Pozitivní mamatest? A dalsi negativni?

6.9.22 21:26

Pozitivní mamatest? A dalsi negativni?

Zdravím.

Poprosim o radu. Vcera tj 27dc jsem si delala tt. (Vysel mi viz obrazek) Mamatest delany odpo. Poté jsem zkusila test od Dr. Maxe a na nem bilo. Je mozno nejaka sance ze by to mohlo byt uz konecne vyjit? Test mi nikdy predtim pred ocekavanou ms nikdy nic takoveho neukazal :) dekuji moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
6.9.22 21:42

Mama test mámvíce barviva. Je možné, že dr max ještě nic neukáže. Zkus ráno zase mama test a dál testovat stejnou značkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 21:53

@Gaforia dobre, zkusim tak. A jak to na tebe pusobi jestli se muzu zeptat? Ja jsem v tomhletom takovy novacek a moc sama nevim co a jak😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
6.9.22 22:11

Ahoj, nechci tě vůbec zklamat ale mamatest má zrovna špatnou šarži a ukazuje falešné duchy i čárky. Vlastní zkušenost. Tesruj raději jiným testem. Za mě spolehlivý Dr max, livsane a in time..tady jsou moje testy, když jsem těhotná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
6.9.22 22:12
@Kristý662 píše:
Ahoj, nechci tě vůbec zklamat ale mamatest má zrovna špatnou šarži a ukazuje falešné duchy i čárky. Vlastní zkušenost. Tesruj raději jiným testem. Za mě spolehlivý Dr max, livsane a in time..tady jsou moje testy, když jsem těhotná nebyla.

Bohužel, souhlas, mně taky dělá čárky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
6.9.22 22:15

Ja právě i zakládala diskuzi - mamatest 2022 - falešný duch a to co tam holky posílají skoro za plné čárky je šílený 🤦‍♀️ 😳.. a jeden jsem namočila i do vody a také 👻.. strašný. Přitom jsem testovala v roce 2020 a super..teď je to hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
6.9.22 22:17
@Kristý662 píše:
Ja právě i zakládala diskuzi - mamatest 2022 - falešný duch a to co tam holky posílají skoro za plné čárky je šílený 🤦‍♀️ 😳.. a jeden jsem namočila i do vody a také 👻.. strašný. Přitom jsem testovala v roce 2020 a super..teď je to hotovo.

Ja v té diskuzi byla, viděla jsem to. Chtěla jsem dělat i pokus s ananasovým dzusem :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 22:22

@Bubllenka tyjo no dobre vedet. Clovek uz by i trosku doufal ze se neco chysta. Ja jsem taky vyzkousela uplne vsechny znacky snad a to je poprve co se mi kdy ukazalo😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
6.9.22 22:24
@bobinka989 píše:
@Bubllenka tyjo no dobre vedet. Clovek uz by i trosku doufal ze se neco chysta. Ja jsem taky vyzkousela uplne vsechny znacky snad a to je poprve co se mi kdy ukazalo😀

Ja tady ty mamatesty mam, jsem 2 dny po ms, a kdyz ho udelam, tak bude 100% duch :). Mamatestum uz bych věřila jen pri obou stejne silných čárkách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 22:32

@Bubllenka me vysel jeden a ten druhy ne 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.22 06:37

@bobinka989 já byla s takovýmhle testem těhotná. 🙏🏼 Mama duch a test z dm bílej. Ten se začal barvit až o 2 dny později.
Ale co teď píšou holky o těch falešných čárkách… 🤔
Já bych to zkoušela dál a uvidíš, jestli to bude tmavnout nebo co se bude dít..

Tohle byl můj test asi 3 dny před ms dělaný po poledni 😄 ❤️️ A za 10 týdnů mám termín 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 06:43

@Gaforia Tyjo, zeby kapka nadeje?🤭 :smiling_face_with3_hearts: Uvidíme, behem dneska, zitrka bych to mela dostat tak uvidime, nechci se moc stresovat tim testovanim 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
7.9.22 06:54
@bobinka989 píše:
@Gaforia Tyjo, zeby kapka nadeje?🤭 :smiling_face_with3_hearts: Uvidíme, behem dneska, zitrka bych to mela dostat tak uvidime, nechci se moc stresovat tim testovanim 😂

A tak to prubni, to testování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.22 07:07

@Bubllenka přesně, já už bych měla dnes počůráno 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
7.9.22 07:10