Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, jak jsem hledala info o výhodných cenách tablet do myčky, narazila jsem na různé vychvalované výhody členství v různých drogeriích - zejména co se týče dětstkých potřeb týče.
Opravdu to stojí za to se registrovat? Má to smysl? Vyjde to o hodně levněji, než např. kupování plínek atd. v akcích? Nechce se mi jim dávat jméno, adresu a už vůbec ne ty ostaní info
,ale kdyby to stálo za to…
díky Boris
Ahoj, jsem členem DM drogerie a nemůžu si to vynachválit! Pokud se zaregistruješ, dostaneš kartu, kterou jim budeš dávat při každém nákupu a sbírat na ni body a a pak za ty body dostaneš slevové knížky s různými slevami na vše možné. Pokud se zaregistruješ k Baby bonusu, dostaneš slevovou knížku na mimi věci se super slevama, dokonce nám ke každým narozeninám posílají drobnost, k 1. růžová svíčka, 2. malá knížečka, 3. omalovánky a malé pastelky.
. Jo, a chodilo i povídání, jak dítko roste, mě to pokaždé potěšilo. Ale třeba holky poradí i něco jiného. ![]()
A ještě jsem zapomněla s každým dárečkem k narozeninám chodila i slevová knížka, ale chodila i mimo narozeniny. Tchánům jsem na Vánoce nakupovala tam za 2000 a ušetřila se slevama 800. ![]()
![]()
Jj,souhlasím!! Taky jsem zaregistrovaná v DMku a slevy se vyplatí!!
![]()
Ja jsem take clenem DM ale teda muzu rict ze z knizek co jsem pro malou dostala jsem vyuzila vzdy tak 2-3kuponky.Nekupuji totiz jejich ani Pampers pleny a taktez ani ubrousky teto znacky.
Maji tam i slevy na ruzne kase ale pokud nepouzivas presne tu onu znacku tak k nicemu.
Vim ze si to holky chvali ale kdybych clenem nebyla tak mi to nevadi.
Ja spise sleduji kde maji jake slevy a pak jdu a koupim to.
Protoze se mi nechce listovat letaky mrknu vzdy na www.akcniceny.cz a je to.
Dm babybonus jsem využívala hodně. Většinou jsem si ale počkala, až bude zboží, které se mi hodí, v akci, a pak to koupila ještě s využitím kupónů, takže cena pak byla pěkná. Kupóny jsou na různé značky plen, ubrousků, dětského jídla apod., nejen na jednu. Hodně jsem využila na vložky do podprdy, kojící čaje, skleničky s příkrmy. Musím DM pochválit, že mně poštou posílá opravdu jen slevové kupóny, jinak neotravuje. E-maily s akcemi dostávám, ale to mně zas tolik nevadí.
Ještě jsem se registrovala do Globusu, ale využila jen párkrát. Možná ale proto, že ten jejich klub zavedli, až když byla malá už dost velká ![]()
Gama píše:
Kupóny jsou na různé značky plen, ubrousků, dětského jídla apod., nejen na jednu.
Pokud to byla reakce na to co jsem napsala tak ja asi dostavam nejake extra knizky protoze jsem nikdy nemela kupon na zadne jine vlhke ubrousky nebo pleny nez babylove a pampers. ![]()
Tami, spíš to byla jen informativní věta než reakce na tvůj příspěvek. Ale třeba mám nějaké protekční knížtičky
, zrovna koukám do té od 13 měsíců a jsou tam slevy kromě na Babylova a Pampers ještě na ubrousky Johnson´s a od 19 měsíců na ubrousky Huggies a plenky Alana, v nějaké dřívější byly i na ubrousky Nivea…
A koukám, že Lišky prcek dostal k 1. narozkám svíčku. My nic
Teď čekáme zásilku k 2. narozkám, tak uvidíme ![]()
Tak my jeste nedostaly knizku k 19ti mesicum a k roku take zadnou svicku,pani mi rikala kdyz jsem tam volala ze maji skluz s tiskem a dostala jsem jen par extra kuponku na jidlo.
Tak nevím, asi jsme jim učarovaly… Ale registrovala jsem se v Baby bonusu v roce 2006, teď se třeba šetří ![]()
Ale fakt jsem spokojená. ![]()
Boris, to záleží nakolik si ceníš těch svých údajů
Já měla radost i za slevové kupóny na ty jejich ekoplenky Alana, pak nějaká ta dětská kosmetika, pro mne vložky do podprdy (šíílená spotřeba), přesnídávky, Lovela, kašičky, takže jsem se zaprodala za nějakých 800 Kč možná i víc ![]()
Taminka má pravdu…škoda, že je tam vždy jen Pampers nebo Babylove… ![]()
Ještě k tabletám do myčky…ty nakupuji já i všechny mé kámošky v DM a no problem a cenový rozdíl oproti těm známějším je vysoký…!!
Taky jsem členkou v DM a je to fakt výhodný,už nikde jinde drogerii nekupuji.