Špinění při stimulaci DP / Puregon

320
10.5.11 11:39

Špinění při stimulaci DP/Puregon

Zdravím,
nemáte některá zkušenost se špiněním, v dlouhémprotokolu, stimuluji 4 den puregonem a pořád špiním, dr. mi řekla, že si mám přijít normálně na vypsaniou kontrolu, že s tím nic neudělá. Tak jsem z toho taková :-( , no nevím jestli je to špatně nebo dobře..
Máte někdo zkušenost?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bin
465
10.5.11 13:28

u prvního IVF jsem měla taky dlouhej protokol a taky jsem špinila a to dost dlouho…snad 7-8 dní stimulace…mě doktor říkal, že to není častý, ale stává se to, folikuly narostly jak měly a bylo v pohodě odebráno 12 kvalitních vajíček…takže to očividně nemá nějaký negativní vliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.5.11 14:15

Děkuji, trošku se mi ulevilo. Taky už špinim tak nějak 5 dní.
Díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
10.5.11 14:25

:wink: držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.5.11 17:50

Zdrávím,

tak dneska po kontrole nejmin 12 folíků, 12-14 mm, sliznice exkluzivní :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
13.5.11 19:01
Prchynka píše:
Zdrávím,tak dneska po kontrole nejmin 12 folíků, 12-14 mm, sliznice exkluzivní :lol:.

no vidíš…to jsou skvělý zprávy…tak přeju kvalitní embryjka a v tom luxusním pelíšku a´t se koukaj dobře zavrtat…za čas budeš jako já psát se řvounem v náručí jako já ted :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.5.11 19:13

Bin
Hlavně jsi mě uklidnila s tím špiněním, byla jsem z toho hotová. Děkuji. :kytka: :hug:
Mno kdyby to takle pokračovalo dál byla by to parádá, bo jestli na konci uslyšim zase „objednejte se za tři měsíce zkusíme to znovu“ tak asi zešílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
13.5.11 20:10

no není za co…já z toho byla tenkrát taky rozčarovaná, protože nikdo z mého okolí to tak neměl, ale já mívám dost silný krvácení při MS, tak holt to bylo asi spojený s tím a taky mi díky tomu roste vždycky vysoká sliznice a to je na uhnízdění embroušů to nejlepší. tak ať slyšíš spíš tu kouzelnou větu „HCG je tolik…jste těhotná“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.6.11 13:34

Bin - tak tu kouzelnou větu jsem slyšela dnes - Jste těhotná hcg je 1034 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
6.6.11 15:01
Prchynka píše:
Bin - tak tu kouzelnou větu jsem slyšela dnes - Jste těhotná hcg je 1034 :dance:

gratulace a tfuj, tfuj, tfuj…ať je vše jak má být. po kolika dnech od transféru to je? já měla po 14ti dnech od transféru a 5ti denní kultivaci taky HCG 1000 amáme dvojčátka…tak držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.6.11 17:37

Děkuju, děkuju :hug:
Já doufám, že tam jsou dvě! Mám to přesně stejné, 5 dnů kultivace/14 dní po transf. :lol: Takže to mám na ty 2 naději :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
6.6.11 17:40

no tak to je naděje na dvojčata veliká…máš to všechno dost podobný, jak já :mrgreen: tak se těš, až se Ti budou pak koulet každej jinam,jak mě tady teď…jedna je pod topením a druhou mám pod stolem :-) dvojčata jsou super…tak ať to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.6.11 17:49

JJ je to snima sranda. 8-) A jakmá holčičky staré?
Já mám kamošku ta má 3 děti 1 3 roky a dvojčata 1 rok a to je mazec když se někam vypravíme nebo když jdeme ven s 2 sedíme, na trávě, Renča na mě kouká, povídáme si a při tom dělá spoustu neuvěřitelných pohybů ( a je fakt jak chobotnice). Vytahuje, zatahuje, chytá, podává v tomhle sou mamky 2 neuvěřitelný..
Tak to já si tě založím jako poradkyni, když to máme zatím podobné :wink: můžu, pro pozdější dotazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
6.6.11 18:11

holkám bude za pár dní 8 měsíců a je to s nima fakt sranda :lol: klidně se ptej na co bude potřeba :wink: ráda poradím…taky jsem byla za každou radu ráda…hlavně v těhotenství…to jsem byla vyplašená…a po porodu kvůli kojení…to byl taky masakr…ale nebudu Tě strašit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.6.11 18:39

Tak to je krásnej věk :wink:

Tak moc děkuju. Určitě se optám, hlavně jestli budou 2 :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...