Utrogestan a bolest prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1294
31.8.11 17:12
Lojzička píše:
chtěla jsem se zeptat jestli má někdo po utro. bolesti v podbřišku jako před ms a citlivá prsa?Děkuji

Ano, ja jsem to tak mela… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.8.11 17:19

a pomohl ti těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
31.8.11 17:30
Lojzička píše:
a pomohl ti těhu?

No u nas je to slozitejsi, ja jsem ho brala po IVF, nikoliv jako samostatny lek… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.8.11 17:53

aha tak já mám jej +clostybegyt na počátku cyklu snažíme se o třetí dítko od února

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
31.8.11 21:53

ahojky ja beru utros uz devet mesicu a nedavno sjem sem davala diskuzi ze uz mne mesic bolej prsa,na testu jsem nasla ducha a pak uz nic,takze tehu nejsem.ale prsa mne bolej normalne tak tyden pred ms.zitra jdu na gyndu tak sjem zvedava co se dovim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
1.9.11 10:58

no to mě taky vždy tak týden před ms,ale u toho utroše dlouho tak alespoň duch :palec: pěkný začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
1.9.11 12:02

prave sjem prisla z gyndy byla sjem u noveho doktora mam tam spousty malich folikulu ktere nedozravaj a naky cysty nak sjem z toho zmatena prej nakej polifoli…syndrom uz ani nevim jak to rikal,mam prijit treti den cyklu na hormonalni profil a pk se uvidi ale uz ted mi doporucil ivf 8-o :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
1.9.11 14:42

chůďa to tě moooc lituju,já se díval do příbalového letáku a teda pěkně mě naštvalo,že tam není nic nepsáno o nežádoucích účincích co mám já skoro nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
3.11.11 10:04
Bellaix píše:
Jsem se v tom názvu spletla a už to neumím opravit :-?
Před ms to tak právě nemívám. Tak teda nevím. Ale jinak dík.

AHOJ JA TO MAM STEJNE JAKO TY
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.4.14 17:56

Ahoj holky prosim vas mela bych dotaz… mam nepravidelnou MS a dr. mi nasadil utros od 13teho dne cyklu na 14 dni. Dnes jsem dvacaty den cyklu a uz treti den me boli (picha) v podbrisku, jako kdybych mela dostat MS a od vcera mam citliva prsa. A dnes teda porad chodim curat. Stalo se to nektere z vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.4.14 18:00

@mandlicka91 Utrogestan je hormon progesteron, stejny, ktery v tele stoupa po ovulaci a jeho nahly pokles spusti MS. Progesteron zpusobuje i bolest prsou a bolest podbrisku. Caste curani muze byt necim jinym. Takze je to normalni, nemusis se bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.4.14 18:13

Super, dekuji ti mnohokrat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.4.14 18:28

@mandlicka91 neni zac :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
22.9.17 14:01

PMS při utrogestanu

Holky měli jste při brání utrogestanu klasický PMS?
Já ho beru po IUI, prsa mě začaly bolet 7DPO, v běžném cyklu bez utrogestanu mě prsa bolí většinou hned druhý den po ovulaci. tento cyklus mě bolí o hodně více. V příbalovém letáku píšou že by měl na PMS právě pomáhat :nevim: někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí