Bříško po CS

7661
3.9.09 16:50

Bříško po CS

Nemáte prosím někdo zkušenost nebo povědomí o používání zpevňujících kosmetických přípravků na bříško po CS? Na nějaký účinnější cvičení se ještě necítím, takže vytáhnutý svaly budou muset počkat, ale ráda bych začala nějak řešit aspoň takovou tu volnou kůži. Mám doma tělové mléko Enya od Dermacolu, ale nevím, jestli tyhle věcičky náhodou nemají vliv na MM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
3.9.09 17:31

ahoj - no já si hlavně o zpevňujících krémech myslím totéž co o krémech a přípravcích na celulitidu, tudíž že je to placebo za spoustu peněz! :roll:

když v testu pro spotřebitele dělali test na úspěšnost zmírnění či zbavení se celulitidy, tak nefungovalo nic, ať to stálo 500,–- nebo 2.000,–- 8O

ještě to chvilku vydrž a pak budeš moci pomalu cvičit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.9.09 18:53

Vydrž! Já jsem byla taky zděšená, co mi zbylo kůže, ale ono se to pomalu zatahuje samo i bez cvičení. Ještě to není úplně ono, ale fakt se to zlepšuje samo. Takže když k tomu pak časem přihodíš nějaké to cvičení, bude to dobré i bez krémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
3.9.09 20:28

vydrž půl roku, než budeš moct cvičit, pak se to spraví.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.10.09 01:39

Pane jo, to fakt trvá půl roku, než budu moct po císaři cvičit?? Já myslela, že když se mi zahojí jizva, tak snad už budu moct do fitka chodit nebo je k tomu nějaký speciální důvod, proč tak dlouho se nesmí? Možná si to maluju moc idylicky, ale myslela jsem, že po šestinedělí budu tak 3-4× v týdnu cvičit, abych se zase dala dohromady a nemusela se rozčilovat při pohledu do zrcadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.10.09 01:39

Pane jo, to fakt trvá půl roku, než budu moct po císaři cvičit?? Já myslela, že když se mi zahojí jizva, tak snad už budu moct do fitka chodit nebo je k tomu nějaký speciální důvod, proč tak dlouho se nesmí? Možná si to maluju moc idylicky, ale myslela jsem, že po šestinedělí budu tak 3-4× v týdnu cvičit, abych se zase dala dohromady a nemusela se rozčilovat při pohledu do zrcadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
23.10.09 02:49

Cvičit můžeš, doporučuje se začít pánevním dnem, v těhotenství dostalo zabrat, jizvu rozhodně masírovat; ale na břišáky se nevyplatí moc spěchat; chce to minimálně 3 měsíce + jistotu, že je i vevnitř všecko dobře zhojené + nemělo by nic bolet, a i pak začínat nejdříve šikmými a až dáš dohromady ty, pak teprve přímé; když se hned vrhneš na přímé, zůstane ti trochu břicho a už s tím nic nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.11.09 22:58

Ahoj, s tou posilkou hlavně bacha, jestli kojíš. Příliš akčním cvičením se vyplavují různý škodliviny a přechází i do mléka..... :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí