Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čárku vidím, zkuste udělat další test pozítří a uvidíte. Tohle je období kdy se i opožděně může spustit ms ze špatného těhotenství. Doufám že to váš případ nebude a bude čárka na testu sílit.
@Eljasa neupravené vypadá nějak takto slabá čárka tam je ale telefon mi to nedokáže zachytit
Holky byla sem u dr. Na ultrazvuku prý nic nevidí zatím poslal mě na krev negativní.. Ms se dostavila ale zvláštně, krev minimální a to sem zviklá ze ms mam hodně silnou …
Prsa mě boli v podbřišku také navíc ta ms mi přijde jen jako špinění:)). Nevím co si mam myslet. Krev hodně rudá až do hněda …Když sem pres ms testovala tt. Tak vyšly dvě slabé čárky
myslíte že můžu být v tom? I přes ms?
![]()
@Anonymní píše: Více
Možná spíše biochemické?
Je ale zvláštní, že by test něco zachytil, když v krvi nic není.
Díky holky dnes ms skončila trvala 4 dny.. možná se jednalo o biochemické. Ale nevěším hlavu s přítelem se budem snažit dále a snad to vyjde krásný den holky ….
![]()
Holky co myslíte ovulace byla 8 a dnes mám vynechání ms dva dny bolest v podbřišku mdlo myslíte že můžu být v tom? Dneska ráno jsem zkusila testnout, vím že tyhle mama dělají duchy ale přeci tam může být naděje podobní případ někdo jako já? A byl v tom?? Čárky tam jsou na obou ale slabé viz. Foto nevím zda někdo uvidí ty slabé čárky můj mobil je nezachytí tak jasně