Brio Smile, recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.3.13 12:31

Brio Smile

Cauky holky, shanim sportovni kocarek Brio Smile.mela by to byt novinka a prodavji ho akorat v Malviku v Praze ale ja jsem z Olomouce a nechci kupovat zajixe v pytli. m nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12249
4.6.13 22:49

@sebastian30 ahoj, zjistila jsi, prosím, nějaké info o Brio Smile? Taky nad ním uvažuji a hledám informace, zkušenosti…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.13 15:25

Ahojte, chtěla bych si koupit kočárek Brio Smile, všechny recenze jsem už zlídla :) a jsem de facto pro něj rozhodlá (jen tedy sportovní část), ale přece jen bych ho před objednáním ráda viděla na živo. Nevíte někdo, kde ho mají nebo případně pokud ho někdo z vás má, bylo by možné se spojit a podívat se na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
26.8.13 17:22

@Lenuline taky jsem ho hledala „na živo“ a neměli ani v malvíku, jen brio go

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.11.13 08:38

Ahoj koupily jste ho některá? jaký je?

• Citovat
  • Upravit
Dulcinela1
6.11.13 10:45

Ahoj,

taky nad Smile uvažuju, ale nemůžu se dopátrat žádných recenzí, kromě té jedné ze švédského blogu.

V Malvíku mají k vyzkoušení kromě Brio Go taky Brio Sing, který je tomu Smile hodně podobný, tak tam zajeď a vyzkoušej si ho. Taky má nafukovací kolečka a teleskopickou rukojeť, ale sporťák nejde polohovat do úplného lehu. Což je pro mě problém, protože jsem chtěla koupit jen sporťák a s vložnou taškou ho používat hned od začátku, co se mimčo narodí.

Jízdní vlastnosti toho Sing byly o trošku horší, než Go, ale pořád super oproti jiným vyzkoušeným kočárkům. A taky je trochu míň praktický to skládání. Go zůstane po složení stát na všech 4 kolech, kdežto ten Sing i Smile mají po sležení kolečka na jedné straně, tím pádem kočár částečně leží na zemi a pokud ho budete skládat venku ve špatném počasí, bude špinavý/mokrý. Toť moje poznatky.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.11.13 11:51

Taky uvažuju i smile s vložnou taškou..jenže nikde žádná recenze..dívala jsem se akorát na video na youtube, ale tak tam vypadají dobře skoro všechny..a taky jsem chtěla spíše z druhé ruky a jelikož nejsou recenze tak ji asi nikdo nekupuje nebo nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
Dulcinela1
6.11.13 14:23

@smurfka: vypadá to, že ho bude muset jedna z nás koupit a pak napsat pořádnou recenzi, aby ostatní už nemusely tápat :)

Já mám termín začátkem března, takže mě 60 dnů čekací doba neodradí, ale ta recenze by tím pádem přišla až někdy v dubnu, květnu, až ho odzkouším.

Konstrukci chci nechávat složenou v autě a domů (4. patro bez výtahu)nosit mimčo jen v té vložné tašce. Líbí se mi, že je proti korbě lehčí o polovinu a nosí se za ta dvě ucha, kdežto korba má úchyt na stříšce a tudíž člověk musí ohnout ruku v lokti, aby s ní mohl do schodů, aniž by mlátil dnem o ty schody. Při váze 4kg korba + 4kg mimčo bych měla bicepsy jak Stalone. Navíc nevím, jak je stříška ke korbě uchycená, aby se při častém nošení s mimčem uvnitř neutrhla :(

Právě, že se asi moc neprodává, proto koupit ho z druhé ruky bude asi problém. Na Modrykonik.sk jsem našla diskuzi, kde ho pár maminek má, ale chválí si ho, takže ho nejspíš nedají z ruky :)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.11.13 14:47
@Dulcinela1 píše:
@smurfka: vypadá to, že ho bude muset jedna z nás koupit a pak napsat pořádnou recenzi, aby ostatní už nemusely tápat :)
Já mám termín začátkem března, takže mě 60 dnů čekací doba neodradí, ale ta recenze by tím pádem přišla až někdy v dubnu, květnu, až ho odzkouším.
Konstrukci chci nechávat složenou v autě a domů (4. patro bez výtahu)nosit mimčo jen v té vložné tašce. Líbí se mi, že je proti korbě lehčí o polovinu a nosí se za ta dvě ucha, kdežto korba má úchyt na stříšce a tudíž člověk musí ohnout ruku v lokti, aby s ní mohl do schodů, aniž by mlátil dnem o ty schody. Při váze 4kg korba + 4kg mimčo bych měla bicepsy jak Stalone. Navíc nevím, jak je stříška ke korbě uchycená, aby se při častém nošení s mimčem uvnitř neutrhla :(
Právě, že se asi moc neprodává, proto koupit ho z druhé ruky bude asi problém. Na Modrykonik.sk jsem našla diskuzi, kde ho pár maminek má, ale chválí si ho, takže ho nejspíš nedají z ruky :)

tuhle větu nechápu..no já hledám kočárek až na druhou polovinu roku - tak od září, tak si klidně počkám - a ty už ho máš objednaný že mluvíš o čekačce? tady v česku jde koupit i bez čekačky..aha tak ted se dívám a všude čekačka 60 dní - tak je vidět že se to fakt nekupuje

• Citovat
  • Upravit
Dulcinela1
6.11.13 15:58

Myslím to tak, že madlo na přenášení korbičky je součástí stříšky na té korbičce, v její horní části. Na tom videu na youtube je to vidět, když korbičku sundává z podvozku. Nevím, jak je ta stříška ke korbičce uchycená, jestli, když se za to chytá a nosí takhle nahoře, se to nemůže časem nějak opotřebit a z korbičky utrhnout - víš jak to myslím? Možná už řeším blbosti, to je tím, jak to zkoumám dlouho a těch dostupných informací je málo.

Zatím objednáno nemám - rozseknu to až příští týden - buď objednám Brio Go sporťák + korba (je skladem) nebo Brio Smile sporťák + vložná taška a počkám si těch 60 dní.

• Citovat
  • Upravit
Dulcinela1
6.11.13 16:27

Jinak bych měla strach, že na zimu bude ta vložná taška malá - pokud čekáš přírůstek v září, v zímě pak budeš muset používat fusak a ta vložná taška je menší, než korbička -, na šířku i na dýlku. Já ji budu používat jen na jaře a přes léto, počítám, že na podzim už budu používat sporťák.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.11.13 19:01
@Dulcinela1 píše:
Myslím to tak, že madlo na přenášení korbičky je součástí stříšky na té korbičce, v její horní části. Na tom videu na youtube je to vidět, když korbičku sundává z podvozku. Nevím, jak je ta stříška ke korbičce uchycená, jestli, když se za to chytá a nosí takhle nahoře, se to nemůže časem nějak opotřebit a z korbičky utrhnout - víš jak to myslím? Možná už řeším blbosti, to je tím, jak to zkoumám dlouho a těch dostupných informací je málo.Zatím objednáno nemám - rozseknu to až příští týden - buď objednám Brio Go sporťák + korba (je skladem) nebo Brio Smile sporťák + vložná taška a počkám si těch 60 dní.

aha tak na hlubokou korbu jsem se nedívala bo ji nechci, takže to nevím jak je to tam vyřešené

• Citovat
  • Upravit
6
7.11.13 09:55

Ahojte, tak nakonec jsem čekání na Brio Smile vzdala (původní termín dodání měl být konec října, ale vyklubalo se z toho až polovina ledna… a to ještě možná a měla jsem jej objednán od srpna). Tak jsem koupila Brio Go a zatím maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dulcinela1
7.11.13 10:04

@Lenuline tak půl roku je tedy šíleně dlouhá čekací doba :( můžu se zeptat, kde jsi ho měla objednaný? Já bych mohla čekat maximálně 3 měsíce, dýl ne.

• Citovat
  • Upravit
6
7.11.13 10:10

Objednávala jsem jej ve Funbaby v Brně, ale myslím, že hlavní chyba byla v místě objednání. Brio Go jsem objednávala v www.moje-miminko.cz - tam byli moc ochotní a bylo mi řečeno, že Brio Smile již dvakrát objednávali a že se opravdu musí počítat s 60-ti dny, ale že jim to do té doby vždy přišlo. Ale pokud ho objednáš přes Malvík, tak myslím, že tam by to taky mělo být ok. Přeji víc úspěchů než jsem měla já. :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí