Clearblue ultra časný - duch?

12.9.22 07:07

Clearblue ultra časný - duch?

Ahoj, už mě par dni neskutečně boli podbrisko, a tak jsem si řekla, ze zkusím test. Vím, ze je brzy. Ovulace byla testem potvrzena v neděli 4.9., dnes rano dělaný test, takže 8dpo. Udělala jsem si test a sla si udělat kafe a když se vrátím tak na mě koukalo toto, problém je, ze byl až po limitu cca 15-20minut. 8o Byl by to malý zázrak po letech snažení a s ms mám začít stimulovat na IVF už, myslíte, ze je kapicka naděje? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35832
12.9.22 07:15

Testuj po vynechání menstruace a odecitej v limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
12.9.22 07:19

Já tam nic nevidím…teoreticky by teď mělo docházet k zahnízdění, teprve pak začne prudce stoupat HCG, takže na test je opravdu příliš brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.9.22 07:34

Duch tam je, těžko říct jakou má v tomhle případě vypovídající hodnotu, zkus za par dní. Budu držet pěsti :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.22 07:37

Bohužel je to jen tah, že mužeš testovat tak brzy..moje zkušenost je že dělá falešné čárky, jak ten s // tak i s pluskem, bohužel. Když projedeš diskuze, zjistíš že je to tak. Neříkám, že nemuže být pravý..ale at nejsi pak zklamaná. Proto doporučuji udělat jiný obyč. test…mamatest, intime nebo i dr.max(ale má méně barviva) a nebo nejlépe počkat do temrínu ms.

• Citovat
  • Upravit
315
12.9.22 07:51

Já si tento test dělala minulý cyklus - asi 12dpo a ani náznak ducha. Třeba se to podařilo, ale opravdu bych s testováním ještě počkala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
12.9.22 11:32

Já tam tedy nic nevidím …tento test sem dělala už par týdnu těhotná a měla jsem tam krásné plusko takže pokud by test byl pozitivní myslím ze by tam bylo alespoň slabé vidět to plus …jinak od clearblue před vynechanou MS je lepší ten digital ale taky lepší 4-3 dny před vynecháním a ani tak nemusí to být spolehlivé a hlavně kdykoli se děla test před MS je tam riziko ze se i při pozitivním testu MS dostaví a těhotenství dal nepokračuje ….držím palce ať to vyjde :) ale zkuste testovat až po vynechání MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
12.9.22 11:57

Já tam nic nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
12.9.22 12:12

Vyhodit tolik peněz za test a ještě se stresovat duchem 8DPO, je opravdu šílenost :roll:
Né, že bych to snad nikdy neudělala, ale tím spíš vím, že to nemá žádný význam.
Tenhle test dělá po limitu i mnohem jasnější ćárky i bez těhotenství..
Tohle těhotenství, jsem měla jen o něco silnějšího ducha až 16 dpo, za chvilku rodím.
Předtím byl duch už 10 dpo, a když pak s dvoudenním zpožděním přišla menstruace, skoro mi puklo srdce.
Jistě, naději máš vždycky, ale fakt zkus počkat až po termínu, tohle je jen o nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
12.9.22 12:12

O tomhle testu jsem slyšela, že umí dělat duchy.

• Citovat
  • Upravit
15156
12.9.22 12:24

Proč si fotíš s tím testem tak hnusný nehty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.9.22 18:57

@karkarka :zed: tvoje starosti na mojí hlavu :lol:

• načítám...