Čekatelky na darovaná vajíčka 2015

7203
30.8.15 22:35

Čekatelky na darované vajíčka 2015

Ahoj, najdou se tady holky co řeší podobný problém? Čekáme na darované vajíčka. Mám 41 let a jedno ditko mám. 3 IVF, 1 nativní a asi 4 IUI. Teď se chystám na 4 IVF a pokud nevyjde tak se jde do darovaných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5826
30.8.15 23:44

@Pěnkavka Asi to sem nepatří, vlastně určitě to sem nepatří, ale nechápu. 8o Proč to děláš a ve svém věku podstupuješ takové hrůzy? Jedno dítě máš, proč další za každou cenu? :nevim: Omlouvám se, ale také je mi 41 a tohle bych nikdy v životě nepodstoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.8.15 23:52

@krtek7489
Kdybych neměla své děti, tak umělé podstoupim 100% jenže já jsem plodná až moc, tak nebylo třeba.

@Pěnkavka
Ty musíš mít anonymni dárkyní nebo si můžeš sama někoho najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
31.8.15 00:07

@Kelsey Ale ona už jedno dítě má! Tak proč další ZA KAŽDOU CENU :nevim: A fakt by jsi do sebe nechala vložit úplně cizí vejce, od úplně cizí ženský? Ale to sem fakt nepatří, omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.8.15 08:15
@krtek7489 píše:
@Kelsey Ale ona už jedno dítě má! Tak proč další ZA KAŽDOU CENU :nevim: A fakt by jsi do sebe nechala vložit úplně cizí vejce, od úplně cizí ženský? Ale to sem fakt nepatří, omlouvám se :kytka:

Proste to tak citi, to je podle me nesdelitelna a predevsim ryze jeji vec.

Proc se vubec na tak citlivou vec ptas? Cekas snad odpoved typu: „doktori mi rekli, ze kdyz nebudu mit druhe, zemru“, nebo: „chci byt tri roky na materske, nemam ted praci“. Proste jen tak rejes. Oslovujes snad cizi lidi v cukrarne „pani, proc si davate dvy zakusky, vzdyt jste tlusta. Nestacil by vam jeden?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
31.8.15 08:16
@krtek7489 píše:
@Kelsey Ale ona už jedno dítě má! Tak proč další ZA KAŽDOU CENU :nevim: A fakt by jsi do sebe nechala vložit úplně cizí vejce, od úplně cizí ženský? Ale to sem fakt nepatří, omlouvám se :kytka:

@krtek7489 @krtek7489

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
31.8.15 08:18

Taková reakce mě zarazila:-( když se podíváte čím vším jsem si prošla tak zjistíte, že to netrvalo rok, ale těch let je 5. Bohužel se stalo něco hrozného v našem životě a já se s jedním synem žít bojím. Život je hodně křehký a stačí vteřina:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.15 09:22

@Pěnkavka Ja mám za chvíľu 39 a tiež som si dlho myslela, že mi jedno dieťa stačí. Až raz dcéra spadla z koňa, našťastie to bol „len“ slabý otras mozgu s výpadkom pamäti, ale ako sme ju tam videli ležať absolútne bez pohybu a bežali k nej, vtedy nám to došlo, aký je život krehký, a že deti sú tá najväčšia hodnota, a je to pravda, že mať jedno je len pre strach.
Dlho sa nám s druhým nedarilo, skončili sme v CAR, ptom druhé CAR, svoje vajíčka už nemám, tak sme šli do darovaných. Bolo by škoda neskúsiť ešte túto možnosť, ked už sme prešli toľkú cestu. Teraz som presne v polovici tehotenstva, verím, že to dodre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
31.8.15 09:34

@zienka obycajna velká gratulace:-) můžu se zeptat jestli z darovaných to vyšlo hned na poprvé? Jsem z toho všeho unavená a zoufalá. Už nechci ani na 4 IVF, ale doktor řekl, že ještě zabojuje a pak teprve ty darované. Myslím, že už kvůli mé psychice by byli dobré ty darované. Za Dr jdu až 19.9 a pak za měsíc začnu zase píchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
31.8.15 10:04

Osobně bych do darovaných vajíček nešla. Ale to je každýho věc.
Spíš by mně nutilo přemýšlet, jestli mi druhé dítě stojí za to, abych si tolika stimulacemi při IVF a dávkami hormonů zničila zdraví pro to svoje jedno dítě, které mám jisté. Co je jiného na tom mít jedno nebo dvě děti? Pokud se jednomu ze dvou stane něco strašného méně to bolí? :nevim:
Určitě bych taky zohlednila i věk. Pokud budeš podstupovat ještě jedno „zkušební“ IVF a pak teprve s darovanými vajíčky uteče ještě spousta času než třeba otěhotníš.
Já osobně bych byla vděčná za jedno a nepokoušela osud. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
31.8.15 11:37

Holky jste tak rozhodnuté a rázné. Z celého srdce vám všem přeji, aby jste nemuseli dělat volbu, kterou dělat ani nechcete. Už vím proč tady na toto téma neni mnoho diskuzi. Prosím vyjadřujete se k tomuto tématu jen ty, co řěší něco podobného:-) na druhou stranu chápu, že jde o diskuzi a vyjádřit se má právo každá.
Jde mě o vzájemnou podporu a zkušenosti, ne o to se tady hádat, nebo obhajovat
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
31.8.15 11:37

Holky jste tak rozhodnuté a rázné. Z celého srdce vám všem přeji, aby jste nemuseli dělat volbu, kterou dělat ani nechcete. Už vím proč tady na toto téma neni mnoho diskuzi. Prosím vyjadřujete se k tomuto tématu jen ty, co řěší něco podobného:-) na druhou stranu chápu, že jde o diskuzi a vyjádřit se má právo každá.
Jde mě o vzájemnou podporu a zkušenosti, ne o to se tady hádat, nebo obhajovat
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.15 12:39

@Pěnkavka chápu te a jsem rozhodnuta udělat to stejne, pokud nam ted nevyjde dalsi IVF. Mám dceru z1 IVF a pak 3 IVF neúspěšná, 3 Nativi a 3 Inseminace… Toužime po dalším dítěti, ta touha je tak silna, ze se rozmyslime nad darovanymi vajíčkem. Kdo to nezažil, nemůže soudit. Take přemýšlím nad celým darovanymi embryem, brali bychom to jako adopci. Deti milujeme, mame pro ne prostory, finance a chuť je vychovávat, tak proste to je… Drzim pěsti!!

• Citovat
  • Upravit
7203
31.8.15 12:41
@Anonymní píše:
@Pěnkavka chápu te a jsem rozhodnuta udělat to stejne, pokud nam ted nevyjde dalsi IVF. Mám dceru z1 IVF a pak 3 IVF neúspěšná, 3 Nativi a 3 Inseminace… Toužime po dalším dítěti, ta touha je tak silna, ze se rozmyslime nad darovanymi vajíčkem. Kdo to nezažil, nemůže soudit. Take přemýšlím nad celým darovanymi embryem, brali bychom to jako adopci. Deti milujeme, mame pro ne prostory, finance a chuť je vychovávat, tak proste to je… Drzim pěsti!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
31.8.15 12:46

@Pěnkavka Já ti fandím, jsem teď poprvé těhotná z darovaných spermií a vůbec neřeším, že jsou to spermie cizí. Prcek bude náš a basta!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí