Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes mi doktorka předepsala clexane po 24hodinách s tím, že to má být vždy ve stejnou hodinu, jenže já každý týden vstávám jinak.. myslíte si, že je problém když si jeden týden píchnu v 6 a další týden půl 8? Nebo jste opravdu vstávali na čas? Pracuji ve školce a nechce se mi to píchat v práci..
Já jsem si to píchala večer.
@Eva2610 mně řekla doktorka ráno, tim že budu dopoledne docházet na kontrolní odběry
@Anonymní píše:
@Eva2610 mně řekla doktorka ráno, tim že budu dopoledne docházet na kontrolní odběry
Tak to nevím, asi bych si to teda píchala v šest.
@Lama Lama Já si taky myslím, že by se nemuselo nic stát, když to budu střídat..
Ja si pichala vecer…mne doktorka rikala, ze ta hodina by mela byt plus minus 15 minut:)
Ahoj, taky jsem si to píchala večer a v den odběru jsem si to vzala ráno:) Měla jsem ho už několikrát, x desítek měsíců z různých důvodů a kolikrát jsem třeba i zapomněla, nikdy problém nebyl. To ti samozřejmě ale nedoporučuji ![]()
@Anonymní píše:
@Tereza Viktorie a večer před odběrem jsi si píchala nebo až ráno?
Večer je blbost
@Lama Lama právě proto mi je to divný, že je to víc jak 24 hodin od poslední aplikce
Holky, mám si to píchat do břicha, ale mám tam dost strií, jak moc to vadí, když to budu píchat mezi ně? Ne přímo do nich
Na stehně mi nejde chytit kožní řasa ![]()
@Anonymní píše:
Holky, mám si to píchat do břicha, ale mám tam dost strií, jak moc to vadí, když to budu píchat mezi ně? Ne přímo do nich
Na stehně mi nejde chytit kožní řasa
do bricha
Ahoj holky, dnes mi doktorka předepsala clexane po 24hodinách s tím, že to má být vždy ve stejnou hodinu, jenže já každý týden vstávám jinak.. myslíte si, že je problém když si jeden týden píchnu v 6 a další týden půl 8? Nebo jste opravdu vstávali na čas? Pracuji ve školce a nechce se mi to píchat v práci..