Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucys19 no na eMiminu takovýchto příběhů je hodně, některé dokonce měly i srdíčko a pak konec. Držím palce, aby u tebe se stal malý zázrak a bylo vše v pořádku.
Ja v zázraky bohužel také nevěřím
jen budu cekat, co se kdy stane.. děkuji všem moc
Zdravím holky, jsem tady nová a mám takový dotaz. Mam od víkendu pozitivní testy, jak paprikové tak cleablue digitál. Jenže skrz brání léku(ne antikoncepce) jsem neměla ms ale léky jsem na začátku února vysadila a chtěli jsem zkusit miminko ale čekali jsme na MS ale ta pořád nikde, jen jeden den slabé špinění. A po pár týdnech najednou ranní nevolnosti a pak ty pozitivní testy (testováno 3dny po sobě). Co si o tom myslet?
Co si chceš myslet? Jsi těhotná. Nejsi ani první ani poslední, která otěhotněla okamžitě. Zavolej na gynekologii, objednej se a řekni, že vůbec nevíš, kdy byla ovulace, protože jsi neměla menzes. Stáří těhotenství budou muset odhadnout podle ultrazvuku.
@Impa píše: Více
Tak to už je docela dlouhý těhotenství.
Navíc jsi ve špatný skupině, tohle je diskuse ohledně umělýho oplodnění, tak trochu dráždis hada bosou nohou ✌️ 🙃
Vysadila jsi léky, měla jsi ovulaci následně a otěhotněla. Pak už MS logicky nepřišla.
Ale jde. Každé menzes musí předcházet ovulace, takže pokud se trefíš do té první, tak ani menzes už nepřijde, jako u tebe.
Ahojky všem, dneska 6+2 hcg 4.000( v pondělí 1300) jsem už 25 dni po transferu 🤦🏻♀️ kontrolu mám až v pondělí, je to nekonečné čekání na pravděpodobný špatný konec 🤯
@karkarka dneska ne, byla jsem jen na krvi a výsledky z krve budu konzultovat v pondělí na ultrazvuku. Naposledy ultrazvuk v pondělí s GS 4mm….
@karkarka nemám vůbec žádné příznaky ani nic podobné krom občasného bolení v podbřišku a bolesti prsou, ale to bude z amelgenu…
Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.. nemám žádné naděje ani nic podobného, ale snad to vše bude co nejšetrnější ![]()
@Lucys19 a byla jsi ve stejny laborce? To hcg teda postupne pak muze narustat min… dej vedet, minimalne jednoi denne si na tebe vzpomenu. ![]()
@DandátkoP opravdu? To mě potěšilo 🥺to je od tebe moc krásné
ano do laborky chodím do stejné stále… no, internet už mám přečtený a opravdu ani jeden pozitivní příběh s nízkým HCG, jsem smířená s koncem, jen teď budu čekat, kdy to přijde 🥺 to nesnáším, čekání.. nevědět všechno hned…