Clostilbegyt + Ovitrelle + Duphaston

78
23.9.15 08:19

Clostilbegyt + ovitrelle + duphaston

Ahojte holky,
mate zkusenost s uvedenou lecbou? Clostil jsem brala 3-7DC 1-0-0 denne, 11DC kupodivu VELMI dobra reakce - 2× 23mm folik, jeste ten den jsem si vecer pichla ovitrelle, no ted jsem 13DC a dle BT ovu jeste zrejme nebyla (je to necelych 36h) duphaston jsem mela zacit brat od 12DC 1-0-1 denne - ale nezačala jsem, rekla jsem si, ze radeji začnu az po ovulaci.. :roll:
NO A myslite, ze jeste ovu prijde?? A muzu uz zacit Duphaston brat i kdyz ovu asi jeste nebyla??
Dekuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
23.9.15 08:51

Počkej na ovulaci a duphaston začni brát až potom. Pozdější nasazení ničemu nevadí. Folíky jsi měla pěkné, myslím, že by ovulace být měla v nejbližší době, pravděpodobně dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
23.9.15 09:00

Brát duphaston od 12 DC mi přijde nesmyslné, zabraňuje ovulaci, je dobře že jsi počkala, já ho brala až od 17.DC, tím nic nepokazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.9.15 09:08

@johanka139
@ajleenka
Dekuji moc za reakci:)
tohle je muj prvni cyklus a clostilem.. prave jsem zacala panikarit, aby vubec praskly a nemela jsem cysty.. Stava se to casto, nevite? Poznala bych to nejak?..me prave celou dobu nic neboli, nic necitim…jen jako opravdu maaaalinko tam sem tam neco zacitim, ale to je asi taky proto, ze se na to soustredim.. ty foliky 2×23 me potesily ale i trosku vydesily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
23.9.15 09:25

@Anyka Clostil jsem nikdy neměla, takže v tom neporadím. Cystu jsem měla jednou a necítila jsem nic, až podle ultrazvuku jsem ji zjistila. Myslím, že asi nijak nepoznáš, zda prasknou nebo ne. Každopádně přeji na konci cyklu // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.9.15 09:35

@ajleenka
Děkujuuuu :kytka: i Tobe at se daříí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 15:54

Chci se zeptat, ve středu jsem byla na ultrazvuku folikuly 19 a 17 mm v pátek znovu ultrazvuk a dominantní folikul měl 23 mm a ten druhý nevím sliznice pravidelná tak mě dr pichla otrivelle. snažení bylo ve čtvrtek a v sobotu, myslíte že by to mohlo vyjít? A jaká je pravděpodobnost že mě praskly oba folikuly? děkuji předem za reakce

• Citovat
  • Upravit
19983
27.5.18 15:56
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, ve středu jsem byla na ultrazvuku folikuly 19 a 17 mm v pátek znovu ultrazvuk a dominantní folikul měl 23 mm a ten druhý nevím sliznice pravidelná tak mě dr pichla otrivelle. snažení bylo ve čtvrtek a v sobotu, myslíte že by to mohlo vyjít? A jaká je pravděpodobnost že mě praskly oba folikuly? děkuji předem za reakce

Vyjít to mohlo. Šance je cca 15%. Počkej do ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 16:02
@lachtanice86 píše:
Vyjít to mohlo. Šance je cca 15%. Počkej do ms

Jen 15%na to že to vyjde? Kezby to vyšlo zkoušíme kde co tak snad aspoň jedno vajicko se chytne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.18 16:07

A mám brát od 16dc duphaston ale 15dc mě byla pichnuta ta injekce tak mám počkat do pondělí? Nebo dyl?

• Citovat
  • Upravit
11851
27.5.18 16:11
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, ve středu jsem byla na ultrazvuku folikuly 19 a 17 mm v pátek znovu ultrazvuk a dominantní folikul měl 23 mm a ten druhý nevím sliznice pravidelná tak mě dr pichla otrivelle. snažení bylo ve čtvrtek a v sobotu, myslíte že by to mohlo vyjít? A jaká je pravděpodobnost že mě praskly oba folikuly? děkuji předem za reakce
Šance určitě je, počkej do MS, držím palec :palec: jinak s duphastonem začni zítra ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.5.18 16:18
@Anonymní píše:
Jen 15%na to že to vyjde? Kezby to vyšlo zkoušíme kde co tak snad aspoň jedno vajicko se chytne.

Ano 15% šance na to, že se zdravému páru podaří počít v jednom cyklu. Jak dlouho se snažíte? Asi déle jak rok když už podstupujete plánovaný styk. A hormonální profil máš ok, partner spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.5.18 16:30

@lachtanice86 ahojky, jen u tebe vše v pořádku? Občas si vzpomenu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.5.18 16:43

@Amelie30 zatím to vypadá ok. Mám po prvním screeningu a ten vyšel dobře. A vypadá to na holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.5.18 16:49
@lachtanice86 píše:
@Amelie30 zatím to vypadá ok. Mám po prvním screeningu a ten vyšel dobře. A vypadá to na holčičku.

Tak to je super. :srdce: tak snad už jste smůlu prolomili. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital