Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
tak zase zakládám nové téma a to z jediného prostého důvodu. Jsem se sebou v podstatě spokojená. Zhubla jsem, zhoustly mi vlasy, pěkné nehty,…
Jenže se na mě najde jedna věc, kterou nenávidím a nevím co s tím.
Jsou to mé šílené černé kruhy pod očima, zkoušela jsem různé krémy, roll-on od garnieru, a nevím co všechno ještě, ale ono mi to vůůůbec nepomáhá
. Fakt mě to trápí, a nevím, jak s tím zatočit.
Nemáte prosím nějaké zkušenosti, jak se toho zbavit, nebo alespoň čím zamaskovat? Protože já ať na sebe napatlám cokoliv, tak ty „nádherné“ oči prostě ničím nezakryju
![]()
U mě černé kruhy pod očima souvisely s ledvinama, nejdřív jsem vyřešila zánět, pak vyčistila bylinkama a najednou zmizely.
Janine, děkuji za reakci, ale v ledvinách to bohužel nebo spíše bohudík není. Zdravotně jsem naprosto v pořádku a bylinky užívám pravidelně. Díky nim se mi právě dalo dohromady všechno ostatní, jen ty kruhy zůstaly ![]()
muze souviset s alergii .. sice rikas, ze jses zdravotne v poradku .. ale ![]()
A piješ hodně nebo málo? Prý pitný režim s tím má hodně společnýho.
Nu slyšela jsem, že by na to mělo zabírat si dát pytlíky černého čaje na oči, ale nevím, nemám ozkoušené.
Tady píšou i jiné příčiny:
http://kosmetika.doktorka.cz/…y-pod-ocima/
http://www.mineralfit.cz/…d-ocima-485/
Velmi světlý korektor pod oči, rozetřít a přepudrovat.
Mám tu čest mít stejný problém.
L.
Zdravotne nevim, ale naprosto skvely je na maskovani Touch eclat od Yves Saint Laurent, stoji sice 1000 Kc
, ale je to vec, ktera se mi vyplati. Znam se s novou ceskou miss
a od te vim, ze ho pouzivaji vsichni maskeri a vizazisti v jejich branzi, v podstate mi potvrdila to, co uz jsem vedela, ze je skvely
. (Jo, a taky pouzivaji na plet houfne podkladovou bazi od Dermacolu
Ten touch eclat se da sehnat levneji na netu, me ho treba zase vozi kamaradka z letist (je letuska)asi za 550, takze pokud se nekdo nekam chysta, zkus ho.
http://www.yslbeautyus.com/…ct_info.html
Popo - teď jsem na ten eclat koukala na netu - fakt to zázračně kryje? Já už mám doma korektorů… teď mi docela vyhovuje od La Roche Posay, ale dost se stírá. A ta báze - ta je bezbarvá a přes ni ještě dáváš make-up? A dá se ten make-up pak dobře nanést? Vsakuje se i přes tu bázi? Díky.
L.
Lasicko, vtip touch eclat je ten, ze ti neudela vrstvu ktera kryje, ale umi odrazet svetlo tak, aby tam zadne kruhy a cerna barvy nebyly…ja ho tedy pouzivam spis kvuli kruhum (no nyni s ditetem spis pytlum
) Ja jsem s nim spokojena moc, je to moje nej sminka. Kdyztak si dojdi do nejake parfumerie (sephora, marrionaud) at ti ho ukazou, zkusi nanest na oci, nekdy tam maji i mini vzorky (ale hajzlove obvykle nedaji a nereknou..
)
Mam svetlou plet a pouzivam odstin 2. To je totiz dalsi casta chyba, vsichni vedi z casaku, ze maji pouzivat svetly korektor, ale pak vypadaji jak suvy
Nanasim ho na a kolem nosu a kolem ust.
Ta baze je bezbarva na bazi silikonu, vyhladi plet, nechas ji chvilicku zaschnout a na to naneses make-up, kdyz uz jsem u toho, me nejvic vyhovuje La roche posay Toleriane.
Baze zde: http://www.krasa.cz/…up-base.html
Holky, moc vám všem děkuji za rady a jsem strááášně moc ráda, že v tom nejsem sama
. Kolikrát když se na sebe podívám do zrcadla, tak se leknu, protože vypadám jako smrtka. Dneska jsem si koupila nějaký světlý korektor, moc mu nevěřím, byl levný, ale prodavačka mi ho doporučila. Ale spíše se chystám na ten vámi doporučovaný. Musím ho někde sehnat.
Takže děvčata, děkuji strašně mooooc
![]()
Ahoj. Mam ten isty problem. Uz dlhe roky pouzivam pero Flash retoucher od Lancome, odtien 01. Po tom ako si ho vklepem pod oci ho este zafixujem pudrom od Benefit Powderflage, ktory je priamo urceny na oblast pod ocami, je to taky mini puder s mini stetcom
A tada, kruhy su prec
Cely proces : Najprv si nanesiem makeup na tvar, potom zakryjem kruhy perom od Lancome, prepudrujem oblast pod ocami pudrom od Benefitu, a nakoniec celu tvar zafixujem pudrom na tvar. Cela plet je pekne zjednotena.
Oprava: Pero od Lancome flash retouche sa uz neda kupit, bolo nahradene perom Lancome Teint Miracle, odtien 01. Zmenil sa hlavne nazov a obal
a textura je trosku jemnejsia. Ved skus a uvidis!
Ahoj, taky me trapi pod ocima tmave kruhy, kdyz to nezamaskuji tak mi kazdy rika, ze vypadam unavene…:/ vubec nevim co s tim…uz jsem se objednala k dermatolozce tak snad na to kapne…ale zkousela jsem vsechny ruzne korektory a zadny to nezamaskoval…pak jsem nahodou narazila v avonu na kryci tycinku Ideal Shade ( ta tuhá verze- pak delaji jeste tekutou ale ta tolik nekryje) - ktera kdyz je v akci tak stoji asi 130 jinak myslim kolem 180kc a jsem naprosto spokojena…krasne kruhy zakryje a hlavne dlouho vydrzi
a za vybornou cenu takze doporucuju vyzkouset, urcite budes spokojena
ja si dam nejdriv make up, pote prekryju kruhy a pak jen prepudruju - a neni po nich ani pamatky
jen kdyz se odlicim tak je to horsi … ![]()
Jaký korektor používáte na kruhy pod očima? Já nepoužívám makeup, pouze BB cream od Yves rocher a na unavené oči/první vrásky krém od stejné značky. Co s etýče toho vyhlazení, s tím jsem spokojená, ale nemá krycí schopnosti (pouze je trochu perleťový, takže trošku rozzáří), co bych se dvěma malými dětmi ocenila ještě víc…