Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pěnkavka Mně totiž DV vajíčka taky nabízeli, ale jelikož používáme dárcovské spermie, tak to už pro nás bylo lepší adopce. Jiný Mudr. mi ale řekl, že když vajíčka ještě nějaká mám, tak by zkoušel s nimi. No a jelikož jsem zjistila, že ani s Dv není úspěch zaručen a stojí to šílené prachy, tak jsme šli cestou minimálek a napočtvrté se zadařilo
No naštěstí mě teda zatím až tak moc netlačí věk i když mi je už 33. Hele, to šílené zklamání po dalším neúspěchu dobře znám, zkoušeli jsme i 6× IUI, vždy mi pomohlo, dát si chvíli pauzu a pak jsem měla opět chuť i sílu do dalšího boje. Každopádně vám všem tady přeji, ať se brzy dočkáte vytouženého mimi. Já se doufám snad už taky konečně dočkám ![]()
No ja jsem bez vajicek a mame i spatny smermiogram celkovy pocet 3 mil…koncentrace 1 mil/ml…tak doufam alespon v nase spermie.Par k poceti jsme idealni tedy
![]()
@Anonymní píše:
No ja jsem bez vajicek a mame i spatny smermiogram celkovy pocet 3 mil…koncentrace 1 mil/ml…tak doufam alespon v nase spermie.Par k poceti jsme idealni tedy![]()
![]()
Nic není dokonalé ![]()
@Pěnkavka No zatím jo, příští týden jdu na kontrolu a bojím bojím, aby vše bylo v pořádku
No máme i zažádáno o adopci, ale pokud to dobře dopadne, tak ji pozastavíme ![]()
@Anonym82 tak držím co se dá, aby bylo vše v pořádku:-) takže úplně na začátku? Dej nám vědět jestli je vše OK. Dobrých zpráv není nikdy dost
Ahoj holky, chvili jsem tady nebyla, ale docitam a drzim palce… Ja jsem na tom aktualne tak, ze darkyni vcera odebrali 9 vajicek, z toho 3 nezrala, oplodnovali 6kousku ICSI, dnes oplodnena 4. Dalsi info bude v pondeli. Jsem z toho trochu nesva a i castecne zklamana. Vim, ze CAR nemuze ovlivnit pocty, ani hlidat, jestli darkyne postupuje pri stimulaci spravne, ale zda se mi to maly pocet a bojim se, jak to dopadne. Snazim se byt optimista…Hezky vikend vsem
Nika
Tak to Ti budu drzet palce aby pocet zustal uz stejny!;-)Ja stihla byt uz v patek na konzultaci…s tim ze mam recept na dvoje prasky..a musim zavolat rijnovou menstruaci. Nejak jsem to nepobrala, myslela jsem ze nejdriv se pocka na darkyni:-DNa zacatku mesice mam zavolat ohledne schvaleni pojistovnou a budou mi zasilat darkyne ke schvaleni.Dle doporuceni nemam trvat na stejne krv. skupine-tak nevim. ![]()
@michell25 píše:
Tak to Ti budu drzet palce aby pocet zustal uz stejny!;-)Ja stihla byt uz v patek na konzultaci…s tim ze mam recept na dvoje prasky..a musim zavolat rijnovou menstruaci. Nejak jsem to nepobrala, myslela jsem ze nejdriv se pocka na darkyni:-DNa zacatku mesice mam zavolat ohledne schvaleni pojistovnou a budou mi zasilat darkyne ke schvaleni.Dle doporuceni nemam trvat na stejne krv. skupine-tak nevim.
Ahoj a dekuju ![]()
Jaky prasky ti dali? Ja brala antikoncepci jeste drive, nez jsme meli darkyni. Jinak ostatni leky az nyni v tomto cyklu. Krevni skupinu ma nase darkyne jinou nez ja a stejnou jako manzel. Neboj a ver
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chvili jsem tady nebyla, ale docitam a drzim palce… Ja jsem na tom aktualne tak, ze darkyni vcera odebrali 9 vajicek, z toho 3 nezrala, oplodnovali 6kousku ICSI, dnes
oplodnena 4. Dalsi info bude v pondeli. Jsem z toho trochu nesva a i castecne zklamana. Vim, ze CAR nemuze ovlivnit pocty, ani hlidat, jestli darkyne postupuje pri stimulaci spravne, ale zda se mi to maly pocet a bojim se, jak to dopadne. Snazim se byt optimista…Hezky vikend vsem
Nika
Vím, že se to lehce říká, ale záleží na kvalitě a ne na množství. Samozřejmě chápu, že chceš mít co nejvíc embryí. Držím co se dá, aby si tam měla bojovníčka, který vykoukne až za 9 měsíců ![]()
@michell25 nestresuj se bude to OK. Chápu že jsou to nervy. Tak hlavně ať mají šťastnou ruku při výběru dárkyně
@Pěnkavka
Dekuju
Vzdyt to zname vsechny, clovek se snazi verit, ale nejaky cervik obcas zahloda, zvlaste, kdyz mame za sebou treba x neuspechu. Holky, vsem nam to moooc preju ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj a dekuju
Jaky prasky ti dali? Ja brala antikoncepci jeste drive, nez jsme meli darkyni. Jinak ostatni leky az nyni v tomto cyklu. Krevni skupinu ma nase darkyne jinou nez ja a stejnou jako manzel. Neboj a ver
Dostala jsem ORGAMETRIL a ESTROFEM…antikoncepci prý nedostanu když mám pravidelnou menstruaci. K té krevní skupině-nevím zda kdyžtak přijmout jinou..než máme my. Doktorka říkala..já také nevím jakou krev. skupinu má můj manžel a rodiče, je fakt že já to taky nevím. Nebýr CARU teda:-)
@Pěnkavka nestresuju:-)))jen bádám a bádám v informacích..zatim teda nestresuju
![]()
@Anonymní píše:
@Pěnkavka
DekujuVzdyt to zname vsechny, clovek se snazi verit, ale nejaky cervik obcas zahloda, zvlaste, kdyz mame za sebou treba x neuspechu. Holky, vsem nam to moooc preju
To máš pravdu. Já už v sobě nemám červika, ale přímo červa. Teď jsem vážně ráda, že jdu ve středu do CARu potřebuji na kopnout. Mám úžasnýho Dr. Vždy mě tak nějak nakopne. Prostě se nedokážu, teď probrat z minulého neůspěchu. Myšlenka na další IVF je teď pro mě šilená. Na druhou stranu vím, že jak dostanu léky, tak budu zas natěšená. Jinak holky musím úplně stejně říct, že nám to taky všem mooc přeji. Vím jak strašný je to čekání a zklamání, když to ne a ne vyjít.