Těhotenství nebo antikoncepce katya?

Anonymní
11.9.22 21:33

Těhotenství nebo antikoncepce katya ?

Ahoj holky, prosím o radu jsem zoufalá.
Je mi 19 let a přítelovi 22, oba jsme na tom finančně dobře takže tady není ten problém. Minuly měsíc jsme s přítelem měli nechráněni styk víc než nejdou když jsem měla největší šanci na otěhotnění podle kalendáře co sleduju. Ale nic jsem si z toho nedělala. Po nějakým týdnu jsem se rozhodla nechat nasadit na antikoncepci a vyčkávala jsem na svoji menstruaci, jelikož nemívám zpoždění, a cítila že to dostanu tak jsem si jednu pilulka vzala ale bohužel menstruace se neobjevila, tak jsem brala dal že kdyžtak to muže mít 2-3dni zpoždění. Měla jsem to dostat na 28 den což je 2.9 a po 4 dnech jsem udělala test a negativní, tak jsem řekla že počkám, dnes je 11.9 a udělala jsem test a je furt negativní ( pro přesné informaci nejsem v Česku tak nemůžu zajít na krevní testy )ale i tak se bojím protože nevim jestli jsem nebo ne a chci to vědět, je možnost že mi mohla přerušit menstrace kvůli antikopnce
( katya )? Dekuju moc za radi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
11.9.22 21:49

Ano, je možné že ti antikoncepce ms zablokovala. Proč jsi HA nezačala užívat podle návodu, tedy první den krvácení?
Pokud jsou tt negativní, tak by tam těhotenství být nemělo. Ms bys měla dostat v 7 denní pauze mezi platíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.22 21:56
@Gracetheworld píše:
Ano, je možné že ti antikoncepce ms zablokovala. Proč jsi HA nezačala užívat podle návodu, tedy první den krvácení?
Pokud jsou tt negativní, tak by tam těhotenství být nemělo. Ms bys měla dostat v 7 denní pauze mezi platíčky.

Právě jsem měla ten den bolesti co vždy mívám když mám dostat menstruaci, každá ženská to pozná tak jsem bohužel si to myslelala a nakonec jsem to nedostával :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311
11.9.22 22:06
@Anonymní píše:
Právě jsem měla ten den bolesti co vždy mívám když mám dostat menstruaci, každá ženská to pozná tak jsem bohužel si to myslelala a nakonec jsem to nedostával :( :nevim:

Mno aspoň poučení pro příště - první den ms je az první den jasné krve, ani ne spineni

Těhotenství to s negativním testem nebude. Brala bych antinu dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
11.9.22 22:47

@Gracetheworld vždyť je úplně jedno kdy ji nasadí. Tak asi nechtěla čekat. Já po porodu taky ne. To bych mohla čekat několik týdnů nebo měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
11.9.22 23:02
@Švédka87 píše:
@Gracetheworld vždyť je úplně jedno kdy ji nasadí. Tak asi nechtěla čekat. Já po porodu taky ne. To bych mohla čekat několik týdnů nebo měsíců.

Psala že mívá ms pravidelnou a měla nechráněný styk v plodném období před začátkem braní ha. V jejím případě by bylo lepší počkat na ms aby si byla jistá že není těhotná.
Pokud je cyklus nepravidelný, tak je to jiné a jistě jsi to konzultovala s tvým gynekologem, který ti ty prášky předepsal.
Osobně si myslím že zakladatelka mohla počkat ještě jeden den na rozjetí ms, ale je to jedno. Jen teď má holka zbytečně stresy jestli ha nějak ms zablokovala, nebo jestli nemůže být těhotná. Pokud by chvilku počkala, mohla být v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí