Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
Už přes rok se snažíme o miminko a stále nic přítel má vše v pořádku.
Doktorka mi nasadila clostibelgyt od další menstruace 5-9den. Ale cetla jsem si příbalový leták a nejsem z toho moc nadsena hlavně píšou ze by to neměli užívat ženy se zhoršeným zrakem a ja mam bryle a krátkozrakost tak nevím jestli to mam brát co si o tom myslíte? ![]()
Byla jsem na ultrazvuku včera kdy byl můj 13 den cyklu řekla mi že vidí vajíčko jen na jedné straně a malé a nasadila mi hned leky od další menstruace a vzala krev to ještě čekám na výsledky. A na ultrazvuk mám potom přijít v červenci po dobrání léků.
@Deny164 píše:
Byla jsem na ultrazvuku včera kdy byl můj 13 den cyklu řekla mi že vidí vajíčko jen na jedné straně a malé a nasadila mi hned leky od další menstruace a vzala krev to ještě čekám na výsledky. A na ultrazvuk mám potom přijít v červenci po dobrání léků.
No ona mi brala krev kde mi kontrolovala LH FSH T3 T4 a ještě další věci a dnes jsem se tedy dozvěděla že mám vše v pořádku. A od další menstruace mám nasadit léky přítel na spermiogramu už byl a u nej je vše v pořádku.
Tak nevím no, cetla jsem ze to plno ženským pomohlo samozřejmě i špatně recenze asi záleží na člověku no.
Četla jsem že na těch klinikach kontroluji také přes krev funkci štítné žlázy a to mi ona udělala taky a to ostatní také takže to je to stejné.
Nevím no.. sem z toho teď nesvá a nevím co mám dělat 😀
Měla jsem výpadek ovulace kvůli předešlému užívání antikoncepčních tabletek. Hlídala jsem si to hlavně sama pomocí testů i mikroskopu. Doktor nasadil clostibegyt a brala jsem ho přesně jeden cyklus, než se věci daly do pořádku a já jsem otěhotněla. Dokonce čekám multipack 1+1.
Samozřejmě netuším, jestli by se ovluace nedala dokupy i sama od sebe, ale za mě lék zabral v podstatě hned. ![]()
@Deny164 píše:
No ona mi brala krev kde mi kontrolovala LH FSH T3 T4 a ještě další věci a dnes jsem se tedy dozvěděla že mám vše v pořádku. A od další menstruace mám nasadit léky přítel na spermiogramu už byl a u nej je vše v pořádku.Tak nevím no, cetla jsem ze to plno ženským pomohlo samozřejmě i špatně recenze asi záleží na člověku no.
Četla jsem že na těch klinikach kontroluji také přes krev funkci štítné žlázy a to mi ona udělala taky a to ostatní také takže to je to stejné.
Nevím no.. sem z toho teď nesvá a nevím co mám dělat 😀
A proč máš jít na ultrazvuk až v červenci? To máš jít od 9.dne cyklu, kdy ho užíváš, aby se vyloučila vícenásobné dozrání vajíček, cysty apod.
@Paja-Maya děkuji za odpověď to jste mi dala naději
já jsem si také sama dělala ovulacni testy jenže mám ty cykly takové nepravidelné pokaždé jinak dlouhé.. ![]()
@Janli to já nevím řekla mi ať nasadim při další menstruaci což tedy bude v červnu a pak další menstruace v červenci a to už mám přijít. Já sem z toho pravé taky vyplasena ale co sem cetla v jiných diskuzich tak nějaké ženské šli po mesici nějaké po dvou jako řekla mě ![]()
@Deny164 píše:
@Janli to já nevím řekla mi ať nasadim při další menstruaci což tedy bude v červnu a pak další menstruace v červenci a to už mám přijít. Já sem z toho pravé taky vyplasena ale co sem cetla v jiných diskuzich tak nějaké ženské šli po mesici nějaké po dvou jako řekla mě
Ale to je špatně! Ty potřebuješ folikulometrii hned v prvním cyklu. CB opravdu k ovulaci pomůže, ale má tolik vedlejších účinků, že potřebuje kontrolu reakce těla.
@Janli no tak já nevím co mám dělat jedine tam třeba ten 8 den zavolám že mě bolí bricho aby mě na tu kontrolu vzala nebo fakt nevím když ona chce až po dobraní ![]()
Dobrý den chtěla jsem se měla jste některá po použití clostibelgyt opožděnou menstruaci děkuji
@Deny164 a nevíte jestli by to mohlo popřípadě znamenat těhotenství děkuji