Dva dny po vynechání

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.3.25 08:50

Dva dny po vynechání

Holky co myslíte ovulace byla 8 a dnes mám vynechání ms dva dny bolest v podbřišku mdlo myslíte že můžu být v tom? Dneska ráno jsem zkusila testnout, vím že tyhle mama dělají duchy ale přeci tam může být naděje podobní případ někdo jako já? A byl v tom?? Čárky tam jsou na obou ale slabé viz. Foto nevím zda někdo uvidí ty slabé čárky můj mobil je nezachytí tak jasně :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
821
25.3.25 10:08

Dej neupravené foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
25.3.25 10:10

Čárku vidím, zkuste udělat další test pozítří a uvidíte. Tohle je období kdy se i opožděně může spustit ms ze špatného těhotenství. Doufám že to váš případ nebude a bude čárka na testu sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 13:05

@Eljasa neupravené vypadá nějak takto slabá čárka tam je ale telefon mi to nedokáže zachytit

• Citovat
  • Upravit
1322
30.3.25 10:02

Tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 23:19

Holky byla sem u dr. Na ultrazvuku prý nic nevidí zatím poslal mě na krev negativní.. Ms se dostavila ale zvláštně, krev minimální a to sem zviklá ze ms mam hodně silnou …
Prsa mě boli v podbřišku také navíc ta ms mi přijde jen jako špinění:)). Nevím co si mam myslet. Krev hodně rudá až do hněda …Když sem pres ms testovala tt. Tak vyšly dvě slabé čárky :think: myslíte že můžu být v tom? I přes ms? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
821
31.3.25 08:42

Pokud je krev negativní, tak tehotna nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
31.3.25 09:07
@Anonymní píše: Více

Možná spíše biochemické?

Je ale zvláštní, že by test něco zachytil, když v krvi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.25 09:48

Díky holky dnes ms skončila trvala 4 dny.. možná se jednalo o biochemické. Ale nevěším hlavu s přítelem se budem snažit dále a snad to vyjde krásný den holky …. :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex