Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím.
Poprosim o radu. Vcera tj 27dc jsem si delala tt. (Vysel mi viz obrazek) Mamatest delany odpo. Poté jsem zkusila test od Dr. Maxe a na nem bilo. Je mozno nejaka sance ze by to mohlo byt uz konecne vyjit? Test mi nikdy predtim pred ocekavanou ms nikdy nic takoveho neukazal
dekuji moc za odpovedi
Mama test mámvíce barviva. Je možné, že dr max ještě nic neukáže. Zkus ráno zase mama test a dál testovat stejnou značkou.
@Gaforia dobre, zkusim tak. A jak to na tebe pusobi jestli se muzu zeptat? Ja jsem v tomhletom takovy novacek a moc sama nevim co a jak😀
Ahoj, nechci tě vůbec zklamat ale mamatest má zrovna špatnou šarži a ukazuje falešné duchy i čárky. Vlastní zkušenost. Tesruj raději jiným testem. Za mě spolehlivý Dr max, livsane a in time..tady jsou moje testy, když jsem těhotná nebyla.
@Kristý662 píše:
Ahoj, nechci tě vůbec zklamat ale mamatest má zrovna špatnou šarži a ukazuje falešné duchy i čárky. Vlastní zkušenost. Tesruj raději jiným testem. Za mě spolehlivý Dr max, livsane a in time..tady jsou moje testy, když jsem těhotná nebyla.
Bohužel, souhlas, mně taky dělá čárky… ![]()
Ja právě i zakládala diskuzi - mamatest 2022 - falešný duch a to co tam holky posílají skoro za plné čárky je šílený 🤦♀️ 😳.. a jeden jsem namočila i do vody a také 👻.. strašný. Přitom jsem testovala v roce 2020 a super..teď je to hotovo.
@Kristý662 píše:
Ja právě i zakládala diskuzi - mamatest 2022 - falešný duch a to co tam holky posílají skoro za plné čárky je šílený 🤦♀️ 😳.. a jeden jsem namočila i do vody a také 👻.. strašný. Přitom jsem testovala v roce 2020 a super..teď je to hotovo.
Ja v té diskuzi byla, viděla jsem to. Chtěla jsem dělat i pokus s ananasovým dzusem
![]()
@Bubllenka tyjo no dobre vedet. Clovek uz by i trosku doufal ze se neco chysta. Ja jsem taky vyzkousela uplne vsechny znacky snad a to je poprve co se mi kdy ukazalo😀
@bobinka989 píše:
@Bubllenka tyjo no dobre vedet. Clovek uz by i trosku doufal ze se neco chysta. Ja jsem taky vyzkousela uplne vsechny znacky snad a to je poprve co se mi kdy ukazalo😀
Ja tady ty mamatesty mam, jsem 2 dny po ms, a kdyz ho udelam, tak bude 100% duch
. Mamatestum uz bych věřila jen pri obou stejne silných čárkách. ![]()
@bobinka989 já byla s takovýmhle testem těhotná. 🙏🏼 Mama duch a test z dm bílej. Ten se začal barvit až o 2 dny později.
Ale co teď píšou holky o těch falešných čárkách… 🤔
Já bych to zkoušela dál a uvidíš, jestli to bude tmavnout nebo co se bude dít..
Tohle byl můj test asi 3 dny před ms dělaný po poledni 😄 ❤️️ A za 10 týdnů mám termín 🌸
@Gaforia Tyjo, zeby kapka nadeje?🤭 :smiling_face_with3_hearts: Uvidíme, behem dneska, zitrka bych to mela dostat tak uvidime, nechci se moc stresovat tim testovanim 😂
@bobinka989 píše:
@Gaforia Tyjo, zeby kapka nadeje?🤭 :smiling_face_with3_hearts: Uvidíme, behem dneska, zitrka bych to mela dostat tak uvidime, nechci se moc stresovat tim testovanim 😂
A tak to prubni, to testování ![]()