Holení třísel

461
2.9.09 11:48

Holení třísel

Ahol holky, prosím poraďte, co používáte na holení třísel. Já do teď používala depilační krémy, slyšela jsem, že je moc nedoporučují kvůli chemii. Ráda bych si začala třísla holit (jako asi většina z vás), ale potřebuji poradit, co koupit - jakou žiletku ve strojku nebo strojek. Napište mi prosím, s čím máte dobré zkušenosti, co dobře holí, co používáte vy a jste spokojené. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
2.9.09 12:11

Já používám jakoukoli žiletku a zepředu nějaký gel na holení, zespodu nějaký mycí prostředek na intimní partie, který tam rukou napěním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
2.9.09 12:19

jakykoliv sprchovy gel na myti a k tomu gilette venus… proste klasika :) potom natru telovym mlikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.9.09 12:32

Ahoj, ja presne jako holky, zkousela jsem strojek (nejaky depilacni na baterie, ted fakt nevim nazev) a mazec 8O Na tu bolest si trochu zvyknes, ale zacaly mi siiilene zarustat chloupky, i na nohach, fuj fuj, „spodek“ s tim samo holit nesel, takze ten jsem doholovala ziletkou.
Nakonec jsem se vratila k overenemu - Gilette + holici gel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
2.9.09 13:33

používám mýdlo, případně manželovu pěnu na holení a klasická holítka (výrobce nevím, ale gilette ani venus to není)

na depilaci třísel pak cukrovou pastu - poprvý to bolelo (snesitelně) pak už mi to nepřišlo, chloupků roste míň a nezarůstají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.9.09 16:12

sandriku -co to je prosímtě ta cukrová pasta? nedovedu si to zařadit :D

jinak já běžně používám jednorázová holítka na vícekrát :lol: = dokud jsou ostrá, na těch pár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
2.9.09 16:26

Boriska - je to svařený cukr s vodou a citronovou šťávou, tady jsem o tom něco sepsala:
 http://s-tvoreni.webnode.cz/…ovou-pastou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.9.09 18:04

Ahoj, u me depilacni kremy nezabiraly, po ziletkach mi zarustaly chloupky a delaly se rudy pupence. Nakonec to vyresil manzel svym zastrihovacem vousu… Beru to na co nejmin, neni to uplne dohladka, ale kuze je klidna a tak to neni videt. Po ziletce tam to strniste stejne bylo po par dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.9.09 20:26

dámské holítka+holicí gel
po holení natřu měsíčkovou mastí na zklidnění pokožky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.09 21:02

Taky používám jednorázová holítka vícekrát. Jenom silně nedoporučuji Wilkonson, špatně se čistí, chloupky byť krátké nejdou odtud vyšťourat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.9.09 21:39

Už se neholím ani nedepiluju. Po několika nepříjemnostech se zarůstáním oholených a vytrhaných chloupků (dloho mokvající a zanícené boláky s jizvami na památku) jsem se smířila s tím, že nemůžu mít vše, mám husté silné vlasy (a chlupy) a citlivou kůži…takže do bazénu plavky s nohavičkami a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.9.09 23:59

Gilette Venus + Gilette gel, pak natřu krémem Nivea (speciální po holení). Nic nezarůstá, nesvědí, neštípe, nebolí… Holím se vždycky, když si myju vlasy, takže asi 3× do týdne asi od svých 15 let, takže víc jak půlku svého života ;) Depilátor jsem nikdy nepoužila. Zešílela bych bolestí. Stačí, když jsem ho párkrát použila na nohy. UF! Nikdy více. Přenechala jsem ho mámě a ta je max spokojená. Hold, někdo má prostě jemnější chlupy… Škoda, že já to nejsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.9.09 08:07

Sprchový gel a žiletky :wink: Krémem se nenatírám, protože mě to pak štípe a naskáčou mi pupínky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
15.3.10 20:36

zkusím tu pastu, na videu to vypadá jednoduše a nebolestivě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie