Chorvatské sluníčko

9
15.7.09 10:53

Chorvatské sluníčko

Ahoj, chystáme se k moři a poprvé s sebou bereme i našeho 2,5 letého Míšu. Jedeme sice do Chorvatska, kde nejsou teploty a slunko tolik rozdílné, ale přece jen bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti, jaký opalovací krém a nač si případně dávat pozor? Slunečník a klouboučky jsou samozřejmostí, ale dopředu nikdy netušíte co vás může potkat, takže pokud už jste někdo moře s malým děckem absolvoval, mužete mi poradit?

PS - Teď jsem zrovna klikla na tu reklamu, co tu běží - album smíšků - máte s tím někdo zkušenost? Koukám, že pro vytvoření toho alba je třeba registrace do klubu, docela bych to vyzkoušela, ale nechce se mi někam upisovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
16.7.09 15:06

ahoj! nejlepsi je asi se zeptat v lekarne a urcite Ti poradi, kdyz jsem byla u more s kamaradkou tak uz s sebou mela 3letou holcicku a mazala ji obycejnym opalovacim kremem Nivea ale s vysokym faktorem (třeba 40).
Co se tyce druheho dotazu, tak ja uz clenem klubu jsem a je to celkem fajn, chodi mi rady jak s malym cvicit a taky vzorky jejich vyrobku. Toho alba jsem si jeste nevsimla, tak to musim omrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.7.09 19:14

Tak uz jsem to vyzkousela a vytvorila jsem aleb hned nekolik, je to super a po rodine to jde nadracku a co teprve u mych kamaradek, co maji taky prcky :) Nestacime si vymenovat maily a chlubit se, ktera vytvorila hezci :). Moc diky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.7.09 15:50

No, nemas zac, ode me to byl taky spis jen dotaz :). Ale do klubu jsem se tedy uz registrovala a album si taky vytvorila. Ted cekame jake tipy nam zacnou chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.8.09 14:35

Tak hlasim, ze jsme more prezili bez uhony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí