Brio Smile, recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dulcinela1
20.11.13 16:00

Jsem zvědavá, jak to bude probíhat, tak kdyby Vám nevadilo občas sem napsat, co je ohledně objednaného Smile nového :)

• Citovat
  • Upravit
23
20.11.13 16:19

OK, uvidíme. Ale určitě se ozvu s průběžnými informacemi. Zatím jsme psali přímo do Švédska a tam nám potvrdili oněch 60 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.11.13 13:12

Kočárek nebude!!!

Reakce prodejny:
Dobrý den, bohužel tento model z důvodu dlouhotrvající a často se prodlužující dodací doby bude stažen z nabídky našeho E-shopu a nadále nebude v nabídce. Omlouváme se za případné komplikace.

moje-miminko.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.11.13 16:37

Zkusila jsem všechno možné, abychom měli Brio Smile. Bez úspěchu… Nakonec jsme vybrali Jané Slalom ve velkém paketu http://www.moje-miminko.cz/…k-25888.html

Doufám a přeji budoucím maminkám, které chtějí Smile a mohou čekat, že jim to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dulcinella1
2.12.13 16:57

Tak to je škoda, myslím, že ostatní eshopy na tom budou podobně :( já už se s tím smířila a myslím, že budu s Go spokojená, tak přeji, ať jste vy s Jané taky.

• Citovat
  • Upravit
9
17.1.14 10:45

Brio Smile je asi jedinný kočárek, který splňuje všechny mé požadvky. Můžu se Vás zeptat, jakou barvu měli? Případně zda nemáte nějaký kontakt na ně? Už bych se s nimi nějak domluvila. Můžu na kočárek počkat. Děkuji moc za pomoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.3.14 18:54

Holky, nevíte jak to bude tehle rok s Brio Smile? Na slovensku už ho mají, ale u nás stále nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.4.14 07:33

Ahoj holky prodávám levne Brio sing, podívejte se na můj inzerát https://www.emimino.cz/…2010-160108/#…
Jsem s ním spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.8.14 19:26

Holky a víte rozdíl mezi Smile a Sing? Možná bych měla možnost jej dovézt ze Švédska, asi ne nový, ale v dobré kvalitě z druhé ruky určitě. Právě mě také zaujal jako sporťák. Byl by ještě o něj zájem? V druhé polovině září ho chci zkusit koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
14.6.16 12:25

Ahoj holky, ráda bych znala Vaše aktuální zkušenosti s kočárkem - sportákem Britax Smile? Uvažuji nad ním, tak prosím o Vaše zkušenosti. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí