Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, má prosím některá zkušenost s tt od firmy Galmed?
Namáčí se 15 sekund a odečítá se po 3 min - neodečítat po 10min.
Přikládam foto, vždy cca po 4-5 min… nevím zdali se jedná o ducha, anebo o proužek?:)
Dnes jsem 22DC, nicméně mám krátké cykly (26/27dní) tudíž ovulace cca 13-14 den…
Moc děkuji za jakoukoliv reakci ![]()
Tohle mi nikdy neudělal. Ale nikdy jsem netestovala 5 dní před MS. Takže počkej, testuj až s jejím vynecháním a uvidíš.
@ugluk děkuji:) je fakt, že je ještě nejspíše brzy….nicméně na te fotce to nejde vidět, ale proužek byl fialkový- tak je nějaká naděje ![]()
Myslím, že naděje je velikaaa
to je krásná čárka… Ta už bude jenom sílit ![]()
@Wenndy..88 dekuji! Za chvili se chystam vykoupit lekarnu
dam vedet!
@anonymka365 ahojki, dekuji za optani:) snad to bude dobry! Mamatest haze silnejsi, dr max ma takove vybledle😅
@Terezzz1 gratuluji k těhotenství a držím pěsti ať všechno pokračuje bez problémů ![]()
Krásné dvě čárky gratuluju.
ať vše dobře dopadne. ![]()
Přesně takovou čarku slabou jsem měla skoro hned z večerní slabé moči, ráno se mihl pidi duch ale spíše skoro nic. Je možné, aby večer tam byla? Jsem 10 DPO 22DC stejný cyklus jako ty. @Terezzz1 Čeká mě jedno vyšetření a mám strach. Tak si asi zajdu ješte na krev ať mám jistotu
@Janulle24 ahojki, ja byla z tech duchu tak vystresla, ze jsem neverila - presne pred cca tydnem - uplne lehouckemu duchu na Pepinu…
takze zkus testovat dal a uvidis! Drzim palecky, dej vedet, jak to vypada ![]()