Černé kruhy pod očima

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
19.11.12 07:46

Ahoj, taky mám docela obruče a nejlepší korektor na kruhy pod očima, co jsem měla a mám je Yves Saint Laurent Touche Éclat, skvěle kryje. Ale docela mi vyhovoval i ten od Garnier, taková kulička to je, teď nevím přesný název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
19.11.12 08:00

Ahoj mi se nejvíc osvědčil korektor od Rimmelu…je v takové tubě jak rtěnka, dobře se nanáší í roztírá a vydrží dlouho, měla jsem i jiné ale dělalo mi to pak mapy pod očima…stojí asi 150,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.11.12 10:15
@popodopo píše:
Zdravotne nevim, ale naprosto skvely je na maskovani Touch eclat od Yves Saint Laurent, stoji sice 1000 Kc :roll: , ale je to vec, ktera se mi vyplati. Znam se s novou ceskou miss :-) a od te vim, ze ho pouzivaji vsichni maskeri a vizazisti v jejich branzi, v podstate mi potvrdila to, co uz jsem vedela, ze je skvely :potlesk: . (Jo, a taky pouzivaji na plet houfne podkladovou bazi od Dermacolu
Ten touch eclat se da sehnat levneji na netu, me ho treba zase vozi kamaradka z letist (je letuska)asi za 550, takze pokud se nekdo nekam chysta, zkus ho.
http://www.yslbeautyus.com/…ct_info.html

A jak dlouho to prvni za 1000 zustane nevyschly? Mam kruhy, ale jen malokdy, tak aby se mi to vyplatilo…dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí