Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, které máte Bugaboo. Prosím o radu. Bydlíme na vesnici, kde jezdím často po polních cestách, fakt dost terén. Máme Bugaboo do města, to jsem fakt moc spokojená a k nám na pole mám Inglesinu. Chci ale malou už šoupnout do sporťáku a řeším, jestli koupit jetý sporťàk do terénu k nám na vesnici, nebo ta zimní Bugaboo kolečka.
Je opravdu s těmi koly to Bugaboo pořádně odprużené a projede cokoliv, nebo je to jen na občas a když to chci na denni vyużití, tak je to na houby?
Moc děkuji
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeAno, zimne kolesa su dobre do terenu. Su iba trosku mensie, nez zadne.
Mame zimni kola. V zime projedeme vse. Pres rok kdyz jedeme do lesa na prochazka nebo do terenu taky je nasazuji. Jeste se mi nestalo ze bych neco neprojela. Loni jsme byli v lese mi o lesni cesty a projei jsme pres vsechny koreny a vymoly
Je trosku obtiznejsi s nema manipulovat. Musi se to naucit. Daji se zaaretovat i se otaci ale mene jak ta mala, takze to chce mit v rukach a vedet jak na to. Kolikrat jsem s nema byla I ve meste a dobre. Ovladani je trosku horsi jak stema malyma, treba o 360stupnu se na miste neotocis… Couvani je taky obtiznejsi. Ale do terenu nebo snehu parada.
Jsem rada ze je mame. ![]()
Za posledni 4mesice je mame hodne casto obute ![]()
@hanapospis píše:
Mame zimni kola. V zime projedeme vse. Pres rok kdyz jedeme do lesa na prochazka nebo do terenu taky je nasazuji. Jeste se mi nestalo ze bych neco neprojela. Loni jsme byli v lese mi o lesni cesty a projei jsme pres vsechny koreny a vymoly![]()
![]()
Je trosku obtiznejsi s nema manipulovat. Musi se to naucit. Daji se zaaretovat i se otaci ale mene jak ta mala, takze to chce mit v rukach a vedet jak na to. Kolikrat jsem s nema byla I ve meste a dobre. Ovladani je trosku horsi jak stema malyma, treba o 360stupnu se na miste neotocis… Couvani je taky obtiznejsi. Ale do terenu nebo snehu parada.
Jsem rada ze je mame.
Za posledni 4mesice je mame hodne casto obute
Dobrý den, plánuji si pořídit zimní-terénní kola… myslela jsem, že jsou pevná - neotočná… Dá se to tedy udělat i tak, aby se natáčela? Nebo jak jste to myslela? Mám Cam 3. Díky J.
@jhr
Nejsou na pevno. Otaci se ale ne tak lehce a ne o 360stupnu jako ty mala. Daji se ale zaaretovat aby byly uplne napevno.
Musi se s nema naucit jezdit. Manzel to neumi tak si je vzdy zaaretuje a jede s nema napevno. Ja s nema jezdim normlane odaretovane, vyhovuje mi ze se otaceji.
Ale jak rikam neotocite se snema na miste o 360C. Couvani je taky obtiznejsi. Vzdy zvednu a couvam po zadnich. Ale jsem s nima naprosto spokojena. Jak do snehu, tak do lesa tak do terenu ![]()
@hanapospis
díky moc za radu… udělala jste mi tím radost… neb jsem žila v domění, že právě jsou úplně napevno… a jen btw. máte taky Cam 3, nebo nevíte jestli je to u Cam 3 stejné jako u Cam2?
Prosim vas a kde zozeniem zimne kolieska na bugaboo bee +… je to vobec mozne???
dakujem pekne
Ahoj, moc prosím o radu - plánuji koupi Bugaboo Cameleona a chtěla bych vědět jak vypadají ty zimní kolečka. Jsou větší než ty normální? Mně se totiž na Cameleonu moc nelíbí, že jsou ty přední kolečka tak prťavá oproti těm „letním“, tak doufám, že aspoň ty zimní jsou o něco větší
Nemáte náhodou některá fotku Cameleona se zimními kolečky? Moc děkuji za radu.
@LauMar píše:
Ahoj, moc prosím o radu - plánuji koupi Bugaboo Cameleona a chtěla bych vědět jak vypadají ty zimní kolečka. Jsou větší než ty normální? Mně se totiž na Cameleonu moc nelíbí, že jsou ty přední kolečka tak prťavá oproti těm „letním“, tak doufám, že aspoň ty zimní jsou o něco většíNemáte náhodou některá fotku Cameleona se zimními kolečky? Moc děkuji za radu.
Tak si pořiď BGB Bufallo, má větší kolečka přední, je víc terénní než Cameleon, ale má jeho vlastnosti.
Jinak ano, ta zimní kolečka jsou větší, do terénu lepší, ale jinak mám raději ta menší kolečka.
Ale zimni kola na bgb nejsou otocna. To se pouziva jen na slozeni do auta. Ne na jizdu ![]()
@Kačka H píše:
Ale zimni kola na bgb nejsou otocna. To se pouziva jen na slozeni do auta. Ne na jizdu
Jo, to jsem zapomněla napsat…proto do terénu. Ale většina terénu - v pátek i písčitá pláž - se dá projet se zaretovanými normálními malými kolečky.
@Kačka H píše:
Ale zimni kola na bgb nejsou otocna. To se pouziva jen na slozeni do auta. Ne na jizdu
oni jsou mirne otocna.. ne uplne, neotocis se snema na miste o 360C ale otocna mirne jsou. Ja jsme teda s nema jezdila v zime a potom v lese a bez problemu snema zahnes.
@hanapospis píše:
oni jsou mirne otocna.. ne uplne, neotocis se snema na miste o 360C ale otocna mirne jsou. Ja jsme teda s nema jezdila v zime a potom v lese a bez problemu snema zahnes.
No mírně, ale já třeba ve sněhu stejně musela nadzvedávat kočár na zadní… ![]()
@neprihlasena píše:
No mírně, ale já třeba ve sněhu stejně musela nadzvedávat kočár na zadní…
to ja snehem projela bez problem. Ale je Pravda ze v Brne asi toho snehu neni tolik. ![]()