Clexane k porodu, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
6.8.12 17:30

Mně ho píchali do stehna 3 dny po sobě po porodu. Mám horší oběh v nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.8.12 17:37

@zrzana2 předpokládám,že máš nějakou 0,4 ku, což je v podstatě jen preventivní naředění, toho se bát vůbec nemusíš, nevykrvácíš neboj! Já brala mnohem mnohem vyšší dávky a to celé těhotenství, při porodu paradoxně ani kapka krve( obrazně řečeno), čekala jsem to horší, vzhledem k ředění a ono VŮBEC NIC :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
6.8.12 17:41

Berry4
díky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10482
6.8.12 18:07

@zrzana2 pokud máš varixy, je to kvli nim, každopádně, správný postup dr. je vysvětlit ti proč ti ho dává..
není to nic děsného, když jsme jeli ´do chorvatska (byla jsem 24tt), muž mi píchl před cestou (holt dr., se pozná :)) své mámě i tátovi (kolem 70let) ho dává běžně, když letí letadlem na dovolenou.. ředí se tím krev a snižuje riziko embolie.
určitě je dobře, že ho dostaneš. ale fakt by někteří dr. mohli občas s pacienty mluvit..

když to vždycky čtu hnedka vím, proč ten můj ambulanci nikdy nestíhá.. holt mluvit s lidma je moc dlouhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
6.8.12 18:17

Nataša
to máš určitě pravdu, když já jsem taky tele, většinou mi to dojde až jedu domů, že jsem se měla zeptat a pak jsem ve stresu. Ona to ta mudr řekla, že je to na ředění krve, ale já už si to nějak nespojila s těmi varixy… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100