Koš Sangenic a Sangenic plus

197
20.9.09 10:25

Kos Sangenic a Sangenic plus

Ahoj holky,
mohly byste mi prosim poradit? Nejak nemuzu na internetu vycist, jaky je rozdil mezi kosi na pleny Sangenic a Sangenic plus. Je tam nejaky rozdil i v tech naplnich (do toho PLUS jsou drazsi, jsou univerzalni)?? Mam mimi a 20 mesicni holcicku a pribuzni nam chteji neco koupit, tak me napadlo toto. Doporucily byste mi tento kos nebo je to zbytecne? Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
20.9.09 11:04

Oba dva koše jsou super, na první pohled v nich rozdíl nevidím - snad jen v ceně. Klasický Sangenic se dá pořídit okolo 600,– Kč a náhradní trojbalení za 450,– Kč. Náplň je univerzální pro všechny kategorie, a celkem příjemně voní. Já bych šla do toho normálního a ušetřené peníze použila na nákup náhradních kazet. Pokud budeš chtít tip jak při objednávce ušetřit a neplatit poštovné, napiš mi SZ. Jinak oba koše vyrábí firma TommeeTippee, což si myslím, že je samo o sobě záruka kvality. Oni mají celý sortiment naprosto super, to jen takový malý tip pro ty co ještě tuto značku neznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.9.09 11:28

Ahoj,
ja mam teda od Tomyho Tipa :-) tu starsi verzi kose a znovu bych uz do nej asi nesla(ne sangenic,ale jmenujhe se primo Tommy Tipe). Mala ma pul roku a ted kdyz uz dokrmujeme,tak jde z kose po otevreni citit zapach - i presto,ze pouzivame spravnou napln…Ale opravdu nevim jak je to ted s jejich brachou Sangenicem,jen hadam,ze to bude podobne. Navic ty naplne nejsou zrovna levne a pocitam,ze mi jeden kotouc vydrzi asi mesic a to do nej zdaleka nedavam vsechny plinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.9.09 11:38

Ahoj,
já používám Sagnetic a univerzální náplně a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.9.09 14:03

Mockrat dekuju za bleskove reakce! Jeste jsem koukala na mimibazar, co tam prodavaji,ale ted uz v tom mam fakt hokej- ktery je ten, co ma ty univerzalni naplne (tj. nerozlisuje mezi velikostmi plenek do 6 mesicu a vyse)? Sangenic plus nebo sangenic? Kdyz uz nam ho chce rodina koupit, tak at uz to stoji za to. To jsem nevedela, ze budu nekdy takhle detailne resit kose na plenky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
20.9.09 14:14

Ten jednoduchý je tento:
http://img.mimibazar.cz/…24858449.jpg

a univerzální náplně do něho
http://img.mimibazar.cz/…24213027.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.9.09 14:14

Já mám tento koš http://www.baby-eshop.cz/…nky-sangenic - dá koupit kolem 700kč, a nejdříve jsem používala originál náplně podle věku, teď začly prodávat ty univerzální http://www.eshopbaby.cz/…ety-sangenic-:,–(a-3ks-p3213/ jsou levnější a příjde mi, že v nich není rozdíl.Malá á už příkrmy a rozhodně v koši plíny nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.9.09 11:52
jitule_b píše:
Já mám tento koš http://www.baby-eshop.cz/…nky-sangenic - dá koupit kolem 700kč, a nejdříve jsem používala originál náplně podle věku, teď začly prodávat ty univerzální http://www.eshopbaby.cz/…ety-sangenic-:,–(a-3ks-p3213/ jsou levnější a příjde mi, že v nich není rozdíl.Malá á už příkrmy a rozhodně v koši plíny nesmrdí.

Jeste jednou diky vsem. Aha, tak jsem to pochopila spravne ze ted uz oba typy mohou mit ty univerzalni naplne. Mne slo o to, abych mohla ten kos mit v loznici, aby to nesmrdelo, mame 2deti a plenek furu.. :roll: Ale fakt porad moc nechapu, cim se lisi ten Sangenic plus, pisou tam bezdotykove zabaleni, ale to je snad u vsech tehle kosu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.9.09 12:33

Ted me napadlo: pojme ten kos i vetsi pleny, tj. na 2lete dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 23:33

Ten Plus je „bezdotykový“, má ve víku takový píst a ten tam plenku sám zastrčí.. Zbytečné to není, ale něco to stojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 23:44

Ahoj,
tak já taky hledala jaký je tam rozdíl, protože pak plus náplně jsou dražší..a dočetla jsem se:
v koších rozdíl není, dělají jenom nové barvy a třeba trošku tvarově,ale jinak rozdíl není a náplně sedí všechny do všech..
a rozdíl mezi náplní obyč a tou plus je že obyč kryje pachy na 25% a plus na 100%, takže ty obyč se kupují na začátku,když hovínka tolik nesmrdí a když začneš dávat mimču příkrmy a hovínka ti budou smrdět hodně a obyč. to nepokryje můžeš sáhnout to těch plus, ty jsou přímo nato.. :)
snad jsem ti poradila a doufám,že dobře, taky vím jen to co jsem se dočetla..
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.11 10:53

Měla bych dotaz k těm co už koš vlastní, ta náplň vydrží na kolik plenek? Jen na těch 28ks jak píšou, že se tam vejdou? Nebo je to na delší dobu? Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
20.8.11 11:12

Ahojda, já mám taky dotaz, chci postupně začít látkovat a tyhle plínky je třeba taky 2 dny „na sucho“ uskladnit než je jich dost na praní. Dá se na to použít koš Sangenic? Díky. Kámoška ho má na normální jednorázovky a je spokojená. Navíc mi přišlo, že to nebalí každou plínku zvlášť, což bych upřednostnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.8.13 17:37

Prosím Maminky, které vyhazují prazdné kazety od Sangenicu, tak si je ráda za libovolnou cenu koupím :-) nabídtěte prosím :-) :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.14 08:13

Sangenic

Ahoj holky, budu kupovat koš Sangenik plus od jedné paní. Je v krabici se třemi kazetami a jedna kazeta je uvnitř koše. Jak poznám, že ty kazety jsou originál a že nejsou již naplněné tou neoriginální folii? Ty kotouče jsou totiž asi bez té krabičky, jsou jen bílé bez nápisu, tak nevím jak to poznat? Díky za radu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí