neděje.. teď opět test dělaný před 10 minutama. Dneska 10 den po ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
21.3.25 05:59
Čárka moc silná není, šla bych 2× na krev abych viděla, jestli hcg stoupá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.3.25 06:04

@karkarka děkuju moc, no se stoupáním HCG ani nepočítám, čárka na 10 den je opravdu slabá a nemá silnici tendence, no, zajdu teď na krev a uvidím, co mi řeknou, v pondělí mam kontrolu v car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
21.3.25 07:58

@Lucys19 bez na krev dnes, pak uvidis krev v pondeli v caru. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.3.25 16:28

@Janli tak jsem dneska zkusila DR max testy a vypadá to úplně stejně jako na mama testech :? Byla jsem i na krvi, ale výsledky budou až v pondělí. Tak snad to hlavně nebude mimoděložní nebo něco podobného, s KET další měsíc už také nepočítám. Nechápu, proč se stejná čárka drží tak dlouho :,( @karkarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí