Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mate nekdo clonu na kocarek Emitex a jak jste s ni kdyz tak spokojeni?
Záleží na tom, jakou máš na mysli, oni jich vyrábí víc - vím tedy o dvou
my máme tuhle a jsme s ní spokojeni, když není potřeba, tak ji sundám a dám do košíku, jsou k ní dva druhy uchycení. Jeden seděl víc na hluboký kočár, druhý na sporťák.
@abbee píše:
Záleží na tom, jakou máš na mysli, oni jich vyrábí víc - vím tedy o dvoumy máme tuhle a jsme s ní spokojeni, když není potřeba, tak ji sundám a dám do košíku, jsou k ní dva druhy uchycení. Jeden seděl víc na hluboký kočár, druhý na sporťák.
Ano, tuhle mam na mysli, nekde jsem cetla ze se provesuje a neni moc dobra, jsi teda spkojena a clona plni ukol jaky ma ![]()
@olivkaO802 tak to se mi nestává, ani nevím, jak by se měla prvěšovat, je to takový materiál, že to snad ani moc nejde
ale chce to na kočár zkusit, původně jsem chtěla jinou clonu, ale na kočáru vypadala děsně.
@Jani85 připevnit půjde určitě, je to pomocí dvou spon, jeden druh je pro tlustší materiály - stříšku, druhý pro tenčí - ten teď používáme na sporťáku. Ale jak jsem psala výš, podle mě je lepší ji na kočár zkusit, pokud je možnost. Ale zas pravděpodobnost, že by to na kočáru vypadalo blbě, je podle mě u téhle minimální.
@olivkaO802 Mám ji a moc spokojená nejsem. Na hluboký mi nepasoval ani jeden typ spon (mám Dorjan Dannysport), takže jsem ji musela mít přidělanou kolíkama
A za druhé mi vadí právě to prověšování - výztuha ve cloně není dost pevná, takže se clona různě prohýbá a nevypadá to hezky. Ale funkci plní, to ano.
U známé jsem viděla clonu z lilinka.com a připadala mi propracovanější.