Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Poradte mi nejakú dobrú kozmetiku na intímnu hygienu…co je podla vás najlepšie, s čím ste najviac spokojné.
Ja mám skúsenosť len s 1 značkou, no chcem to zmeniť…na trhu je však obrovský výber a neviem sa zorientovať… ![]()
Používám profláknutý LACTACYD a jsem spokojená. Zkoušela jsem i Seba Med, ale to mi přijde stejné, jen zbytečně drahé.
Ahojky, já používám taky Lactacyd, ale před tím jsem měla Femina a to mi vyhovovalo víc. Femina je bez parfemace, cítila jsem se líp. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho
… jinak předpokládám že mluvíš o sobě??? Páč jestli je to pro dítě tak nevím jestli to můžou děti
…
Tak dobrý výběr
N.
Saforelle, v lékárně. Příjemně voní a kvasinky už tak neobtěžují. Když se manžel nějak zapaří a svědí ho pr.el, tak ho taky používá ![]()
Ahoj.Též holduji LACTACYDU.Používám gel na sprchování a vlhčené ubrousky.
Ahoj,
já používám taky Saforelle z lékárny a vyhovuje mi. Trpěla jsem hodně na kvasinky, tak mi doktorka řekla, ať si v lékárně koupím něco hodně kyselého na hygienu, doporučili mi tohle a jsem spokojená.
Tereza
Ahojky, oživuju diskuzi
Několik let používám Lactacyd, vyhovuje mi, ale říkám si, jestli nezkusit změnu, konkrétně Sebamed - máte někdo zkušenost? Je Sebamed lepší než Lactacyd, nebo srovnatelný, jen dražší? Děkuju ![]()
Přidávám hlas Saforellu (mj. ho používám i na opláchnutí zbytků depilačního krému ať už v podpaží nebo tříslech)
Mj. i pro mimi používám Saforelle pediatre ![]()
Já používám z lékárny Saforelle a je vynikající. Vyzkoušela jsem toho víc, ale tohle je fakt jednička.
a pouzivate i nejake spreje? jsem se docetla, ze nekdo i na tato mista pouziva rexonu ![]()
držtička píše:
a pouzivate i nejake spreje? jsem se docetla, ze nekdo i na tato mista pouziva rexonu
Nepoužívám, moje pipča je holka vymejšlivá a citlivá, takže jediný co snese je aviváž na kalhotkách. Jinak na intimní hygienu používám Lactacyd nebo chilli intima.
Taky používám laktacyd. Jinou značku nemám ozkoušenou… jsem spokojena s laktacydem..
deo spreje určitě ne, z toho pak ty kvasinky vznikají docela snadno