Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím,
nemáte některá zkušenost se špiněním, v dlouhémprotokolu, stimuluji 4 den puregonem a pořád špiním, dr. mi řekla, že si mám přijít normálně na vypsaniou kontrolu, že s tím nic neudělá. Tak jsem z toho taková
, no nevím jestli je to špatně nebo dobře..
Máte někdo zkušenost?
Díky
u prvního IVF jsem měla taky dlouhej protokol a taky jsem špinila a to dost dlouho…snad 7-8 dní stimulace…mě doktor říkal, že to není častý, ale stává se to, folikuly narostly jak měly a bylo v pohodě odebráno 12 kvalitních vajíček…takže to očividně nemá nějaký negativní vliv ![]()
Děkuji, trošku se mi ulevilo. Taky už špinim tak nějak 5 dní.
Díky. ![]()
Zdrávím,
tak dneska po kontrole nejmin 12 folíků, 12-14 mm, sliznice exkluzivní
.
Prchynka píše:
Zdrávím,tak dneska po kontrole nejmin 12 folíků, 12-14 mm, sliznice exkluzivní.
no vidíš…to jsou skvělý zprávy…tak přeju kvalitní embryjka a v tom luxusním pelíšku a´t se koukaj dobře zavrtat…za čas budeš jako já psát se řvounem v náručí jako já ted ![]()
Bin
Hlavně jsi mě uklidnila s tím špiněním, byla jsem z toho hotová. Děkuji.
![]()
Mno kdyby to takle pokračovalo dál byla by to parádá, bo jestli na konci uslyšim zase „objednejte se za tři měsíce zkusíme to znovu“ tak asi zešílím.
no není za co…já z toho byla tenkrát taky rozčarovaná, protože nikdo z mého okolí to tak neměl, ale já mívám dost silný krvácení při MS, tak holt to bylo asi spojený s tím a taky mi díky tomu roste vždycky vysoká sliznice a to je na uhnízdění embroušů to nejlepší. tak ať slyšíš spíš tu kouzelnou větu „HCG je tolik…jste těhotná“ ![]()
Bin - tak tu kouzelnou větu jsem slyšela dnes - Jste těhotná hcg je 1034 ![]()
Prchynka píše:
Bin - tak tu kouzelnou větu jsem slyšela dnes - Jste těhotná hcg je 1034
gratulace a tfuj, tfuj, tfuj…ať je vše jak má být. po kolika dnech od transféru to je? já měla po 14ti dnech od transféru a 5ti denní kultivaci taky HCG 1000 amáme dvojčátka…tak držím pěsti ![]()
Děkuju, děkuju ![]()
Já doufám, že tam jsou dvě! Mám to přesně stejné, 5 dnů kultivace/14 dní po transf.
Takže to mám na ty 2 naději ![]()
no tak to je naděje na dvojčata veliká…máš to všechno dost podobný, jak já
tak se těš, až se Ti budou pak koulet každej jinam,jak mě tady teď…jedna je pod topením a druhou mám pod stolem
dvojčata jsou super…tak ať to vyjde! ![]()
JJ je to snima sranda.
A jakmá holčičky staré?
Já mám kamošku ta má 3 děti 1 3 roky a dvojčata 1 rok a to je mazec když se někam vypravíme nebo když jdeme ven s 2 sedíme, na trávě, Renča na mě kouká, povídáme si a při tom dělá spoustu neuvěřitelných pohybů ( a je fakt jak chobotnice). Vytahuje, zatahuje, chytá, podává v tomhle sou mamky 2 neuvěřitelný..
Tak to já si tě založím jako poradkyni, když to máme zatím podobné
můžu, pro pozdější dotazy?
holkám bude za pár dní 8 měsíců a je to s nima fakt sranda
klidně se ptej na co bude potřeba
ráda poradím…taky jsem byla za každou radu ráda…hlavně v těhotenství…to jsem byla vyplašená…a po porodu kvůli kojení…to byl taky masakr…ale nebudu Tě strašit ![]()
Tak to je krásnej věk ![]()
Tak moc děkuju. Určitě se optám, hlavně jestli budou 2 ![]()