Samoopalovací mléko - fleky

472
11.6.09 17:15

Samoopalovací mléko - fleky

Pořídila jsem si z Oriflamu samoopalovací mléko, které si na přednášce přednášející tolik chválila…jenže namazala jsem se 2× a vznikly mi na kůži takové nesouměrné hnědé fleky. Prostě místo hnědé a pak třeba kus bílé (klasické pleti). Typovala bych to, že jsem se asi nerovnoměrně namazala (i když žádné místo jsem nevynechala) nebo v čem jsem udělala chybu a jak se těch hrozných fleků teď zbavit, nemáte někdo zkušenost? To jsem zase čemusi naletěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.6.09 17:20

Opalovací krémy jsou náročné v tom, že se musí pořádně rozmazat. Proto já je třeba zá:,–(ně nepoužívám na obličej, protože si netroufám. Co s nimi nevím, časem se to určitě smyje, ale pamatuju si, jak jsem se jednou (já chytrák) namazala samoopalovacím krémem a pak jsem se holila gelem se stěrkou, a jak jsem pak stírala gel, tak jsem „smyla“ veškerý samoopalovací krém.. Od té doby se holím radši jednorázovými žiletkami, i když samoopalovací krémy nepoužívám. Zvlášť teď, když se snažíme o mimi, v těhu se samoopalovací krémy nedoporučují (kvůli teoretické možnosti předávkování vitamínu D, který krémy obsahují).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.09 17:51

je dobre pred namazani udelat peeling a hlavne velmi opatrne a ve velmi tenke vrstve mazat kolem kolen, kotniku apod. proste tam kde neni „maso“.

Nebo pouzivat drazsi kvalitnejsi kosmetiku. Pouzivam Clinique a neflekati, moje kamaradka svetla zrzka pro zmenu Estee Lauder a taky je v pohode. Zato kolegyne si koupila Biotherm a nevim co s tim delala, kolem kotniku mela fleky taky. Hanka

• Citovat
  • Upravit
43031
11.6.09 18:33

Si vzpominam na ten dil serialu Pratele, jak si Ross nechaval nastrikat ten samoopalovak - a nedokazal se ve spravnou chvili otocit, tak to dostal 2× na predni stranu tela - a pak to chtel napravit, ze si da 2× dozadu, ale zase to nevyslo ..... :-)))
Tak trebas to jde nastrikat i nekde u nas v kosmetaku …

me se jinak opaleni nijak zvlast nelibi, zvlaste silnejsi opaleni u blondynek ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
11.6.09 18:47

ahoj,

už druhým rokem používám samoopalovací hydr. mléko GARNIER AMBRE SOLAIRE.
jsem tmavovláska a opálení je po zimě znatelné už po 3 namazáních. já peeling předem nedělám, ale mléko si pořádně rozetřu na ruce a pak se snažím rovnoměrně natírat. pár nerovností jsem objevila jen na nártu, ale bylo to spíše tím, že tam jsem ani moc nemířila (bylo to na jaře a nosila jsem ponožky :lol: ).
obličej natírám také a pak ještě obočí a kolem nosu raději jemně dotřu kosm. tamponkem.
je to super, jen mi trochu vodí to jejich aroma :wink:
 I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.6.09 19:01

Hihi - promiň, ale vybavila se mi scéna z filmu Svatby podle Mary:) Nevěsta se den před svatbou namazala tímhle krémem a byla děsně oranžová a flekatá .. a svatební agentka Jennifer Lopez na ni mrkla a povídá: „Sůl a houbičku. Drhnout, drhnout!“ :lol: :lol: :lol:

Tak to můžeš zkusit - solný peeling. Když to nepomůže, sprdneme Jennifer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.6.09 20:17

Mala vychytavka…

k samoopalovaku pridat telove mleko.....sice to opalovani bude trvat dele, ale zase nebudes flekata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.6.09 21:29

Já jsem jeden čas používala. Buď to smíchej s hydratačním krémem, nebo použij takové ty tělová mléka, co slibují jen lehké opálení.

Příprava - buď peeling nebo vydrhnout se kartáčem na záda, tak dva dny předem, poté se namazat lehkým hydratačním mlékem dva dny za sebou a teprve třetí den nanést samoopalovák, ale pod něj už ne to hydratační mléko, kůže musí být ve chvíli nanášení hladká a suchá.
Na místech, kde má člověk víc suchou kůži nanášet jen zlehka, ta suchá kůže víc absorbuje a vznikají fleky. Pak chodit nahá, dokud se to nevstřebá. Když se oblékneš, tak se nesmíš zpotit, pouští to a dělá fleky.

Jak vidíš, dokonalé nanesení je pěknej vo*er, proto jsem raději za Sněhurku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
12.6.09 09:54

Nemám s tímto dobré zkušenosti, raději obyčejné sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.6.09 14:08

Kdysi jsem používala, naředila jsem samoopalovák běžným tělovým mlékem co jsem normálně používala a víc mazala, takže spotřeba byla stejná, ale nebyly fleky. Fungovalo to dobře a to jsem měla spíš asi levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.2.16 11:00

rukavička

Za mě určitě doporučuji používat aplikační rukavičku. Stojí mezi 100-200 Kč, je omyvatelná a já používám Xen-Tan Dark Lotion, který je celkem tmavý a tou rukavičkou to jde krásně a nikdy jsem fleky neměla. Dá se pořídit jak v kamenných prodejnách, tak i na internetu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí