Brio Smile, recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dulcinela1
7.11.13 10:56

Díky! Z moje-miminko.cz mi psali, že dodací doba by byla někdy v půlce ledna, to by šlo.

• Citovat
  • Upravit
Dulcinella1
18.11.13 21:48

Tak dodací lhůta je teď až koncem unora, kvůli ostávce v továrně Brio, která potrvá celý prosinec. Tak dlouho čekat nemůžu, proto jsem šla do Brio Go.

• Citovat
  • Upravit
6
19.11.13 09:20

Hmmm… tak to je fakt hrozný termín dodání. Taky jsem volila Brio Go a jsem spokojená. Maximálně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.11.13 13:05

Takže tady asi nikdo nemá zkušenosti se Smilem. Líbí se mi kvůli nafukovacím kolům (a taky mnoha dalším vychytávkám jako je hluboký koš, atd.), protože bydlíme na kraji obce a cesta do centra je částečně po zpevněné hrázi kolem řeky. Nevím, jestli riskovat tak dlouhou dobu dodání nebo jít do Icoo Peak Air, který je na tom taky s dodáním mizeerně… prostě z bláta do louže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dulcinella1
20.11.13 14:16

Je to škoda, taky se mi Smile zamlouval víc. Kdy máš termín? Jestli třeba až v květnu, tak bys to risknout mohla. Jinak kolečka na Go jsou z takový pěny a na lehký terén prý stačí. Na konstrukci Go 2013 se navíc dají dokoupit kolečka větší, vhodnější do terénu. Takže to mě uklidňuje :)

• Citovat
  • Upravit
23
20.11.13 14:19

Termín mám přelom února/března… a asi bych objednávala na moje-miminko.cz, protože už jsem tam okukovala několik kočárků a pan majitel se hodně vyzná a dobrý přístup k zákazníkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.11.13 14:22

Taky jsem byla rozhodnutá pro Smile, ale bohužel - už jsem nemohla čekat ani měsíc natož 4 měsíce. :( Každopádně Brio Go se určitě nebojte - mám ho, bydlím na dědině a zvládá i hrubý terén a nerovnosti i lesní cestu (když se zaaretují kolečka). :D Zimní kolečka zatím nemám - uvidím jak se bude Go chovat na sněhu, pak teprve kdyžtak dokoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.11.13 14:27

Ahoj, taky mam Go a velka spokojenost, mam ho 4 roky. V Malviku bych ho nekupovala, otresne zkusenosti, sileny pristup. Radsi jsem udelala kseft jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.11.13 14:29

Mam Go a na zimu ve sněhu bez problémů…a to nejen pražska břečka ale i hory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.11.13 14:41

Holky, děkuji za kladné recenze. Jen teď přesvědčit moji drahou polovičku, protože jsme se našli právě ve Smilu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.11.13 14:55

Jinak pokud se nepletu tak nové brio go už má taky zadní kola nafukovací..ale ja bych teda nafukovací nechtěla…někde pichnes třeba v lese a jsi v háji. Ja jezdila s go v doopravdy hustý terénu po povodni a spokojenost největší je parádne odpružen dolů do koše se vejde hodně a nikdy nic nevypadalo :kytka: p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.11.13 15:03

Kikiela - pokud máš čas čekat na Smile, tak bych to asi zkusila. Ta poloha totálně do lehu a zastínění boudou je dokonalé i ten koš. Já už pak byla rozhodnutá, že to objednám přes známého v Norsku, ale ani tam neměli - tedy měli, ale špatnou barvu. :( A pokud to neklapne, tak Brio Go je k dodání de facto do týdne. Mám nové Brio Go a zadní kolečka nafukovací nejsou. Ale prý mají něco nového uvnitř, díky čemu jsou odpruženější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.11.13 15:10

Holky díky… přímo na webu výrobce Brio jsem našla Brio Go Next s možností nafukovacích kol http://www.brio.net/…Go_Next.aspx, ale u nás asi není k sehnání. Jak psala Lenuline, zkusíme objednat Smile a Go zůstane v záloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dulcinela1
20.11.13 15:26

Brio Go Next (s nafukovacími koly) je kolekce 2014, ve Švédsku se bude prodávat od jara 2014, takže hádejte, kdy asi tak přijde k nám, když letošní Smile u nás není ještě k vidění, potažmo sehnání :(

V tý nový kolekci na 2014 je i vylepšený Smile, no ale bohužel, nechala jsem si zajít chuť. Taky se mi na Smile nejvíc líbíla poloha do úplného lehu u sporťáku, možnost dokoupení vložné tašky a nafukovací kola.

To Kikiela - máme podobný termín, tak jestli zkusíte Smile objednat a stihne přijít, budu vážně naštvaná :zed:

• Citovat
  • Upravit
23
20.11.13 15:53

PRávě, ČR je až na posledním místě pro dodávky. Jsme malincí… Zkusíme Smile a uvidíme co se stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí