Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, jsem tak trochu zmatena. Mam dlouhe cykly okolo 35 dnu, tento mesic jsem (asi) dostala ms uz v 31dc, zadne kusy krve, jen svetla krev a trvala okolo 3 dnu. Brala jsem to jako normalni ms, ale i tak jsem tusila ze by mohlo byt neco jinak. Bolest v podbrisku, zad, prsou a hlavy(ale rekla jsem si ok je to tou ms). Cervik v hlave zapracoval a ja si udelala za par dni tt a byl tam duch, ale opravdu viditelny, za 2dny nato jsem ho jen tak udelala vecer s jinou znackou, ale se stejnou citlivosti a zase stejny duch, a dalsi den zase duch, nechala to chvili tak a o dalsi 2 dny test z ranni moce a negativni, bolest podbrisku, zad a hlavy je stale a ted nevim cemu mam verit, zkusim test zase pozdeji, mozna zase jinou znacku. Prvni bylo slunicko z drogerie a ty dalsi dr max. Dekuji za odpovedi. Prikladam i fotky tech duchu
Ducha vidím jen na tom rozmáčeným testu a ten je neplatný. Ostatní jsou negativní.
Nejdřív si zjistěte jak se test má sprne dělat. Takhle rozmacene jsou fakt mimo
Ten první rozhodně nemůžeš brát v potaz, ten je rozmáčený jak blázen. Ty další vypadají spíše negativně. Počkej, zda dojde další MS nebo testuj třeba za týden, ale spíš bych nic nečekala.
Já taky vidím na všech. Zkus zítra znova a podle návodu. Držím palce ![]()
Většinou nevidím, tady vidím… První teda ne, ten je fakt strašně rozmoceny… Ale ty ostatní dva, tam to jde krásně vidět ![]()
Taky vidím na všech docela pěkné čárky
Ten první mi zas tak rozmáčený nepřijde, pokud je focený přímo jak najížděl ![]()
Dekuji za reakce, dnes jsem delala znova a opet bilo, takze asi nic
tak treba pristi mesic
jinak sem dam porovnani vsech tech testu