Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky mě Clostylbegyt nepomohl
Žádný problém nemáme, ovulovala jsem i před ním, reakce úžasná, krásný folikuly. Manžel spermiogram nádhernej a stejně po čtyřech měsících užívání nic ![]()
Holky mě Clostylbegyt nepomohl
Žádný problém nemáme, ovulovala jsem i před ním, reakce úžasná, krásný folikuly. Manžel spermiogram nádhernej a stejně po čtyřech měsících užívání nic ![]()
@Safrik v nemocnicni lékárně ho mít budou:) @Zamilovanakarolinka mne taky nepomohl, pět měsíců s ním a jediný k čemu mi pomohl jsou cysty ![]()
@Safrik
Tam jsem sehnala vždy vše.
Jinak mě pomohl, druhý cyklus a bylo to.
@Online Vkládala jsem do něj obrovské naděje
Tolika ženám pomohl k vytouženému miminku, že to pro mě byla tutovka. O to horší byl ten „pád“
@Zamilovanakarolinka přesně, já to samé
teď už docházíme do pronatalu, na obvodaky se můžu vykašlat, nic pořádně nevyšetří, nic je nezajímá, chápu že tu od toho nejsou, aby řešili neplodnost ale tak to mají říct rovnou a neházet léčbu od oka!!
já jsem fakt tak naštvaná, a nejvíc sama na sebe, že jsem tohle mohla řešit už před 8 měsíci v pronatalu a neztrácet tak svůj drahocenný čas, ale doktoři pořád že je na to ještě čas
a ty budeš dál pokračovat v tom clostibelgytu? Já věřím že plno lidem pomůže, že to funguje, ale ne holt na každého.. snad se to zakladatelce také s ním podaří
@Online Ja jsem byla na ivf, bohuzel jsem potratila, takze clostik budu brat kvuli inseminaci. Tak snad ![]()
@Safrik achjo, to je mi líto
určitě se vám mimčo podaří, moc držím palce, ať je to co nejdřív
hlavně v caru budeš pod dohledem, ne jak u obvodních gynekologů kde jim je jedno co s tebou clostibelgyt dělá, takže to dobře dopadne