Jsou vadne testy?

3
8.9.22 15:06

Jsou vadne testy?

Dobry den, jsem tak trochu zmatena. Mam dlouhe cykly okolo 35 dnu, tento mesic jsem (asi) dostala ms uz v 31dc, zadne kusy krve, jen svetla krev a trvala okolo 3 dnu. Brala jsem to jako normalni ms, ale i tak jsem tusila ze by mohlo byt neco jinak. Bolest v podbrisku, zad, prsou a hlavy(ale rekla jsem si ok je to tou ms). Cervik v hlave zapracoval a ja si udelala za par dni tt a byl tam duch, ale opravdu viditelny, za 2dny nato jsem ho jen tak udelala vecer s jinou znackou, ale se stejnou citlivosti a zase stejny duch, a dalsi den zase duch, nechala to chvili tak a o dalsi 2 dny test z ranni moce a negativni, bolest podbrisku, zad a hlavy je stale a ted nevim cemu mam verit, zkusim test zase pozdeji, mozna zase jinou znacku. Prvni bylo slunicko z drogerie a ty dalsi dr max. Dekuji za odpovedi. Prikladam i fotky tech duchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
8.9.22 15:23

Ducha vidím jen na tom rozmáčeným testu a ten je neplatný. Ostatní jsou negativní.

• Citovat
  • Upravit
531
8.9.22 15:45

Nejdřív si zjistěte jak se test má sprne dělat. Takhle rozmacene jsou fakt mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
8.9.22 16:14

Ten první rozhodně nemůžeš brát v potaz, ten je rozmáčený jak blázen. Ty další vypadají spíše negativně. Počkej, zda dojde další MS nebo testuj třeba za týden, ale spíš bych nic nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.9.22 16:19

Já teda vidím na všech, na to druhem zcela jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.9.22 16:44

Já taky vidím na všech. Zkus zítra znova a podle návodu. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.22 20:14

Většinou nevidím, tady vidím… První teda ne, ten je fakt strašně rozmoceny… Ale ty ostatní dva, tam to jde krásně vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
9.9.22 09:19

Taky vidím na všech docela pěkné čárky :) Ten první mi zas tak rozmáčený nepřijde, pokud je focený přímo jak najížděl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.9.22 13:59

Dekuji za reakce, dnes jsem delala znova a opet bilo, takze asi nic :nevim: tak treba pristi mesic :zed: jinak sem dam porovnani vsech tech testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí