Clostylbegyt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.11.09 23:48

Clostylbegyt

Ahoj holky mohu Clostylbegyt uživat i když nemám dva měsíce měsíčky a těhotna nejsem.Pokud ano mohu i tak pak otěhotnět i když nemám měsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1660
2.11.09 08:34

Tak podle mého to ani nemůžeš začít brát, protože se začíná vždy 5 den cyklu (nebo třetí :nevim: ) no nic prostě tam je počátek menzes poměrně dost důležitý. Je mi divné, že ti doktor nejdříve před tím neupravil cyklus. Takhle to vypadá, že ho máš někde sehnaný pod rukou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.09 17:19

Mám ho od doktora ale nevi jak upravit ciklus protože nemohu injekce agolutin mám po něm viražku a řekl mi jestli do měsíce nedostanu menzes mam dojit a prej se domluvime na dalším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
7.2.12 12:16

Nechci zakládat nové téma, tak snad nevadí, že to napíši sem. Včera jsme byli v CARu domluvit se na postupu ohledně IUI a doktor mi napsal Clostylbegyt. Zkušenost s ním už mám, brala jsem ho už dvakrát před prvním těhotenstvím. Teď se snažíme o druhé miminko. A hrozně mě překvapilo, že doktor řekl, že stimulaci clostíkem by mi doporučil už jen maximálně čtyřikrát, že existuje nějaký výzkum, že ženy, které užívaly clostík 10× za život a neměly následně dítě, tak mají ve vyšším věku sklony ke karcinomu děložního čípku. Před prvním těhotenstvím mě na to nikdo neupozornil a jsem z toho docela vyplašená. Říkal vám o tom něco doktor? Prý bych ještě mohla stimulovat injekcemi, které jsou bezpečné, ale dražší. Já bych si je i zaplatila, ale píchnout bych si je asi nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.2.12 19:12

ivco taky beru clostik a taky me doktor na to neupozornil ale rika to hromada holek ze to je opravdu tak jak pises.nas uz ceka ivi zitra a pristi mesic clostik uz nechci radci si necham dat ti injekce.taky mam strach ze to nezvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
7.2.12 21:13

Hani, díky za odpověď. Já si teď vyčítám, že jsem se nakonec radši nerozhodla pro ty injekce, nevím, jestli tam radši ještě nemám zavolat a nenechat si to změnit, když je to takový nebezpečný. A držím pěsti, aby se zítra zadařilo a žádné příště jste už nemuseli řešit :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 15:36

ivco ty injekce jsou pry pomerne drahe .uz mam ivi za sebou tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.2.12 08:23

Hani a nevíš, kolik tak zhruba stojí? Já jsem byla zrovna v kabince, když o tom manžel mluvil s doktorem a prý říkal něco o 200 Kč za injekci, ale vůbec nevím, kolik bych si jich musela píchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.2.12 08:29

ivco to nevim ale pry zrovna malo si jich nepichas.ale taky zalezi jakou stimulku tech injekci je vic. ja uz mam inseminaci za sebou takze budu cekat co a jak za 14dni jdu na krev do caru a pak se uvidi co a jak dal ale rozhodne kdyby to nevyslo clostik dalsi mesic nechci brala jsem ho 6 mesicu.a jak jsi na tom ty? jak pokracujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.2.12 08:33

Já jsem ho brala zatím dvakrát (před prvním těhotenstvím), teď bychom chtěli druhé dítko a brát ho budu po třetí. U nás je naplánovaná taky inseminace, teď čekám na menses, pak se mám objednat na ultrazvuk na změření folikulů a 3 - 7. den začít brát ten Clostík. Pak uvidím, co mi řekne dál doktor. A co vy, kolikrát ještě půjdete do inseminace? Nebo máte naplánované IVF? Můj doktor se k tomu staví tak, že by IUI zkusil tak 3× a pak už IVF, ona na IUI moc nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.2.12 08:43

ja jit zatim do ivf nechci u nas zadny problem nenasli jen ja mam anovulak tak snad vyjde ivi.zatim ju mame naplanovanou na 3krat a kdyby se nepovedlo tak asi pujdu na laparku zda neni problem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.2.12 09:31

Hani, u mě zjistili, že taky právě nemám ovulaci, tak uvidíme, zda se zadaří po IUI, taky se mi do IVF nechce, přece jenom je to už zásah. Tak držím pěsti, aby se vám to brzy povedlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.3.13 19:54

Ahojky Holky, tak mne pan doktor take nasadil clostylbegyt 3.den menstruace po dobu 5 dnu a pak duphaston 11.den po dobu 10dnu,,tak sem zvědava jestli to vyjde. Akurat sem pozorovala vytok, což u mne nebyva.Mam obavy z cyst hlavně. Ale napsal mi to asi na pul roku což mi přijde dlouho když tady čtu že se to ma brat jen 3cykly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
21.8.13 19:26

Ahoj holky zbylo mi pár prášků clostíku kdyby někdo chtěl napište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.13 12:19

moje zkušenost

Ahoj holky já beru Clostilbegyt už 3 cyklus a pořád v tom nejsem..mam už teda dcerku a s novým partnerem už chceme skoro dva roky mimčo..po roce jsem změnila gynekoložku a ta se nestačila divit už po třetí zánět dělohy…tak jsem měla léčbu přes půl roku a pak mě v květnu napsala ty prášky s tim že ovulaci mam protože mi dozrávalo akorád vajíčko..tak já už nevim co mam dělat..docela sem zoufalá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí