Utrogestan a bolest prsou

3
12.5.11 20:41

utrogestan

Ahoj,tento měsíc beru poprvé utrogestan. Od 18 DC. Dnes je to pátý den a už tak dva dny mě docela dost bolí prsa. Ve vedlejších účincích v příbalovém letáku jsem nic takového nenašla. Měli jste někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1090
12.5.11 20:53

Ahoj,já docela nechápu-název diskuse a to co obsahuje?kazdopádne,může to být i týden před MS,já to tak mívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.11 21:18

Jsem se v tom názvu spletla a už to neumím opravit :-?
Před ms to tak právě nemívám. Tak teda nevím. Ale jinak dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.5.11 21:48

může to být podle mě i tím lékem,ale není to napsané,rpotže to není asi brané jako vedlejší účinek,ale nevím,já ještě utrogestan neberu,jsem právě zatím jen u Clostíku…tak hodně štěstí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
12.5.11 21:59

A nemůžeš být těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.11 22:10

No to bych ráda,ale nemyslím, že týden po ovu bych mohla mít příznaky. Dvě děti už mám,ale ani jednou jsem neměla žádný příznak dříve než za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
12.5.11 22:15

Bell, já bych to neviděla vůbec nereálně. :-) Kdy to máš dostat? Někdo má příznaky i pět dní po … Nezapomeň písnout, budu sem chodit nakukovat! Držím palce!!! Nechceš zkusit testík??? Ten Mamatest10 je hodně citlivý!!! Určo dej vedět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
13.5.11 10:42

jen napíšu k těm příznakům při těhu :mrgreen: . mě začlo být šíleně zle už týden po ovulaci a normálně sjme si připadala jako magor, přece to ej brzo ne. testy samozřejmě negativní. Ovulaci sjem měla 14DC a těhu test duch byl až 30DC a od 22DC mě bylo fakt šíleně zle :-? , ejnže už to byl polední pokuss na clostilu a utrogestanu a pak jsme měli jít do CARU takže sjme si ymslela ýže sjem se fakt už zbláznila :mrgreen: a pak když sjem anšla ducha na testu tak sjem si azse říkala že to přece neni možné že to vyšlo na poslední pokus jako u prvního :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.5.11 16:44

Market,tak to je super,takhle bych to chtěla taky mít,ale s mym štěstím se toho nedočkám…teprve teď začíná doktor-a to ne můj ale jinej,semnou něco dělat,dnes mi udělal utz.folikul už je prasklej,takže po ovu jsem zdárně,no a 30.bych měla nastoupit do špitálu na to vyštřeí,kdy ti vstříknou tu kontrastní látku-teda pokud se mi dostaví MS a kdyby ne,tak pak už mimiultrazvuk,dr.říkal,že sliznice je mírně zvětšená,ale ovu jsem měla minulý týden o víkendu,kdy jsme se s manžílkem tulili,tak doufám,že ta mrcha nedorazí a další vyštření nebudou potřeba…ale mám dojem,že asi doufám marně…mírně mě pobolívá podbřišek-už od rána je to jak kdyby tlak před začínající MS,ale tu dostanu až příští týden a už min.3 dny hrozně žeru,ale pochybuju,že to sjou příznaky,mám to takhle často už od porodu prvního syna-6 let,takže bych musela být mutant :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
13.5.11 23:51

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já vždycky otěhotněla jakmile mě doktor řekl že další léky ěm nedá a užž jsme měla termín do centra :lol: a navíc vždycky to bylo koelm mých narozenin. manžel pak říkal že kdyby to tušil tak že ušetřil za dárek :mrgreen: ale u tomíka to bylo fakt týden po ovu a to mě bylo furt na zvracení teda až do 20tt :-? ale přišlo ěm to strašně brzo takže možné je vše a nezbývá než počkat jestli MS dorazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.5.11 14:43

tak já jsem zatím u clostíku, tak nevím, jak utrogestan funguje, ale doufám, že ho nebudu moc dlouho užívat, už bych si fakt přála mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
2.6.11 07:51

ahoj, tak mě po utroši bolí prsa vždycky, takže to je ono, protože bez mě prsa nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
18.6.11 13:51

mně po Utrogestanu bývá od cca 2. do 5. dne užívání trochu na zvracení, pak i to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mautanda
9.8.11 16:29

Ahoj, beru utrogestan 1-0-1 16. - 26. dc a prsa mě po něm bolí taky (beru to teď terpve třetí měsíc), předtím moc nebolela, mám při něm i nevolnosti a motání hlavy, ale nevolnost a motání přejde, když alespoň jednu tabletku zavádím (samo na noc), ale prsa bolí a každý den více a jsou nateklejší, ale v průběhu ms to přejde…

• Citovat
  • Upravit
11551
31.8.11 16:53

chtěla jsem se zeptat jestli má někdo po utro. bolesti v podbřišku jako před ms a citlivá prsa?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí