Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anny9 jste moc laskavá, ano, já nedoufám. Doktorka taky byla realistická a říká mi, ať s ničím nepočítám a sama si uvědomuju, když čtu ty hodnoty HCG u jiných v stovkách až tisících, že mých 60 jednotek asi nebude moc ok… jsem z toho smutná, že se to musí tak táhnout 🥺 🥺
@Lucys19 píše: Více
Ne, to bylo přirozeně, ale ovulaci jsem věděla přesně.
Ještě nevysazuj, počkej na další odběr a ultrazvuk. Na vysazení je času dost.
@Lucys19
Chápu, naděje je malá
já si u prvního KET prošla brzkym potratem, kdy nebylo jasné jestli jde o biochemické nebo mimodelozni. Táhlo se to 2 týdny a vím, jak to bylo náročné. Nakonec úleva, když vše odešlo samo. Ale je to fakt náročné na psychiku. Držte se, třeba budete ta výjimka, které to dopadne dobře ![]()
Tak dneska hlásím hcg 400…myslite, že i přes takový růst je to bude mimoděložní? Nebo se to může projevit až později?
@Lucys19
To už mi přijde jako velmi slušná hodnota, mimi evidentně roste
z těchto hodnot asi mimodelozni nepoznáte, co říkala doktorka? Ale podle mě to roste jak by mělo, jen teda se zvláštním zpožděním na začátku, což ale neznamená, že to není v děloze ![]()
@Lucys19 u mimoděložního je růst ale nerovnoměrný. Jinak hodnota může být vysoká, já měla přes 2 tis.
Opravdu nebyl žádný styk, třeba týden po KET? I když, to by zase znamenalo, že KET by byl špatně načasováný
@Magda124 píše: Více
To nemusi bejt uplne pravda, nekdy hcg muze rust normalne.
Ale nemyslim si, ze by to melo bejt mimodelozni.
@DandátkoP tak to slyším poprvé, že u mimoděložního roste HCG rovnoměrně. Mně všichni lékaři tvrdili, že u mimoděložního je právě nerovnoměrný nárůst. U mě byl právě problém, že to na utz nemohli najít a tak dělali krevní testy opakovaně.
@Magda124
Treba viz nize.
Časté otázky o hCG
Hodnoty hCG u mimoděložního těhotenství
Hodnoty hCG jsou u mimoděložního těhotenství obvykle nižší než při těhotenství vzniklém v děloze. Nemusí to tak ale být vždy, v některých případech jsou hladiny stejné jako u těhotenství v děloze.
I já mám kamaradku, ktera mela hcg ukazkovy, vse vypadalo standartne a prislo se na to az kdyz bylo skoro pozde a hcg 7000. Ale jo, castejsi je ta varianta, ze to neroste standartne.
Děkuji Vám všem za odpovědi ![]()
Styk opravdu žádný nebyl.
No, bohužel nevím, co tam to embryo týden dělalo, než začalo produkovat HCG, sama tomu nerozumím…
Implantace embrya 5denniho je max do dvou dnů, neni tedy možné, že začne produkovat HCG až 14 dní po transferu ![]()
Doktorka mi řekla, že tyto hodnoty nejsou na zdravé embryo…. Možná roste jen ten obal nebo je opravdu někde ve vejcovodu ![]()
Žádné pozitivní zprávy jsem o nízkém hcg a úspěšném těhotenství bohužel nenašla, jak už psaly nějaké paní výše…. Vše skončilo velmi brzy ![]()
Tak další update dnes hcg 1330, v děloze GS 4mm.. lékařka tvrdí že se s tim jeste nesetkala 🤦🏻♀️
Ja bohuzel loni u ty slecny. No, uvidis. Hodne stesti ![]()
@Lucys19
To vypadá nadějně, hlavně že je v děloze
tak budeš mít malý unikát. Těla nejsou stroje, stávají se různé věci. Držím palce, ať to dobře dopadne ![]()