Poslíčky, tvrdnutí, kontrakce

602
5.8.12 20:46

poslíčky, tvrdnutí, kontrakce

Ahoj maminky, vím, že je toho tu spousta, ale prosím jestli by mi mohl někdo poradit.
Končím 37 tt jsem otevřená na 1,5cm a hlavička pevně naléhá.
Jde mi o to, že občas cítím v podbřišku talk jako při menstruaci nic ale velkého stejné intenzity, ale nemám pocit, že by mi u toho tvrdlo břicho - jsou to poslíčci? Dále mi ale břicho tvrdne někdy jen od pupku nahoru někdy celé někdy jen podbřišek, ale nijak to nebolí to je co? Moc bych si přála aby mi prdla plodovka a nemusela řešit kdy jet do porodnice. děkuji za vaše rady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
5.8.12 20:52

Ahoj mě taky neodtekla plodovka, poznali jsme to tak, ze jsem mela bolesti jako pri menstruaci cca po 5 min :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.8.12 20:58

Já jela do porodnice až když jsem měla pravidelný bolesti co 3-4 minuty, dalo se to vydržet, bolelo to jako bych to měla dostat, v porodnici mě sprdli, že jsou to poslíčci. Poslíčci co 3-4 minuty byly dalších 6 hodin, tak jsme jeli znova a otevřená na 5 cm. Když jsem šla na porodní pokoj, tak si PA dělaly srandu, že na porod nevypadám, to pravý ořechový začalo až když mi praskli plodovku. Takže kdybych neměla bolesti pravidleně, tak čekám doma ještě dneska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.8.12 21:06

@micelinka - takže nemusí být žádné velké bolesti ale pravidelný tlak stačí jo? A když jsi měla ty menzes bolesti tvrdlo ti bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.8.12 21:10

Žádný velký ty bolesti nebyly, kdyby nebyly pravidelně, tak to nechám být (a taky jsem byla 41+0). Myslím si, že mi břicho u toho tvrdlo, ale te´d si nejdem na 100% jistá. V porodnici jsme byli ve 3 ráno, když nás poslali domů, tak jsem ještě vyprala, vyžehlila, poklidila, byla nakoupit, dala si vanu, umyla si hlavu, nalíčila se (zbytečně)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.8.12 22:10

No tak to jsem na.sebe zvedava tedy. uz aby to.bylo za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.8.12 22:11

Od 38+0 se dítě považuje za donošené, takže klid a pohoda :mrgreen:, jak máš daleko porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.8.12 23:03

Asi deset minut autem. jo je uz doniseny a je i vetsi tak by ki to vubec nevadilo uz rodit. ted jsem mela slabe bolesti asi po 7 min pul 4× ale ted zase nic. jdu spat. dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
6.8.12 06:11

Jeste me napadla otazka. mam pocitat interval jen mezi tou menstr. booesti nebo k tomu mam pocitat i to tvrdnuti bez bolesti? pro nekoho urcite hlouoa otazka ale ja fakt nevim. jsem sama doma s dvouketakem tak abyc kdyz tak vcas zacala shanet hlidani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.8.12 08:05

Nerozlišovala jsem tvrdnutí, bolesti. Kolikrát jsem to měla pravidelně třeba hodinů a půl, a pak to najednou přestalo a když jsem to jednho dne přestala sledovat, tak se spustilo TO pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
6.8.12 09:29

No já vím, že nejlepší to nesledovat, ale nějak to nejde. doted jsem těhotenství skoro neřešila nebyl na to čas, ale jak se to blíží tak sito nějak začínám uvědomovat a řešit čím dál víc. Tvlášt když nemám po ruce hlídání pro staršího, budu ho muset odvest hodinu od bydliště a nebo tu hodinu a pul počkat než babi dorazí. takže bych nerada jela v kontrakcích :mrgreen:
jó kdyby ženská byla schopna vycítit a říct tak zítra. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky