Clona Emitex

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
31.3.13 15:39

Clona Emitex

Mate nekdo clonu na kocarek Emitex a jak jste s ni kdyz tak spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18285
31.3.13 16:50

Záleží na tom, jakou máš na mysli, oni jich vyrábí víc - vím tedy o dvou :-) my máme tuhle a jsme s ní spokojeni, když není potřeba, tak ji sundám a dám do košíku, jsou k ní dva druhy uchycení. Jeden seděl víc na hluboký kočár, druhý na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
31.3.13 17:05

A jde ta clona pripevnit na jakykoliv kocar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.3.13 17:59
@abbee píše:
Záleží na tom, jakou máš na mysli, oni jich vyrábí víc - vím tedy o dvou :-) my máme tuhle a jsme s ní spokojeni, když není potřeba, tak ji sundám a dám do košíku, jsou k ní dva druhy uchycení. Jeden seděl víc na hluboký kočár, druhý na sporťák.

Ano, tuhle mam na mysli, nekde jsem cetla ze se provesuje a neni moc dobra, jsi teda spkojena a clona plni ukol jaky ma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
31.3.13 21:37

@olivkaO802 tak to se mi nestává, ani nevím, jak by se měla prvěšovat, je to takový materiál, že to snad ani moc nejde :-) ale chce to na kočár zkusit, původně jsem chtěla jinou clonu, ale na kočáru vypadala děsně.
@Jani85 připevnit půjde určitě, je to pomocí dvou spon, jeden druh je pro tlustší materiály - stříšku, druhý pro tenčí - ten teď používáme na sporťáku. Ale jak jsem psala výš, podle mě je lepší ji na kočár zkusit, pokud je možnost. Ale zas pravděpodobnost, že by to na kočáru vypadalo blbě, je podle mě u téhle minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
31.3.13 21:49

@olivkaO802 Mám ji a moc spokojená nejsem. Na hluboký mi nepasoval ani jeden typ spon (mám Dorjan Dannysport), takže jsem ji musela mít přidělanou kolíkama :roll: A za druhé mi vadí právě to prověšování - výztuha ve cloně není dost pevná, takže se clona různě prohýbá a nevypadá to hezky. Ale funkci plní, to ano.
U známé jsem viděla clonu z lilinka.com a připadala mi propracovanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
31.3.13 21:56

Holky nestrašte, já si ji právě objednala! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie